Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Irina si eu am fugit de ei... mi se pareau groaznici... preferam tinuta sport...e mult mai bine in ultima perioada... si un tricou sau o bluza cu cateva marimi mai mari

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Miha am tras cu ochiul la tine la odisee si vreau sa iti spun ca e o dulcica printesa.... Cum a reactionat cavalerul cand a vazut-o???
Felicitari inca o data!!!!

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cristi o iubeste mult...insa am vazut eu niste priviri mai triste...offf!

Pun si aici linkul cu poze http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/Maria%20Eliana/

Intru cum am timp!
Multumesc ptr tot!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Off ... si eu ma gandesc ..cum va fi cand vine bb din burtica acasa!?? Cum va reactiona Raul care are si el nevoie de toata atentia???... Pupici la Cristi ca are nevoie de multi multi pupici

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Va scriu si eu mai rar dar sa stiti ca citesc tot timpul.
MIHASER FELICITARI PENTRU BEBELINA .SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EA!!!!!
Cat il priveste pe Cristi e normal sa fie putin trist mai ales ca vede ca acum tu cea pe care el sigur o iubeste cel mai mult (pt ca baietii isi iubesc mai mult mamele) ii acorzi mai multa atentie celei mici care si are nevoie de mai multa atentie cel putin o vreme.
Eu am fost ieri la control si m-am intors cu un ochi razand si unul plangand.BB e bine , e ok e in grafic am retinut de pe tabelul cu masuratori doar masa are 877g dar dr m-a chemat sa ma internez saptamana viitoare pentru monitorizarea tensiunii si niste investigatii eu avand tensiunea putin mai mare dar mie mi se pare ca ar fi un stres in plus pentru mine sa merg la spital si asta ar duce la o crestere si mai mare a tensiunii.O sa incerc sa ii explic ca nu vreau sa ma internez deocamdata si sper sa inteleaga.Voi ce paree aveti si ce sfaturi imi dati?
Ankfelicitari pentru BB 2.Chiar ca esti o mamica curajoasa Te admir mult!!!!

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

uitati-va aici si aici cum doarme puiul meu in fiecare noapte de vreo 4 zile incoace.... oare o fi bine????

eu oricum ma mai trezesc noaptea si-l mai intorc, dar....degeaba, in 2 miscari e la loc...

quote:
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata fetele!

Ashera felicitari ptr casatorie si casa de piatra!

Pisicuta bine ai venit printre noi!

Gravidutele Irina, Fancy, Diana (apropos dr a fost super!) sarcini usoare si nu va faceti griji...o sa fie totul ok. Si eu am avut probleme un pic din cauza tensiunii...o aveam foarte mica...mai ales cand eram obosita.

Simo si Cristian dormea in toate pozitiile posibile...eu l-am lasat sa doarma cum vrea...oricum e mai periculos sa doarma pe spate ca se poate ineca cu voma daca ii este rau.

Ank sa stii ca noi i-am luat lui Cri un trenulet cadou de la Eli ieri cand am venit acasa si a fost foarte incantat. O iubeste mult...cum aude ca plange fuge la ea si e foarte gingas...abia daca o atinge cu un deget...E foarte implicat in tot ce e legat de ea...schimbat pamers, baita...i-a testat chiar si suzeta si biberonul
Dar totusi i se pare un pic ciudat ca nu ne mai ocupam exclusiv de el...tot incearca sa ne capteze atentia si face tot felul de prostioare...gen trantit usi, cazaturi...Dar eu ii iubesc pe amandoi de nu mai pot...imi vine sa ii pap! Lu` aia mica ii zicen veverita ca e asa sprintena cand e treaza!
O sa fie bine cu 2 copilasi! Te pup si abia astept sa ne spui daca e fetita sau baiat.

Fetele clinica asta privata o sa fie chiar aici aproape de mine dar cred ca o sa aiba neste scoruri....

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Felicitari mihaser ptr. dar si ptr. ,am vazut si eu pozele unde se vede cum Cristian se uita cu multa la surioara lui (care e o scumpete dulce de-ti vine s-o mananci ), sa-ti creasca mari, sanatosi si fericiti !!!

quote:

www.flickr.com/photos/12428784@N05/sets/" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

dau si eu o maaaarrreeeee

ptr. cine vrea sa vada poze mai recente cu Tobia am la semnatura atat la album cat si la video noutati.

Mergi la inceput

Simo mersi de cafea ... ca am o fata plouata... ce as mai dormi..... Si eu zic sa il lasi sa doarma cum vrea el... daca asa se simte bine omuletul ...ce ai cu baiatul ??!! ... am glumit
Miha... buna ideea cu trenuletul si cadoul de la surioara...Mersi de pont ... cand te aud cum vorbesti de ei... ma trec fiorii

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput