Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (146)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani Elenelor si Constantinilor.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Bernix, astazi Degetica e Elena, nu? Sa va traiasca mandretea de fata!

Mai dar enervanta mai e reclama asta!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Salutare si de la noi,
Am fost putin ocupate ultimele pregatiri inainte de a veni acasa,
a trebuit sa dau o fuga pana la ambasada pt ticket de calatorie pt Aly si am fost la spital pt niste analize(test alergologie) e alergica la proteina din lapte si mi-a prescris ceva pt ea.
Are 8.5 kg a pus 500g in 10 zile, si are 72 cm.A ascultat-o cu stetoscopul si totul e ok cu plamanii iar cu urechiile si gatul e la fel,tot bine.
La multi ani sarbatoritilor! si scuze de inarziere celor ce au avut-o zilele trecute.

Loredana-BiancaAlexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Buna si de la noi. Sunt fericita, s'a rezolvat cu certificatul, vineri plec in tzara. Intoarcem saptamana cealalta.

In alta ordine de idei, stiu ca o sa dati cu rosii de asta am evitat sa scriu. Ma puteti crede o mama iresponsabila insa am ajuns la concluzia ca nu poti pazi copilul de cazaturi atat cat ai vrea. Se mai intampla sa nu poti fi prezent tot timpul langa el. La noi s'a intamplat, nu va spun cat m'am speriat, am mers la spital ca Robert nu mai ridica manutza. Nu a fost ceva grav, deja incepe sa isi revina sa invete sa mearga din nou de'a busilea. Asta este. Daca vreti...o sa va povestesc mai detaliat cum s'a intamplat si ce a zis doctorul. va pup, multa sanatate tuturor si sa nu pateasca nimeni ca noi :)

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Sabina

lA MULTI ANI SARBATORITILOR!!
Avem multe elene si Constantini pe-aici:)
eu am avut migrena, brrr.
Sanatate bolnaviorilor. Ana, de la ce are Vladut febra???

Adi, eu srtiam ca se da nurofen alternat cu panadol, la 4 ore, de ex la 8 nurofen, la 12 panadol.
Eu zic ca daca creste mai mult de 39 sa suni dr, posibil sa fie de la urechiuse si sa nu treaca decat cu antibioticul ala.
dar sa stii ca pana isi face efectu tot poate sa mai faca febra...

eventual inca un consult ar trebui.
Docotrita mea merge doar pe antitermice daca jnu observa nimic la urechi. Deja acuma numai dr poate hotari.
te pup si inima sus. Asa e la prima raceala a bebelusului. Te apuca toate neputintele. noi astea la bb 2 sunt usooor mai nesimtite
glumesc, iti dai seama ca e nasol, mai laes la boli stereo...
va pupi.

Urez si eu La Multi Ani sarbatoritilor!!! Am uitat cu desavarsire de sarbatoarea asta, mai ales ca nu stiu pe nimeni nici Constantin, nici Elena...

Sabina, multumesc de incurajari. Medicul mi-a zis sa merg pe Panadol. Nu stiam ca se poate alterna paracetamolul cu ibuprofenul. Stiam ca nu se amesteca...

O sa vad cum e cu febra pana maine. Parca i-a scazut dupa panadol, dar i-a crescut iar. O sa ii iau temperatura cand ma duc sus si ii mai dau o doza de panadol inainte sa ma bag in pat. Apoi o mai verific pe parcursul noptii...

Faza e ca medicul a vazut timpanele putin rosii. Acum nu stiu daca e viral sau bacterial. A zis ca daca creste febra sa ii dau antibiotic, deci daca creste e bacterian. A zis ca daca e viral pe maine ar trebui sa scada. Chiar nu vreau sa ii dau antibiotice de pe acum, dar daca nu am incotro...

Va pup ca la mine e 12!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cecilia L

Adi multa sanatate micutei Lisa

Cecilia,

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slippers76
Adi, temperatura i-ai luat-o intrarectal? Daca da, nu-i mare. Scazi 4 gradatii si esti sub 38.

Slippers, nu, temperatura i-am luat-o intotdeauna la subrat cu termometru digital. Deci e maaareeee....

Lisa

Mergi la inceput

Rox, voi ce ati luat pt ureche exact, ca nu mai imi amintesc...

Merci.

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Vine furtuna in Bucuresti !
Rox, am uitat sa-ti zic ca m-ai dat pe spate cu buteliile alea, cu tva sau fara. Habar n-aveam ca exista astfel de probleme

Rodi, mi-a placut la nebunie cum se plimba Darius in mercedes cu prietenul lui. faci comentarii foarte tari la poze, mai da-ne sa ne delectam .

Danuta, ce-ati mai facut ?

Carpatina, sa inteleg ca ati stat voi ce-ati stat cu okii-n cer si a venit in sfarsit buni ? Pai atunci de ce nu mai dai pe-aici ? ce mai face trandafirasul ?

Sabina, migrena asta nesuferita apare si la mine cateodata la schimbarile meteo. Cat dureaza pana-i gata pasaportul lui Gheo ? ii faci separat sau l-ai trecut la tine ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana, horror ce-mi descrii tu acolo
il pup tare pe "bebelusul cu albastru"

Adi....daca se dovedeste ca-i otita nu prea ai alternative. Totusi de aia au fost create antiobioticele, sa ne vindece de chestii de genu asta. slava Domnului ca exista!
nu se combina panadol cu nurofen, adica nu le dai deodata. dar la 4 ore distanta e ok. Cel putin asa mi-a zis mie dr. dar daca ma gandesc eu bine, Sofia era mai mare atunci.
Sanatate...cat mai repede!

papanash, sambata iese pasaportul(se lucreaza recuperarea zilei de 2 mai)
dar o sa-l ia sotul luni, ca scoala de muzica e f aproape. Le-am facut ambilor copii pasaport separat.

Cristina, eu chiar te rog sa ne povestesti! felicitari pentru certificat ,asta da veste buna!

ma duc la maraila.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput