Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 11
papanash spune:
la multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc astazi ziua numelui !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by prisi
am primit si noi rezultatul la analiza, a iesit infectie cu e-coli , ramanem pe antibiotic pana facem 10 zile, apoi repetam urocultura, am reusit sa facem programare si la echografie pentru 14 iunie, sper sa fie totul bine
Adi multa sanatate Lisei
Prisi, multumesc. Vad ca nici voi nu duceti lipsa de "distractie". Va tin pumnii sa va vindecati repede.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Fetelor, Lisa are 38.3*C. Acum doarme, i-am dat o doza de Panadol si ii mai dau una dupa 12. Tot atunci ii iau si febra. La ce valoare sa incep sa ma ingrijorez serios? Si daca ii creste mai mult ce sa fac???
Multumesc.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Sabina spune:
lA MULTI ANI SARBATORITILOR!!
Avem multe elene si Constantini pe-aici:)
eu am avut migrena, brrr.
Sanatate bolnaviorilor. Ana, de la ce are Vladut febra???
Adi, eu srtiam ca se da nurofen alternat cu panadol, la 4 ore, de ex la 8 nurofen, la 12 panadol.
Eu zic ca daca creste mai mult de 39 sa suni dr, posibil sa fie de la urechiuse si sa nu treaca decat cu antibioticul ala.
dar sa stii ca pana isi face efectu tot poate sa mai faca febra...
eventual inca un consult ar trebui.
Docotrita mea merge doar pe antitermice daca jnu observa nimic la urechi. Deja acuma numai dr poate hotari.
te pup si inima sus. Asa e la prima raceala a bebelusului. Te apuca toate neputintele. noi astea la bb 2 sunt usooor mai nesimtite
glumesc, iti dai seama ca e nasol, mai laes la boli stereo...
va pupi.
mandarinutz, cand ai timp, baga si tu pe mail recomandarile de la d-na palicari.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
La multi ani sarbatoritilor cu numele, sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!
Pana la urma am scapat cu bine de munca de birou de azi, nici nu am dormit asta noapte, dar au aparut altele. Deja sunt iar victima stresului de la munca desi imi propusesem sa nu fac asta. Pana una alta am pus mana pe telefon si am sunat si la o agentie de turism sa vedem ce dispobinibilitati au pentru Belek.
Ana, multumesc din suflet de info. Noi la Medicover fusesem la Luminita Matache, super recomandata de altii, si m-a enervat rau. O sa mergem si la Cristescu, sa vedem ce parere are. O sa caut si cabinetul Dr Dinu, este aproape de ai mei si poate o duc ei pe Alex.
Annisia, uite ca eu la 7 am iesit pe usa deja, la 8 juma munceam deja de zor. Dar canci timp de forum.
Adi, multa sanatate Lisei, se pare ca pana la urma chiar e ceva cu urechiusele. Nu merge cu picaturi si antiinflamator? La noi asa a mers.
Yaia, felicitari pentru solutionarea problemei cu gradinita. Sper sa se adapteze Tudor foarte bine si fara probleme.
Myral, si eu am dat biscuiti cu gluten, numai ca nu mananca, nu stie sa rontaie.
Prisi, multa sanatate Mirunei! Sper sa se rezolve rapid cu antibioticul.
Papanash, cred ca de la transpiratie e si problema voastra. Si Andrei avea la un moment dat dar au disparut de la sine. Multumim de aprecieri. Cat despre cartea de munca, cica ii trebuia adeverinta de salariat ca sa ia nu stiu ce bilete reduse.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Sabina spune:
Roxana, pt copii mai e un medic de exceptie, burloiu, pe calea victoriei are cabinet
310.91.85.
e f f bun!
p[t cele care folosesc mozzila firefox, exista un add-on flash blocker , l-am instalat si nu mai supara reclama!
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107208&whichpage=1" target="_blank">bb Gheo
Sabina spune:
v-am trimis ceva pe mailul comun, pasionatele de shoppping vor aprecia !!!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by papanashquote:
Originally posted by danielle02
multa multa sanatate bebelushilor bolnaviori
am vazut ca va plangeti de bubitzele bebelushilor,si ebonee mai face de la bale,de cand folosesc aceasta crema nu mai are nici o bubitza pe ea,ii fac masaj cu ea dupa fiecare baitza desi nu trebuie asa des (ii fac baie la 2 zile) cred ca o data pe sapt. e ajuns dar o dau preventiv,deci,asta e crema,(parca am mai zis de ea) :
http://www.aveeno.co.uk/product.jhtml?itemname=TLD_aveeno_cream
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
dani, aici e foarte cald, bubitele apar in special de la transpiratie, sunt la gatutz ( si in spatele lui ), la pliurile de la manute, nu cred ca sunt de la balute, ca nu are cum sa ajunga balutele la ceafa. dar mi-am notat crema asta si o s-o cumpar macar sa incerc si cu ea. Multumim si pupam micuta ebonee. Voi ce ati mai decis cu intoarcerea in tara ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
o sa ii fie de ajutor crema sa stii,nu conteaza de la ce sunt bubitzele,si ebonee mai facea de la transpiratie sau caldura
cu intoarcerea in tara...a ramas in aer totul,nu stiu ce va fi,desi sotul tot o tine ca vrea acasa,om vedea noi,multumesc de intrebare
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
cecilia L spune:
Adi multa sanatate micutei Lisa
Papanas,lui Criti i place tare mult in acele leagane, cand mergem acolo punem monopol pe ele....chiar plange cand il iau din ele......de nisip sunt de aceeasi parere cu tine, acolo e foarte infect, dar unde nu este...eu nu am gasit nici un loc de joaca cu nisip cat de cat curat.....
La multi ani!!!! celor cu nume de Constantin sau Elena.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
slippers76 spune:
Sabina, Vlad are rosu-n gat. De vreo doua zile nu mai mananca mai nimic in afara de lapte si iaurt. Ieri a fost morocanos toata ziua, azi noapte a facut 39 cu 8. I-am recoltat si pentru urocultura dimineata, ca vad ca-i la moda si infectia urinara . II dau doar antitermice, sa vad cum evolueaza. Sa iasa si analiza si apoi vedem. Dar e cruuunt! Pe la 12 azi era vanat de frig, ii ardea doar capul, si tremura ca o frunza. Nu pot sa-ti spun cu ce ochi se uita la mine. Acum e alt omuletz. S-a trezit de vreo ora si are un chef de joaca nebun. Sunt cu ochii pe el ca pe butelie.
Prisi, imi pare tare rau de e-coli. Of! Sa va faceti bine.
Adi, temperatura i-ai luat-o intrarectal? Daca da, nu-i mare. Scazi 4 gradatii si esti sub 38.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts