Bucurii de sept-oct 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
scumpik_lui spune:
In sfarsit am terminat si eu de pus branzica pe iarna, si sunt rupta de durere de spate.
Eloise noi l-am tuns pe Luca cu masina de tuns nu cu fooarfeca si a fost foarte cuminte, abia la sfarsit nu mai avea rabdare la retusuri, dar in resta a fost foarte ok.
Roxana centura din aia (la noi e burtiera) gasesti la Sensiblu si e si din aia reglabila dupa marime. Cu suzy nu stiu cum ar trebui sa procedezi.
Adina imi pare rau ca nu a mers si la Alex operatiunea "fara suzeta", dar e bine ca a mers macar cu Fabi, ca mai incolo vei reusi sigur si cu Alex.
Am plecat la nani ca sunt obosita. Va pup pe toate si maine ma puneti nemotivata ca merg la facultate.
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sephora/Sephora.jpg)
Sephora spune:
Va pup fetelor.
Multumim de pupaturi ptr indianul scump,am reusit sa trecem fara vanataie,aproape ca se duce coaja,oricum pana seara si-a mai tras un leagan in cap dar fara semne,nu stiu frate dar e atat de neaten si nu mai merge el numai fuge,ia curbele cu o viteza ceva de nedescris.
Sper sa vin si eu pe 23 eventual da-ti-mi si mie mai multe detalii.Ai mei vor sa mergem la Slanic,dar nu stiu exact daca se pleaca de vineri sau sambata,ptr ca vor sa o sarbatorim pe mama "Elena" acolo.
Eloise Vladut e un scump,arata minunat cu plete,nu-l tunde pliz,ionu vreau sa renunt la pletelelui M sunt inebunita dupa ele,probabil o sa ne chinuim niel da de rabda "baba la frumusete".La multi ani sotului!
Gety vazui imbujorata scumpa.
Liliano ce marfa la mare,la soare,da nici noi nu o ducem rau sac!
Roxano mai tine-l acolo pe micul nepotel samai stea la caldurica.Maica ce repede a mai trecut si la tine!
Poze cu Fantana cea noua de la Roman vreo 6 poze cam naspa au iesit dar sper sa intelegeti ceva.
Indianul 3 poze si intre Flori vreo 8 poze .
CristinaGoji spune:
Roxana - exact la fel ma gandeam eu cu suzy, si sfatul meu, daca o sa-i dai la Victoras suzy, nu o dezobisnui pe Daria, pentru ca o sa-i trebuiasca si ei cand o s-o vada la Victoras. Ar fi bine chiar sa ai 2 la fel, pentru ca Vlad de cand e Daria numa suzeta Dariei ii trebuie.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
microbu spune:
Buna dimineata!
Eram asa grabita ieri incat am uitat sa dau copy/paste si v-am lasat link gol. Eeee se mai intampla si la case mai mari ...Va multumesc pt urarile de plimbare placuta, dar am fost prin preajma. I-am schimbat Ruxei o salopeta primita dar marime mica si apoi am plecat in cautarea mult visatului ap foto. Acusi plecam in parc sa-l incercam...
Am vazut poze cu cei mai pletosi baietei Valdut, Rares si Matteo si cu plimbaciosul Vladone si draguta Maria.
Eloise, un special pt voi.
Gety, noi plecam la plimbare in orice anotimp dar ieri a fost extrem de cald in Buk.
Itzy, pana la urma ce faci in concediu? Ai stabilit itinerariul?
Va dorim o zi minunata!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, fetelor. Sorry, eu v-am dat cafeaua in capitolul trecut
Am citit in viteza, cand ati scris astea 3 pagini nu stiu, vreau sa vizionez pozicile si dupa aia o stergem afara.
Pupam accidentatii Maria si Vladut.
Sandra, stai linistita, eu oricum asteptam sa pui noul link; astept pozici facute cu noul aparat.
Roxana, asa zic si eu, mai amana operatiunea suzi.
Sephora, si Narcisa nu mai merge ci alearga, se impiedica din cauza asta si e mult pe jos; cand intru in casa o schimb din cap pana in picioare, asa e de "curata".
Anca, mi-ai amintit, trebuie sa punem si noi branza pe iarna; de fapt sa o cumparam si dupa aia o punem.
Andra, bine ai revenit!
Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Lilina, sunt superbe pozele de la mare! Mi-au placut foarte mult. Si nu am vizionat decat jumatate dintre ele, ma intorc sa le vad si pe celelalte.
Princess, e tare frumusel Rares, imi plac mult ochisorii lui.
Andra, am admirat sedinta de make-up, dar si pozele in natura. Pupam ochisorul vanat al lui Vladut.
Sephora, l-am vazut pe Matti in diferite ipostaze, tare scump. Avea si el o julitura... E frumos acolo la bunici. Mi-au placut si muscatele.
Sa va arat si eu doua poze cu Narcisa, am incercat sa-i prind semnele de buna purtare, o vanataie pe frunte si o julitura pe nas, nu prea a stat la pozat: 1 si 2.
Apropos de poze, nu stiu daca ati vazut toate, a pus si Gety niste poze cu Maria la sfarsitul capitolului trecut.
Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana01/Roxana01.jpg)
Roxana01 spune:
multumim lilina, adina, scumpik, sephora, cristina, xandrutza pt rasp! lilina, daca imi poti trim pe pm sau sa-mi scrii pe forum mai exact pe unde vine piscina. si se numeste la fel ca terasa de care mi-ai scris? ca sigur voi da o fuga pe acolo, mai ales c-ai pomenit de deserturi...
Adina, ma refeream la faptul ca as vrea sa trec peste primele 6 luni, cand bb nu are un program riguros, cand se trezeste noaptea, are colici si alte alea... mi-ar placea sa aiba direct 6 luni, sa ma bucur de el fara nopti nedormite...
in ultimul timp pierdem lucruri in prostie. cred ca suntem atat de aiuriti si prinsi in stresul dinaintea nasterii, incat nu mai suntem atenti. ultimul obiect pierdut este aparatul foto... va dati seama ce suparati suntem. mai ales ca am bagat iar o gramada de bani in casa, suntem la limita cu bugetul si chiar avem nevoie urgent de aparat foto pt nasterea lui victoras. ce sa va spun, sunt suparata pe tema asta...
maine e ziua Dariei (o cheama si elena) si ne-am propus sa-i cumparam o pereche noua de cercelusi. sper sa gasim ceva frumos fara sa ne stoarca total de bani. ne-am gandit ca oricum jucarii si hainutze ii luam fara a avea un motiv, asa ca investim in ceva ce sa-i foloseasca in ani.
va pupam
Roxana, +34 sapt cu bb Victor Andrei & cocutzel Daria Elena(06.09.06)
GETY spune:
Sandra, multumim!
Mai era un pic si scriati 1/2 de capitol, si eu tot "dincolo" postam..
Am vazut eu ca era cam liniste.
Xandrutza, .
Acum sa-mi copii mesajele.
MamiLili, si eu as prefera in aer liber.
Ieri am fost si noi in Copou, Maria s-a plimbat mult, dar la pozat tot nu sta.
O sa va pun totusi niste pozici, s-o vedeti si mai dezbracatica.
AdinaF, am citit mai pe indelete postarea cu nazdravaniile baietilor tai. Chiar n-am idee ce-i de facut. Doar sa-i tii cat mai mult afara si sa nu le dai grebla adevarata. In rest, fa cum ai facut pana acum: Fii cu ochii pe ei!
Sephora, veniti si voi pe la Iasi? Pupam vorbaretul Matti.
Scumpik_lui, eu zic ca o sa creasca zulufii la loc. Vacuta Milka era tare frumoasa!
Sephora si Ramomar, sa treaca repede cucuiele copilasilor vostri.
Sandra, ati plecat la plimbare pe racoare?
POZE MARIA DIANA:
http://good-times.webshots.com/photo/2389350390101880753HNMqjZ
Scumpik_lui, azi nu cred ca ajung in Copou, e destul de departe de cartierul meu si trebuie sa iau mijloc de transport, carutul dupa mine si-mi vine mai greu. De obicei mergem in week-end, cu tot cu tati.
Drum bun in Iasi! Si pe mine ma asteapta diploma sa o ridic de la Facultate.
Da, avea bujori in obraji, era si destul de cald afara. Plus ca si merge mult, nu sta deloc, ati vazut si voi ce poze i-am facut.
MamiLili, s-ar putea sa apara o "change of plan". Daca vremea e buna si taica-miu nu-si schimba programul, plecam la tara vineri si ne intoarcem duminica.
Dar nu-i nimic batut in cuie. Yet.
Maria se distreaza tare cand il vede pe:http://www.youtube.com/watch?v=A91s78YZt-Y&feature=related
Asa creste Maria Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/princess/princess.jpg)
princess spune:
Neatza, fetelor!
L-am "expediat" pe Riki afara, a iesit la plimbare cu "mamaiaia", iar eu acum am program de bucatareala.
Inainte de asta am intrat sa va salut si sa vad pozele cu "fetita" Matti, frumusica Narcisa, cocheta Maria. Sunt tare scumpi chiar si asa juliti si cu vanatai!
Sandra, plimbare placuta si sa stapaniti sanatosi aparatul foto! Asteptam poze cu Gargarita!
O zi frumoasa!
Va pup!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are ...