Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Simona, gasesti sigur ghirlande cu Happy Birthday!, cu La multi ani nu am vazut, dar cum ei inca nu stiu sa citeasca , nu cred ca are mare importanta.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
La multi ani, Matei!
La multi ani, Florentina!
La multi tuturor Constantinilor si Elenelor,
inclusiv mamei mele!
Andra, am citit ce a scris Monu despre micutul Horia! Imi pare tare rau ca s-a ajuns pina acolo. Sanatate multa si ne gindim la voi!
Monu, si voua va urez sanatate si sa scapati de probleme, la anul vor fi mai imunizate, vei vedea.
Aurasa, doamne, ce zi pentru amindoi puiutii tai. Pupam sa le treaca loviturile. Si ale mele cad tot timpul din picioare, de ma apuca si nervii pe ele, parca-s impiedicate. Tudora mai putin, ca e mai prudentica de felul ei, dar Agata are coatele si genunchii de zici ca vine de la razboi.
Florentina, ma bucur ca ne-ai mai scris. Tot zic ca iti trimit poza si nu mai reusesc poate mai dai inca o data adresa sau de unde sa o luam...
Mygirl, am vazut pozele si m-a impresionat si induiosat cind am citit cit ai muncit ca sa-i transformi visele printesei voastre in realitate. E frumoasa foc si are un par! Dar are si cu cine semana, uitati-va la voi doi, ce tineri si frumosi sinteti! Sinteti o familie de frumosi!
Androix, uite ca am desfacut un pic pumnii doar ca sa scriu si ii string la loc, sa ai bafta multa si sa fie asa cum iti doresti. Sa stii ca acel emoticon de la mesaj nu l-am pus pentru ca am vrut, dupa ce ai scris, mi-am batut capul de unde vine, a reeditat mesajul si am vazut. Sincera sa fiu, habar nu am avut ca se poate pune asa ceva, probabil ca am apasat din greseala, dar e culmea coincidentei ca am apasat exact pe cel care imi descria starea de spirit. Adevarul ca nu-s bine deloc...
Cornelia, imi pare rau ca nici tu nu esti. Hai sa plingem impreuna, eu sint la pamint, sint dezamagita de mine, pentru ca nu ma asteptam sa pic asa, dupa ce tot anul trecut, vara si toamna trecuta, toata iarna asta zic eu ca m-am descurcat de minune si eram tare mindra de mine ca reusisem sa le fac pe toate si destul de bine. Dar pentru ca in ultimul timp am mers cu doua sesiuni in paralel, deci cu 4 cursuri, enorm de mult si pentru un student fara obligatii familiale, de 20 de ani, cu bebelus tot la timp plin, ziua muncesc, noaptea citesc... am clacat. Pe de o parte pentru ca ma simt exclusa din viata fetelor, parca nu mai stiu nimic despre ele si ma simt vinovata (aseara Agata mi-a spus: mami, ce cool era cind aveai timp de noi! Ne citeai si spuneai si cite trei povesti pe seara! Acum nu mai e cool deloc! Tudora imi spune mereu ca nu vorbesc cu ea sau ca nu o ascult, si in engleza si in romaneste, ca poate inteleg problema ei.
). Pe de alta parte, imi dau seama, ca daca ar fi sa ma duc la servici si trebuie sa o fac la un moment dat, eu nu sint in stare sa fiu aceeasi mama cum am fost pina acum, in conditiile in care voi fi la servici 9 ore pe zi (nu e vorba sa fiu la dispozitia copiilor non-stop si sa nu fac nimic pentru mine, ci de capacitatea mea de a ma imparti intre copiii si orice altceva) si nici nu stiu cum vor decurge lucrurile in ceea ce priveste relatia mea cu ei.
Pina acum nu am fost confruntata cu problema asta pentru ca tot am avut un copil mic, lucru de care profita si cel mai mare... dar cind m-au sunat de la gradinita si m-au intrebat daca vreau loc pentru Lisandru... anul asta, in noiembrie, am picat atit de tare, de nici acum nu mi-am revenit. Ma simt tare incapabila, parca am paralizat, nu mai sint in stare de nimic, incerc sa ma adun si sa termin macar cursurile din iarna (mai am doua teme de predat, dar la care m-am blocat put si simplu), ca altfel m-am chinuit degeaba. Sigur e o stare depresiva post-natala, pe care nu a recunoscut-o la timp ca s-a tot dat dupa degetele stresului si oboselii, dar chiar daca imi trece depresia de baza, problema tot ramine: ma voi descurca!?! Voi putea face fata sa cresc si educ cei trei copii in orice conditii? Cred ca si sotul isi pune aceleasi intrebari, ca si el pare mai tacut in ultimul timp... adica nu mai vorbeste deloc, ca el oricum era tacut. Imi place de noi, ca intii i-am facut si apoi ne punem intrebari existentiale...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
La multi ani de sf. Imparati Constantin si Elena!
Sa traiti cu numele, dragilor!
La multi ani, Matei! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata, sa fii iubit, fericit si norocos!
Va luati revansa pentru pauza de ieri? Nici nu ma asteptam sa va gasesc cu doua pagini noi
Multumesc pentru pumnii stransi! Asaaa am fost la interviu care nu a fost mare lucru, urmeaza altul daca il trec pe-asta, mai elaborat si in engleza. Azi am dat un test, ce bine era daca rontzaiam mai bine cartea mea de corespondenta de afaceri in engleza aseara in loc sa calc un munte de camasi pentru Mihai care azi a plecat in Tunisia cu inima de tigan
Caci exact asta am avut de facut de redactat si de tradus diverse tipuri de scrisori. Dar stiti cum este Dumnezeu iti da dar nu iti baga in traista, nu era sa ma astept sa imi intre ceva inn cap doar pentru ca am scos cartea din biblioteca si am rasfoit-o putin... Noroc ca memoria ma tine, desi nu am mai facut asta de peste 6 ani si neuronii mei s-au mai prostit intre timp dar am bagat din top. Insa se putea mult mai bine si ma oftic pentru asta. Dar acum oricum nu mai pot sa fac nimic.
Inca sunt asa putin in stare de soc pentru ca in ultimul moment m-am sucit cu privire la ce urma sa imbrac si dupa doi ani de zile incheiati am imbracat fusta! desi in momentul de fata am doua care imi vin si nu plesnesc pe mine. Dar din diverse motive nu le-am imbract de vreo 2 ani. Uitasem cum este
Andra, sanatate multa pentru Horia! Ma gandesc la voi, sper sa treceti cu bine peste episodul asta urit.
Monu, si voua multa snatate!
Cornelia si Nelia va inteleg dar trebuie sa va reveniti si sa iesiti din starea asta de depresie. Si eu incerc sentimente ciudate, mai ales de ieri de cand se intrevede posibilitatea de a ma intoarce la munca mult mai repede decat imi planificasem. Eu am adoptat tactica strutului, incerc pur si simplu sa nu ma gandesc la nimic. Mai intai sa rezolv eu problemele organizatorice cu bine si apoi o sa le tratez si p-alea depresive.
Va pup pe toate si mai revin ca acum mi-am pus ceva sa mananc.
Andreea mama de Filip si Georgia
![](images/user_woman.png)
andutzy spune:
Dragelor, multumesc de sprijin si mai ales Monu saru mana de ajutor!
M-am mai intremat putinel, poate unde l-am si vazut pe Horica ca zambeste, momentan saracutul nu mai are dureri, sper sa nu inceapa jalea cand ii voi face spalaturi cu rivanol in urechiuse. Azi am ajuns la o cunostinta care este medic pediatru in BUdimex, disperata ca dupa 5 zile de boala febra nu-i mai trecea, chiar daca de luni ii dadeam antibiotic(ceclor, asa cum imi daduse sa iau orl-ista din Gomoiu). Pediatra a zis ca suspecteaza ca a fost virus si sa am rabdare, sa vad ca ii trece, dar sa fac si inca un control ORL. Acolo, jale! Dupa o scurta trecere in revista a urechilor lui, mi-a zis ca trebuie sa-i sectioneze timpanele ca sa-i scoata puroiul. O sa-l doara, dar sa-l tin bine si in felul asta nu riscam sa i se urce la creier infectia. Mi s-a facut rau desi stateam jos. Am plans tot timpul caat a durat interventia si inca vreo 2 ore dupa. I-a curs sange, de fapt asta i-a si scos, sange si puroi si bineinteles ca asta m-a ingozit. Stiu ca trebuie sa fiu tare pt el, dar nu am putut sa fac mai mult!
Mi-am facut procese de constiinta ca m-am luat dupa sotul meu pe care il rugam de duminica sa mergem cu el la o camera de garda dar am tot cedat in fata lui(ba ca e obosit, ba ca de ce sa mai dam banii la doctor ca e o simpla raceala,tot de-astea). Inclusiv acum, cand am venit acasa m-a mustrat ca de ce am acceptat interventia fara sa ma sfatuiesc cu el si cu altii, ca alta data sa nu mai fac fara acceptul lui (insa nu va inchipuiti ca azi noapte cand copilul avea 39 s-a miscat din pat sa vada ce e cu piticul, desi i-am zis ca are febra si ii e tare rau . Si colac peste pupaza vezi doamne nu ma lasa sa merg si cu DRagos la ORL desi de cateva zile si el zice ca il doare urechea, chiar daca nu face decat cate un 37-37.5 o data la cateva zile si nu se plange tot timpul. Insa nu ma lasa sa-l palpez in zona, ca il doare...
. cred ca foarte curand voi scurta perioada "marii sanse", nu de alta dar nu mai rezist psihic sa ma chinuiesc asa. Sincer, nu sunt masochista!
Asta e de la noi, tineti-mi pumnii ca vine seara si trebuie sa ma apuc sa ii fac spalaturi lui Horia si mi tremura camasa pe mine cand ma gandesc la asta....
Androix, m-am gandit la tine sa stii si ti-am urat succes, chiar daca nu exact la ora la care aveai interviul....
LA MULTI ANI, FLORENTINA! Felicitari pt motul lui Patrick, chiar daca in petrecere 3 in 1!
LA MULTI ANI ELENE, LA MULTI ANI, CONSTANTINI!!!!
lA MULTI ANI COPIILOR CARE AU FACUT 3 ANISORI ZILELE ASTEA!
Tdy, succes la decizia cu gradinita.
Simona, multumesc ca ai intrebat de noi!
Mygirl, v-am admirat pozele! cred ca am lasat si un comentariu pe acolo, m-a dat gata printesa in mov !
Gusta, saru mana de gandurile bune!
Va pupam!
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
Sunt cu capu' rau :))) Am scris Aurasa in loc de Simona la raspunsul pt ghirlande.
LA MULTI ANI FLORENTINA!
Monu,Andutzy, sanatate multa copilasilor.
Androix, poate ai noroc, noi iti tinem pumnii si la al doilea interviu.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
ChrisDun spune:
Salutare si LA MULTI ANI celor care si-au serbat azi onomastica !
La multi ani (intarziati) si copilutilor care s-au serbat pana astazi, cu gandul am fost alaturi de voi, dar cu scrisul mai greu ! Va doresc multa sanatate (in primul rand !) si tot ce va doresc parintii vostri.
Andutzy, multa sanatate lui Horica
Monule, iar boliti ?? Sanatate cu carul va doresc !
Am rasfoit azi cele 5 pagini adunate la noul capitol de Copiluti de mai-iunie 2005, incercand sa ma pun la curent cu mersul lucrurilor... Androix, iti tin si eu pumnii sa treci la etapa urmatoare, si totul sa se finalizeze cu angajarea ta acolo, daca asta iti doresti.
Tdi, felicitari pentru cele 2 gradinite !!! Te-ai hotarat pe care o alegi ?
Eu, pe langa ca am iesit campioana la "frecat" netul la serviciu, mai am un motiv in plus sa nu il "frec" nici de acasa: ma opresc in Parcul Moghioros, direct de la serviciu, si preiau copilitza. De cele mai multe ori ma intalnesc si cu fina mea, care are un baietel de un an si jumatate (un pupacios ! pupa tot ce prinde: pereti, copilasi, propriile maini ), si cand ajung acasa nu am decat timp de baie, biberon (da, inca bem din bib) si toata lumea nani. Si ziua urmatoare o luam de la capat.
Am vazut doar pozele Oanei Mygirl - tare reusite si pline de viata - iar rochita Alexandrei e de-a dreptul frumoasa ! Alexandra e SUPERBA, nu imi vine sa cred cat a crescut de cand nu am mai "vazut-o", si ce par lung are !! Oana, as vrea sa te rog, daca imi poti da ceva indicatii despre cum ai facut tu bannerul cu LMA (stiu ca mi-am salvat poza aceea inca de anul trecut)...
Noi am tuns iarasi copilitza, pentru ca deja ii intra parul in gura cand manca, iar de codite nici nu putea fi vorba - nu ca n-ar fi vrut, ci are un par atat de moale, incat ii aluneca elasticele de strans parul. In fine, am revenit la clasicul bob francez.
Apropo de propunerea Florentinei de 1 iunie o sa fie miting aviatic la Clinceni, si noi mai mult ca sigur ca o sa fim acolo - am fost si anul trecut in primavara si tare mult ne-a placut. Dar daca hotarati de o intalneala in alta parte, sper sa putem ajunge si noi.
Noi ne-am hotarat sa o sarbatorim sambata pe Carina, la Palatul Mogosoaia, la un picnic impreuna cu alti 3 copilasi (toti baieti ) . O sa radeti de mine, daca va zic ce fac acum: ma uit la filmulete despre cum sa faci figurine din baloane, si ma gandeam sa distrez in acest fel pe micii invitati
Si nici nu pare atat de greu ...
Nu stiu ce sa ma fac cu vremea, ca nu arata prea bine prognoza, iar noi mizam pe linistea si calmul pajistei de la Mogosoaia...
Va pup !
In rest,
iuliana spune:
La mullti ani copilasilor (ra sa scriu bebelusilor:) care si-au sarbatorit zilele de nastere!!!
Andra, eu nu m-as lua dupa capul barbatului, mai ales cind e vorba de instincte de mama. Al meu le iubeste tare mult pe fete, dar de multe ori instincul meu de mama a avut dreptate, iar el nu a facut figuri niciodata sa ma duc la dr. pentru ca s-a lamurit. Si eu as fi facut la fel in cazul tau. Si m-as duce si cu Dragos la dr. fara sa stie el...de ce trebuie sa stie el tot? Mai ales cind nu-i pasa? Reactia lui chiar a fost reactia unui om egoist. Vezi si tu, cind se duce el la servici, du-te si tu cu Dragos la control si taci si tu milc si nu zi nimic. Iti tin pumnii sa iei decizia cea mai buna pentru tine si copii.
Vreau sa va spun ca am terminat cu sesiunea asta ieri si dau de baut:). Ce am mai tras zilele astea. Vineri m-am culcat la 9 dimineata si am dormit citeva ore, simbata m-am culcat la 5 dimineata, duminica am mai continuat pina pe la 5 seara cind pur si simplu nu am mai putut, luni am luat-o de la capat si ieri am dat examenele. Noroc de faptul ca s-a ocupat sotul de fete... nu am schimbat decit citeva vorbe cu ele, mititelele, dar oricum stiu ca au fost pupate in fund (ta-su are un talent extraordinar la asta si de aia le cresc coarne la mindrele mele) si nu m-am simtit chiar asa de vinovata.
Acum am si eu vacanta 3 saptamini si mergem la Disneyland si San Diego sa le plimbam pe fete si apoi o iau de la capat cu scoala.
Nelia, mie imi face bine cind mai iau si eu o pauza de la ele, iar lor tare le place sa fie in colectivitate cu copiii. Pe mine ma ajuta si sotul care e f. permisiv si le intra in voie si le cumpara ce vor ele. Asa ca eu cred ca le face bine sa fie cu el:). La noi fetele nu il vor pe ta-su sa le citeasca povesti. Aseara au inceput amindoua sa plinga cind, dupa ce ma suparasera ca nu vroiau in pat, le-am spus ca il las pe ta-su sa le citeasca:). Cica ta-su nu citeste bine. E adevarat ca eu imi schimb vocea si intonatia in functie de personaj, pe cind ta-su e cam monoton:))). Noi citim 2 carti noi in fiecare seara-obligatoriu, si daca am timp si putere, o citim si pe a 3-a.
Cornelia, imi pare tare rau ca si tu esti in stare semidepresiva. Te pup si iti doresc putere sa treci peste asta.
Androix, iti tin pumnii sa fie cu rezultat bun interviul. Esti pregatita sufleteste sa te duci la servici daca astia te accepta? Voi mergeti tot cu puradeii in Maroc sau fara?
Oana, frumoasa tare rochita gigilicei.
Tdi, mai fa o vizita la gradinite inca o data si compara-le, dupa care cred ca o sa iti vina mai usor sa te hotarasti.
Si pe mine m-a apucat un pic nostalgia. Cum in ultimii doi ani am fost in Romania si acum nu, si a venit si luna mai si se apropie iunie mi se face un asa dor de dus acasa la mama. Anul asta sarim peste, din pacate, dar la anul mergem.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii
loreen spune:
La multi ani celor ce si-au sarbatorit ziua ...va doresc scumpi copilasi sa aveti un inceput de copilarie minunat , sa va ramana cele mai dulci amintiri si cand veti fi ajunsi la varsta noastra sa le savurati cu drag...
La multi ani Florentina ... bun venit in randul femeilor la 30 de ani...sa traiesti fiecare clipa la intensitate maxima...
Eu am venit sambata dimineata acasa dupa un maraton soferesc nocturn...inca sunt chiauna de cap si nu reusesc sa ma adun intre doua zile ... fetele chiar m-au simtit lipsa si imi mangaie orgoliu ca totusi sunt un obiect indispensabil in viata lor...
Loreen cu BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Neatza la fete
Haideti la o ca eu m-am trezit la 7. Azi duc niste mancare la gradinita si a trebuit sa pregatesc una-alta.
Asa ca acuma sunt super treaza.
{s] Florentina
Beatrice, mamic de Alex pifos
monu spune:
LA MULTI ANI ALEX!! sa cresti mare si sa te bucuri de tot ce e mai frumos. Bea sa va traiasca flacaul.