Bucurii de sept-oct 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
tasia spune:
Cristina sunt foarte scumpi copilasii tai , sa-ti traiasca
Roxana pe mine ma apuca des nostalgia de a fi graviduta de a avea un bebe mic, dar mai astept putin 1 an poate 2. In ultimele saptamani am tot visat ca sunt gravida si explicam doctorilor ca nu este posibil sa fi ramas gravida pentru ca am cip . Sambata la 11-12 e bine? Acuma depinde si de Monica cum e cu jobul.
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
GETY spune:
Va invit la o , un pahar de sampanie, suc sau vin sau tuica, daca este cineva amator.
Azi implinesc 34 ani! Mamaaaaaaaa!
Asa creste Maria Diana
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Gety "La multi ani!"- multa fericire si implinirea tuituror dorintelor (chiar si cele mai ascunse
)
Cristina am vazut pozele - sunt tare frumosi puiutii tai. Multa sanatate!
Roxana- sa ai nastere usoara! Nu te speria nu e mai greu ca la prima nastere - eu spun ca e mai usor asa ca mult optimism ca totul o sa fie ok.
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Eloise, cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi, poate este mai timid. Incerca sa il duci printre copii dar sa nu-l fortezi. Cu vorba buna, stai langa el, jucati-va impreuna cu ceilalti. Cosmi aseara vroia sa imbratiseze un baietel de varsta ei si el fugea si plangea de mama focului. Pana la urma, dupa vre-o jumatate de ora devenise mai sociabil si cand am plecat vroia sa vina dupa ea.
Gety ..LA MULTI ANI ! sanatate, fericire si numai bucurii.. Multumim de tratatie.
Tasia eu de regula nu lucrez sambata. Weekendul trecut s-a recuperat o zi.Asa ca in principiu sunt acasa, deci voi putea veni in parc.
Roxana eu o imbrac pe Cosmi cu un body cu maneca scurta si un pantalonas subtire si de regula scurt.De invelit o invelesc cu o paturica subtire de bumbac, dar o gasesc mereu fara.Este destul de cald la noi in casa acum.
Mai am de vizionat pozele Cristinei.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Monique_new spune:
Cristina, ti-am vazut pozele. Sunt niste dragalasi amandoi iar cele din baie sunt super, Daria este ca o broscuta. Am si uitat cum e sa ai un puiut asa mic.
POZE COSMI 1 ANISOR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
La multi ani Gety! Iti doresc multa sanatate, fericire si realizari frumoase!
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Roxana, daca te consoleaza cu ceva si eu am emotii, de parca ar fi prima oara; le tratez cu indiferenta.
Eu folosesc pijamalute la Narcisa si o invelesc cu o paturica; mai am surpriza sa o gasesc invelita dimineata.
Fetele care sunteti la serviciu, va doresc o zi usoara.
O zi frumoasa tuturor.
poze cu noi
Bebe
Monique_new spune:
Cred ca m-am tampit, toata ziua fac poze, asa ca va invit sa le vizionati daca aveti rabdare.Poze Bulinutza.Sunt cateva haioase printre ele, cand sta cu bebe pe olita.
POZE COSMI 1 ANISOR
CristinaGoji spune:
LA MULTI ANI GETY!!!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria