Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
afibebe spune:
Adi multa sanatate Lisei.sa se faca repede bine.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
devylla spune:
Despre noi:
Dupa cum ati vazut in video,Erika n-are stare...mereu trebuie sa faca ceva.Sa se catere...sa traga,sa impinga...cade de nush cate ori,se loveste mereu,se plictiseste repede de jucarii,mereu e doritoare de noutate.Ca multi alti bebelusi e foarte atrasa de cabluri si prize.Noroc ca aici sunt gaurile la prize subtiri de 110v.
Insa trebuie sa mergem sa cumparam aparatoare pentru tot.
Obiectele decorative le-am adunat o parte...am lasat doar la ce nu ajunge,inca.:)Pana ce si in baie,in cada,ea incearca sa se ridice in picioare...si iar se loveste.
Dimineata se trezeste de la 5:30 si ce poate sa-mi faca...greu de imaginat.Se urca pe mine,pe fata mea,ma trage de nas,par ,imi baga mainile in ochi,in gura,se tine de pat si se suie cu picioarle pe pieptul meu.Nu se lasa pana nu ma vede treaza.Si asa in fiecare dimineata.Nu mai stiu ce este o noapte linistita.
De obicei o adorm la ea in patut,insa peste noapte vine singura.
De la o vreme insa face crize de plans cand vreau s-o culc la ea in pat.De obicei,adormea fara nici un fel de probleme.O puneam in pat,bazaia putin si adormea.Acum incepe sa planga,se rostogoleste,se ridica si adio orice somn.Trebuie sa stau langa ea pana adoarme.
Cu diversificarea nu am probleme.Din punctul asta de vedere Erika a fost f cuminte de la inceput.
Eu am inceput sa ii dau painea mai devreme.Dimineata imi refuza fructele.Am incercat sa i le amestec si cu iaurt,n-a mers.Biscuiti fara gluten nu am gasit,asadar am zis sa incerc...cu toate ca mi-a fost frica de-o eventuala alergie.Insa n-a fost cazul,acum ii place painea la nebunie,dimineata papa cu iaurt si eventual si la mese cand n-avem orez in meniu.
Ii mai dau si dulciuri speciale pentru copii,in care nu se foloseste zahar decat in cantitati infime.Si sunt bogate in vitamine,iti alegi in functie de preferinta.
In Japonia nu se dau vitamine copiilor,de nici o culoare.
Cam astea sunt noutatile,sper sa imi mai fac timp sa scriu mai des.
As vrea sa ma tund ceva mai scurt.Am parul lung si deja imi este cald plus ca Erika ma trage in disperare de el,de am ajuns sa umblu cu el strans numai in coc.Aveti ceva idee de tunsori dragute asa pentru par mediu...eu stiu pana la nivelul umerilor:)
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
buna dimineata
noi am avut o noapte buna, Miru s-a culcat devreme si s-a trezit la 5 a papat tzitzi si a mai dormit pana la 6 jumate
am uitat sa va zic ca ieri a papat fata mea un castronel plin cu supa facuta de mine si am fost tare mandra
Betty scumpelul de Mario, cat de cadastru nu stiu ce sa zic, cadastristii din Ilfov sunt cei mai mari nesimtiti, s-au umplut de bani si nu-si mai dau interesul, noi am dat actele in februarie si in aprilie cand a facut socrul meu reclamatie nici nu era depuse, dupa asta a fost gata in 4 zile, dar pana atunci nu-ti zic cati nervi si cate telefoane la care nu mai raspundea nimeni, nu pot decat sa-ti urez multa bafta si nervi de otel
noi mai avem un pas cu intabularea si autorizatia de constructie si scapam
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Salutare, Betty mai e valabila urgenta cu cadastrul in Ilfov? Ca sa stiu daca ma zbat sau o lalai in continuare... HIhhihihi...
Devylla sa stii ca m-am tot gandit la tine zilele astea. Nu stiu daca ai povestit ceva (ca n-am citit nica din urma, dar tu esti fata de comitete si nu ma spui)... Care a fost treaba cu cutremurul la tine? S-a simtit pana la voi? Aveai cunostinte in China, care au avut de suferit? Am auzit ca urmeaza iar niste cutremure acolo. Sper sa nu mai fie victime, ca tare urat a fost... Mai ales cand am auzit de toti copilasii aia care nu au mai avut timp sa se salveze din scoli. Offf, Doamne, suflete nevinovate!!!!
Micul Yannis creste mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Noi am ajuns la mare in weekendul aista, spre deliciul lui Y... A fost foarte incantat, am dovada aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2190733710101620375OXKCAD
Micul Yannis creste mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Salutare. Azi am cam flendurit-o la birou, si as vrea pana la sedinta de la ora 2 sa apuc si eu sa pun la punct. Si mai important sa fac short list cu hotelurile alese pentru Turcia.
Ce sa va mai zic cu capusele alea, am fost ingrozita absolut. Dar macar mi s-a parut util sa citesc, sa stiu cum reactionez, cum se scoate capusa, ce trebuie urmarit, si ca trebuie sa dau fuga la doctor pentru tratament cu antibiotic. Pentru Bucuresti inteleg ca la Victor Babes ar fi doctori care cunosc problema. Oricum am avut cosmaruri cu asta.
Georgiana, nimeni nu poate stii daca este alergic la viespii sau nu, intr-adevar este foarte foarte periculos, se pot sufoca foarte rapid. Noi avem dexametazona in casa, desi in mod normal s-ar face injectabila, cred ca ar merge si cu aerosoli ca prim ajutor. Mai rau este daca e cu bona, nu stiu daca ar stii ce sa faca. Deocamdata noi nu avem viespii, mai spre vara apar multe si se aciueaza pe terasa. Vai ce frumoasa este pitica! Are un par asa frumos, lung si ondulat, si e tare dulce cu el asa prins.
Erina, felicitari Dariei pentru dintisor. Arata tare frumos cu cercelusi, o adevarata domnisoara. Nu inteleg de ce iti faci griji cu pasitul. Andrei nici nu paseste, si nici in picioare nu sta, decat se ridica pe patut. Neurologul chiar a insistat sa nu il fortez sa stea, nicidecum sa paseasca. Lucrurile astea trebuie sa vina de la sine. Eu zic ca e chiar devreme pentru pasit. Nici Alex nu cred ca a mers asa repede.
Betty, bine ati revenit. Important este sa fie bona ok, mai bine sa fie iubitoare si cu grija pentru Mario. E un scump, am vazut ca sta tare bine in picioare. Initial si el statea mai departat ca Andrei, apoi cu picioarele mai drepte. Desi am observat ca in patut si Andrei isi apropie acum picioarele.
Cecilia, nu iti mai face griji pentru nisip, o sa tot bage in gura de acum incolo o perioada buna de timp. Si Alex avea o obsesie, eu o tot feream, pana am lasat-o o data sa guste, a vazut ca nu e bun, si gata.
Andreea11, accidentatul. Scoate manerul ala neaparat sau inveleste-l in ceva moale.
Apropos de mizerie, aseara aveam super nervi pe bona. Nu stiu cum de era baiatul meu negru pe picioare de mizerie, nu inteleg daca a spalat pe jos sau nu. Dar sincer, nici in weekend cand l-am lasat in iarba si pe terasa unde calcam noi incaltati nu a fost asa murdar ca aseara. Ca sa nu mai spun ca iar nu l-a culcat cum trebuie...
Afibebe, imi pare rau de accident, se mai intampla.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Adi, cred ca o viroza poate fi si in forma usoara. Sper sa nu fie nimic. Intrebai pe Gabitz de otita, si Andrei a avut. El se tragea de ureche si se arunca cu capul pe spate, plangea mult si nu suporta sa il atingi la urechi. Nu cred ca e cazul la voi.
Sim, unde zici ca sunt pozele alea? Vreau si eu!
SabinaY, multumim . Vrei si tu plete?
Pai tu ai un par foarte frumooooos, stii ca mereu te admir. Ca la Erika nu cred ca te puteai referi, este asa frumusica si activa dupa cum am vazut. Sigur e atrasa de lucruri interzise ca mai toti copiii. Cred ca daca i-ai dat paine puteai sa ii dai linistita si biscuiti cu gluten. Al meu in continuare nu pricepe ce e cu biscuitii astia, ma exaspereaza. Legat de capuse, sa stii ca si eu ma gandesc ca nu am patit nimic, si nici Alex pe care am lasat-o fara probleme chiar prin toate coclaurile. Dar acum am o oarece temere, ma gandesc ca asa in timp au aparut din ce in ce mai multe boli si s-au raspandit peste tot. Oricum, desi ma repet, cred ca a fost util sa citesc despre ce e vorba, si sa stiu cum trebuie procedat.
Annisia, sa va fie de bine iesirea la mare, vad ca v-a priit tuturor si Yannis este chiar incantat. Mai povesteste aici la fete cum a fost cu nisipul, ca sa nu isi mai faca griji. Apropos, nu i-a fost deloc frica de nisip, nu? Ma intrebam si eu ce va face Andrei, si noi ii planificam vizita la mare. Sper sa nu aiba vreo fobie de nisip, desi cred ca el e mai degraba genul tentat sa guste, dupa cum se infige in pamantul din ghivece. Mi-a placut poza lui Yannis cu haltera, pe principiul "daca nu pot sa o ridic, ma ridic eu pe ea". La noi au cel mai mare succes bacsurile de apa plata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
luy spune:
'Neatza la amiaza !
Greu, greu e cand ramai in urma cu cititul... Ieri n-am avut timp de DC, asa ca pana acum am tot stat si-am citit si-am vazut si poze... Inca nici nu am apucat sa le vad pe toate, dar ma intorc eu la ele, nici o grija !
Prisi, de cand am citit ma tot gandesc la Miru. Sper din tot sufletul sa nu fie ceva grav, sa nu ajungeti la operatie, offfff. Sanatate multa !
Adimercedes, sper sa-si revina Lisa repede si sa nu fie vreo problema, poate or fi totusi dintisorii de vina. Multa sanatate si voua !
Gabitz, pt Elizuca ta un mare, ma bucur ca e pe drumul cel bun. Cum o scoti cu caciulita cu urechi pe caldura asta ?
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Afibebe, imi pare rau sa aud de asemenea intamplari, accident, brrrrrrrrr… Bine ca n-ai patit nimic ( pana la urma carnetul e cel mai putin important, integritatea voastra e cea mai importanta ). Banuiesc ca erai singura in masina, sau cel putin nu cu Cristi. Bine ca n-a fost mai rau…
Cecilia, te cred ca ai tras o spaima cu Cristi-zburatorul… Eu recunosc ca nu o las pe Maria singura, o supraveghez tot timpul, de teama sa nu cada si sa se loveasca.
Bine, stiu ca vor fi si lovituri inevitabile, dar macar atat cat pot s-o feresc…
Andreea11, chiar trebuie sa desfiintezi manerul acela, sau sa-i limitezi accesul in coltul ala. Pupam accidentatul.
( 25 august 2007 )
luy spune:
Am admirat-o pe frumusica Andreea de georgi_ana, e tare dulce in rochita ! Observ ca lungimea parului ii permite deja sa adopte coafuri complicate
Despre Mario ce sa mai zic, pe zi ce trece e tot mai frumos. Iar acum, ca a prins si miscarea asta cu ridicatul si statul in picioare in patut… nimic n-o sa-i mai stea in cale ! Ia sa-l vezi tu, Betty, cum o sa vrea sa stea numai asa ! Exact cum povestea si vero ca face Bianca, de cand o sa se scoale o sa vrea sa se ridice...
Daria cu cercelusi e ca o papusica , sa-i poarte sanatoasa ! Sunt cerceii definitivi, sau sunt din aceia medicinali ? Nu am vazut bine modelul. Intentionez ca maine sa cerem si noi la clinica sa-i puna Mariei, am emotii… Mi-e teama sa n-o doara, mititica…
Stefan vad ca s-a smecherit de tot, ehehei, sa vedeti si el cate inimi va frange ! Pana una-alta vad ca s-a pus in tema cu viata la curte. Cine stie, poate o sa vrea si el un cutu-cutu cand o sa stea la casa, hehe, sa te vad atunci, Sim !
( 25 august 2007 )