ce fac prescolarii in vacanta?
Dragi parinti,vine vacanta (2-3 luni)unde ne ducem copiii?
Baietelul meu are 4 ani asi dori ca luna iunie si iulie sa mearga la un club cu activitatii creative(gen pictura,modelaj,inot...).
Cunoasteti un loc de acest gen in Bucuresti?Multumesc.
Raspunsuri
ioanaiub spune:
eu nu sunt din Bucuresti dar am si eu un baiat de 3 ani si 4 luni si vine si pentru el vacanta ... din pacate la noi in oras nu prea sunt activitati distractive pe timpul verii (sau nu stiu eu), la inot ii primeste doar de la 5 ani asa ca o sa incerc sa-l distrez eu in vara asta, mai ales ca sunt acasa
noi cred ca vom merge la strand, cand ne permite vremea, in week-end-uri poate mai dam o fuga la munte, dupa amiaza la gradina noastra, gasim noi ceva
iar in septembrie mergem o saptamana in Rodos
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ingridnen spune:
Pana in 30 iunie mai este deschisa gradinita… dupa aceea traiasca parcurile…. Noi locuim intre doua parcuri, Carol si Tineretului.
La inot m-am gandit si eu, numai ca Cristi e cam fricos de apa…poate totusi incercam.
Iar la mare plecam abia pe 31 august, pentru 2 saptamani.
Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni
witeflower spune:
uite, eu acum ma formez ca animator pt centre de vacanta.
La voi exista asa ceva? (La noi inca nu, dar stiu pe la Sibiu).
Babisa spune:
quote:
Initial creeata de iuliana c
Dragi parinti,vine vacanta (2-3 luni)unde ne ducem copiii?
Baietelul meu are 4 ani asi dori ca luna iunie si iulie sa mearga la un club cu activitatii creative(gen pictura,modelaj,inot...).
Cunoasteti un loc de acest gen in Bucuresti?Multumesc.
Iuliana cu Rares
Exista asa ceva la gradinita Coccinelle(Buburuza) din sectorul 2.Primesc si copii care nu sunt inscrisi la aceasta gradinita.Pt mai multe informatii ,poti suna la Telefon : 0212421344/ 0721863676
Ioana_Gazdac spune:
MMMM.....e frumos in vacanta! imi aduc aminte de vacantele mele.:)..Eu am avut norocum sa am bunici la tara...si acolo era lumea mea cateva luni, pline de soare:).....Ce-i drept nu aveam calculator...Nu stiam ca exista Palatul Copiilor.L-am descopert abia in liceu....Asta e..Niciodata nu este prea tarziu....In schimb, tot pe finalul liceului (Am terminat Pedagogicul, la Cluj)...am descoperit taberele.....Acum lucrez in tabere...Mi se pare mult mai interesant lucrul cu copiii in activitati extrascolare:)......Am facut curs de formare animator iar acum ador sa lucrez cu copiii in vacantele lor....;)......Din propia mea experienta cu ei, cred ca le este mult mai bine sa participe in tabere, alaturi de copii de varsta lor, sau in diferite activitati exstrascolare, in natura, supravegheati de persoane cu experienta, decat sa stea acasa, toata ziua,in fata calculatorului sau al televizorului.........