sarcina si fibromul

sarcina si fibromul | Autor: amyacatrinei

Link direct la acest mesaj

salut
ma numesc anca,am 30 ani si sunt insarcinata in luna a 3-a.La eco mi sa spus ca am si un fibrom de 3 pe 3 cm(asta in botosani).Am fost si in Iasi la control si acolo fibromul avea 4pe 4,5cm.Astept un nou control sa vad daca a mai crescut.A mai trecut cineva prin asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fibromul a fost colacatarul lui Mihnea timp de 39 de saptamani. depinde de localizarea fibromului.
Sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

La mine, la ambele sarcini am facut fibrom si nu a fost nici o problema. L-am tratat dupa aceea la homeopat. Din ce stiu eu, problema cu fibromul este ca ramai greu insarcinata. Eu, una, nu am avut probleme.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si eu am dus sarcina pana la 39 saptamani avand 2 fibroame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Fibromul creste in sarcina datorita hormonilor specifici acesteia. Depinde de locatia lui bb fata de fibrom. Si eu am 2 copii cu fibrom micut care a crescut si apoi s-a redus dupa sarcina... Fara probleme. Iti urez multa sanatate si stai linistita. Trebuie urmarit. La mine la un moment dat nu se mai vedea, bb ocupase tot.
Sarcina usoara si o nastere si mai usoara!!!

Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi

Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

si eu am un fibrom, la eco 3 D de la 21 de saptamani avea 7,5 cm...dupa 2 saptamani..la eco normal..abia se mai vedea..cam de 4 cm..si acum nu il mai poate vedea..ca este in spatele sarcinii si il acopera fibromul...totul merge bine, intram in 27 de saptamani si bebicu e dezvoltat de 29..deci,,toate bune si frumoase..

26 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyacatrinei spune:

Am fost iar la control si fibromul a mai crescut.Bebe e bine ,creste.Sper sa nu am probleme si sa duc sarcina la termen.Am o fetita de 3 ani si la ea nu au fost probleme...E ciudat ca am ramas insarcinata repede ...Sper ca o sa fie bine

Mergi la inceput