Bucurii de sept-oct 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Cristina sunt foarte scumpi copilasii tai , sa-ti traiasca

Roxana pe mine ma apuca des nostalgia de a fi graviduta de a avea un bebe mic, dar mai astept putin 1 an poate 2. In ultimele saptamani am tot visat ca sunt gravida si explicam doctorilor ca nu este posibil sa fi ramas gravida pentru ca am cip . Sambata la 11-12 e bine? Acuma depinde si de Monica cum e cu jobul.

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!

Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Va invit la o , un pahar de sampanie, suc sau vin sau tuica, daca este cineva amator.

Azi implinesc 34 ani! Mamaaaaaaaa!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Gety "La multi ani!"- multa fericire si implinirea tuituror dorintelor (chiar si cele mai ascunse)

Cristina am vazut pozele - sunt tare frumosi puiutii tai. Multa sanatate!

Roxana- sa ai nastere usoara! Nu te speria nu e mai greu ca la prima nastere - eu spun ca e mai usor asa ca mult optimism ca totul o sa fie ok.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Eloise, cred ca nu trebuie sa te ingrijorezi, poate este mai timid. Incerca sa il duci printre copii dar sa nu-l fortezi. Cu vorba buna, stai langa el, jucati-va impreuna cu ceilalti. Cosmi aseara vroia sa imbratiseze un baietel de varsta ei si el fugea si plangea de mama focului. Pana la urma, dupa vre-o jumatate de ora devenise mai sociabil si cand am plecat vroia sa vina dupa ea.

Gety ..LA MULTI ANI ! sanatate, fericire si numai bucurii.. Multumim de tratatie.

Tasia eu de regula nu lucrez sambata. Weekendul trecut s-a recuperat o zi.Asa ca in principiu sunt acasa, deci voi putea veni in parc.

Roxana eu o imbrac pe Cosmi cu un body cu maneca scurta si un pantalonas subtire si de regula scurt.De invelit o invelesc cu o paturica subtire de bumbac, dar o gasesc mereu fara.Este destul de cald la noi in casa acum.

Mai am de vizionat pozele Cristinei.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Cristina, ti-am vazut pozele. Sunt niste dragalasi amandoi iar cele din baie sunt super, Daria este ca o broscuta. Am si uitat cum e sa ai un puiut asa mic.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

La multi ani Gety! Iti doresc multa sanatate, fericire si realizari frumoase!

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Roxana, daca te consoleaza cu ceva si eu am emotii, de parca ar fi prima oara; le tratez cu indiferenta.
Eu folosesc pijamalute la Narcisa si o invelesc cu o paturica; mai am surpriza sa o gasesc invelita dimineata.
Fetele care sunteti la serviciu, va doresc o zi usoara.
O zi frumoasa tuturor.

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Cred ca m-am tampit, toata ziua fac poze, asa ca va invit sa le vizionati daca aveti rabdare.Poze Bulinutza.Sunt cateva haioase printre ele, cand sta cu bebe pe olita.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI GETY!!!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput