Oboseala ? Lene ?
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
Daca fi`mea nu cerea laptele cu nesquick azi dimineata la 7 ... noroc ca ea are deja un ceas tare bun ... nush daca reuseam sa ma trezesc ... ofcorz, coma ...
Ma bucur ca nu sunt singura :-) Nu dati ... :-)
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
brotacel03 spune:
Ma inscriu si eu in clubul somonoroaselor (si tot pe baza oboselii acumulate). Ca si tine, in weekend si eu adorm cu voinicul, si parca e mai bine. Astazi dimineata m-am trezit la 7, desi trebuia la 6:30; visul fuse de vina: exul imi spunea ca vrea sa fiu fericita :)). Si uite-asa m-am trezit brusc.
kariguld spune:
dragelor, somnolenta indica , in general, afectiuni ascunse. prin somn, organismul se apara, de "cevaul" ala ascuns.... starile astea nu sunt normale, si ce e naspha e ca la analize nu iese nimik in neregula...
IO, acum vreo 4 luni, pe la inceputul anului am avut asa stari , lene cronica ii spuneam, de nu mai stiam ce sa fac. cand simteam ca nu mia pot, plecam de la birou acasa sa lenevesc, ca nu dormeam de fiecare data.
si dupa analize, mi s-a spus ca sufar de ...lene, adika ...nimik concludent! doctora de familie, mi-a recomandat sa fac o detoxifiere a colonului, nu stiu de unde ia venit ideea... asa ca am cumparat de pe net, "colonix" si am luat timp de trei luni. ce credeti??? dupa vreo 5 zile mi-a disparut lenea, am inceput sa ma simt in forma, cu energie. si eu care credeam ca nu am nimik, ca sunt sanatoasa tun..
merita sa incerci, ca nu se stie...macar sa citesti informatiile de pe "Drnatura" daca tin bine minte....
Kari
witeflower spune:
Intr-adevar ca pot fi afectiuni ascunse, sau poate fi vorba de oboseala acumulata, stres, lipsa de un minim timp pt tine.
La mine apar des stari de-astea si mi-am dat seama ca atunci cand ma simt obosita rau de tot, am, de obicei, tensiunea f mica (8/5; 9/6, cel mult).
desigur, nu stiu dc tensiunea e de vina sau o fi si ea un efect al altei cauze medicale...
cristina_dm spune:
Buna, fetele!
Daria, eu te sfatuiesc sa faci un control al tiroidei. Eu am avut acum cativa ani, luni de zile starile astea. Ca si tine - ba stres, ba serviciu, ba una, ba alta....analizele de sange ok...
A plecat al meu sot in delegatie si am dormit o saptamana. Mi-am luat o sapt de concediu, cica sa ma odihnesc. Ma trezeam, mancam ce gaseam, nici nu ieseam din casa, aproape epuizasem rezervele din camara. Ma spalam si doar schimbam pijamaua...si dormeam, dar cum zici tu - coma!
Vecinii au crezut ca eram plecata! Chiar ma speriasem rau pt ca puteam sa o tin asa mult si bine....
Ca in cele din urma sa am de a face cu o hipotiroidie....
De aceea te sfatuiesc calduros - analize de tiroida!!!
Cris