Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)
Raspunsuri - Pagina 7
marryan spune:
buna dragele mele,
multumesc pentru grija voastra si pentru sfaturile care mi le dati, insa tristetea mea mai e completata si cu o alta care defapt asta mai tare doare....insa eu am invatat in viata ca oricit de greu nu imi va fi, sa cred in Dumnezeu ca El atunci ma ia si ma duce in brate....stiu ca incercarile sun tmulte uneori prea multe si prea mari, peste puterile mele dar incerc sa invat lucruri care ma imi dezvolta personalitatea spre o fire sigura si puternica.
Va multumesc ca sunteti fr atente la durerea cuiva si mereu sariti in ajutor cu un sfat bun, si asta cel mai mult conteaza o sustinere morala. Dorinta mea de a avea un copil devine din ce in ce mai accentuata si mai sensibila, desi eu credeam ca sunt puternica si nu ma las depasita de situatie....ei uite ca deja am facut-o....pling din nimika, si ma ascund dem toti...sa nu mai aud intrebari legate de copil....sau gravide care nu si au dorit copilul si se vaicara sa treaca timpul mai repede.....cam peste asa persoane dau eu in ultima vreme.....si ma face sa pling de durere cind noi atitea fete care ne dorim din tot sufeltul sa avem copii sai crestem in credinta si frica de Dumnezeu...uite ca suntem incercate! Asta e viata si nu avem ce face decit sa credem ca intr-o zi va rasari si soarele pe strada noastra.
Ma bucur pentru noi fetele care nu incetam sa credem ca va veni si rindul nostru, si atunci vom sta aici pe forum si vom povesti despre ingerasii nostri ce pozne au mai facut, sau cum ne jucam, cum petrecem timpul impreuna......nu am rabdare sa ajungem cu toate in acel moment fericit!
Doamne ajuta la toate fetele de aici si la gravidute multa sanatate va doresc!
P.S. sa stiti ca problema mea acum a facut ca noi cu sotul sa ne iubim si mai mult si sa ne ajutam si la bine si la rau reciproc.
Va iubesc
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s
cami_antonia spune:
maria draga
ma bucur ca macar ai puterea sufleteasca ca macar noua sa te descarci caci este mare lucru si conteaza enorm sa nu te macini pe dinauntru....trebuie mereu sa gasesti puterea care sta doar in tine de a merge mai departe....si eu simt asa ca tine....si cred ca toate de aici simtim la fel....dar atunci cand iti este mai greu spune-ti mereu ca trebuie sa mergi mai departe....ca este doar o incercare....ca trebuie sa crezi....si ca pana la urma poate avem alta menire pe Terra decat aceea de a fi mame.....
dar multa credinta....
sa te descarci merreu
sa plangi atat cat ai nevoie....nu e ceva anormal....
si nu uita ca noi suntem aici pentru tine,....si candf cade una din noi alta o ridica si tot asa....
apropos...ca sa te mai descretesti....te-ai gandit unde mergi in concediu la vara?????
raspunde-mi la aceasta intrebare....
cami
Camelia
marryan spune:
asa este cami sunt de acord cu tine ca sa plingi si sa ti usurezi sufletul nu este ceva rusinos si rau....ca de asta suntem oameni sa tinem unul la altul.
de concediu da imi sta gindul zi si noapte ca de deja au poposit galdurile infernale si fugim si noi ele pe la mare...ocean...munte...noi ziceam cu sotul sa mergem in bulgaria dar eu vreau in crimeea ca acolo este si un sanatoriu despre care am citit mult si ma convins sa merg pe 10 zile pe linga odihna sa facem cu sotul si niste proceduri....dar asta va fi tocmai in august
dar voi unde vreti sa plecati?
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s
cami_antonia spune:
draga maria
eu am scris ceva mai devreme....despre nmine.....mi-as dori ca anul acesta sa mergem in italia....si chiar in malta cu masina....dar sa vedem ca anul trecut ziceam ca merg in grecia si pana la urma am ajuns in germania, cehia, slovacia si austria....
avem locuri frumoase pe unde putrem merge....
si litoralul nostru este dragut dar tare mult as vrea sa evadez tocmai sa nu mai vad locuri cunoscute ca sa ne simtim linistiti si fara de griji.....
pentru mine plimbarile sunt leacul cel mai de pret pentru buna voie si pentru liniste....
si as vrea sa plec anul acesta singura cu sotul meu ca sa nu mai depindem de prieteni si de altii...
dar sper sa plec in iulie ca anul trecut am plecat in august si totul a fost cam scump.....
te pup....si cand te hotarasti sa ne scrii unde plecati...
cami
Camelia
Syris spune:
Bune, fetele! Cami, ti-am trimis PM, sper ca m-am priceput sa il trimit si ca a ajuns la destinatie. Multumesc din suflet!
Ca o gluma, va dati voi seama cat de mare sunt chiar si fara bb, la 180cm, inaltime? Ce sa va mai zic despre acum, cu ditamai burtoiul, pai eu deprivez 3 fete de snuruletz, daca e sa ma incing cu el !!! Un motiv in plus sa fi refuzat. Cami, doar cativa cm de atingere sfanta sunt chiar mai mult decat mi-as fi putut inchipui sa am vreodata! Va sunt profund recunoscatoare si ma rog ca datoria mea cate voi sa fie platita cu bebelusi sanatosi!
Livsy, arigatooou! Oh, ce bine ca sunt si cazuri de previa totala, care s-au rezolvat minunat! Asta imi da si mai multe sperante si incredere! Multumesc mult! O sa caut in forumul acela sa vad in ce saptamana de sarcina era cand s-a ridicat. La noi, de la 15w nu s-a ridicat deloc, nici macar 1mm!
Pupu si Doamne ajuta la toate! Sy, 29w5d
anadomnica spune:
Marryan draguta, supararea prea mare nu e buna deloc si chiar impiedica zamislirea unui bebe . Uite, poate te molipsesti putin de la Camelia care e mereu optimista, mereu in priza, mereu ocupata si bucuroasa si... in asteptare de bebe stie ca e mult mai bine sa fii vesel. Ai putina incredere, te rog. Maicuta Domnului va mijloci si pt. tine bebe, dar poate voia Domnului este sa fie putin mai tarziu, ce stim noi? Intre timp chiar nu ai voie sa fii peste masura de suparata, macar daca vezi ca azi a fost foarte greu si ai varsat multe lacrimi in durerea ta, propune-ti ca maine sa fii de 3 ori mai vesela pt. ziua de azi in care ai plans. Si bebe vine mai repede la mamele optimiste care ii asteapta cu zambetul pe buze: asta o spun chiar si medicii - ca starea de optimism mult ajuta. Hai, nu mai plange draguta. Zi si tu asa: pt. fiecare lacrima varsata sunt datoare sa obtin 3 zambete pe chipurile celor din jurul meu.
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
oana.2008 spune:
[quote]Initial creeata de anadomnica
Initial creeata de anadomnica
RUGACIUNE COLECTIVA PENTRU A AVEA UN COPIL
HRISTOS A INVIAT!
CAPITOLELE:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
buna fetelor, bine v-am gasit
ma numesc oana.2008 si as dori sa ma inscriu pe lista celor care isi doresc un bebelus (sau o comoara )
mult succes tuturor sper ca acest site sa devina locul unde toate ne vom povesti despre cum a fost la nastere si ce comoara de copilas avem!!!!!!
cami_antonia spune:
Syris
am notat deja adresa ta....chiar pe un plic....sper sa ajunga cat de curand la tine.....tu ai PM-ul activat????ca ti-as pune si eu cateva intrebari....
ai incredere in puterea snuruletului....si vei naste usor si fara probleme...
anadomnica ai dreptate in tot ce spui despre maria....aveti grija fetelor toate cu stresul asta.....lasati plansul....vine vara.....vine soarele.....vine vacanta .....trebuie sa vina si bebele.....aveti grija......
va pup pe toate
DOAMNE AJUTA!
CAMI
ainigriv spune:
Cami,sarut mana ca te-ai gandit la noi!!!Criss cred ca a trimis deja si ma rog la Dumnezeu sa va rasplateasca tot efortul!!!
Anadomnica,esti minunata,ceea ce scrii ne intareste sufletele,ca sa nu-ti spun ca parintele Porfirie e parintele meu de suflet!!!Sa-ti daruiasca Dumnezeu prunci,dupa sufletul tau curat.
Marryan,la tristete si incercari citeste Paraclisul Maicii Domnului,sa vezi ce minuni face,te linisteste si alunga toata tristetea.Ai dreptate sa fii mahnita pe cele care nu-si doresc copii sau nu ii poarta cu bucurie,dar aceasta asteptare a noastra sa stii ca nu e in zadar.Chiar vorbeam cu sotul,sa multumim Domnului ca nu ne-a daruit copil atunci cand eram intr-o ceata totala si departe de El,nu ca acum am fi curati,dar macar incercam!!!Uneori Dumnezeu asteapta sa fim noi pregatiti pentru a primi un suflet mare pe care vrea sa ni-l trimita,deci cu atat mai buna aceasta asteptare,ca ne curateste si ne da timp sa fim in lumina pentru acest prunc.Va veni cu siguranta,deci multumeste-i Domnului,ca si cand ai fi primit darul,trebuie doar sa crezi.Stiu ca e usor sa vorbesti,dar greu sa ai rabdare,insa e singura cale de a nu ne pierde speranta!!!
A propos de concediu,va spun ce am facut eu vara trecuta si se pare ca mi-a prins bine,dupa un an greu de scoala,cu un examen de grI si mult stres.Am plecat doar noi doi,eu si sotul,10 zile,nu am vrut sa auzim de nimeni si nimic.Nici prieteni,nici telefoane,nici agitatie.Pur si simplu dormeam,mancam ne plimbam cand aveam noi chef si ascultam in liniste valurile marii,plimbandu-ne seara cu picioarele prin apa.Important este sa stati intr-un loc,indiferent unde,sa va puteti odihni,relaxa,fara alergatura,nebunie,ca un copil vine si cand organismul este linistit.Chiar stresul lunar,cu rushii,trebuie lasat la o parte.Daca tin bine minte,Cleo a venit din concediu cu cele 2 minuni ale ei,deci,Doamne ajuta!!!
Va pupam pe toate si nu incetam sa ne rugam pt niste sufletele asa nobile!!!
cami_antonia spune:
virginia
ai dreptate intr-u totul.....si ma bucur daca zici ca ti-a trimis criss snurulet...daca nu sa ma anunti ca nu mai am multre deja....si pt cleo ma intreb daca are de la cine sa primeasca daca nu ii opresc eu.....
dar tu in vara asta vei sta acasa pt bebe nu??? cam cand este momentul nasterii???? sa stinm de voi....
te pup
cami
Camelia