Barbatul de pe net
Raspunsuri - Pagina 7
Dahriana spune:
ernestine,eu mi-am castigat independenta dupa ce m-am mutat cu cel de pe net.
Acum...nu-i o regula.Poate tie nu o sa-ti fie bine cu el.Si diferenta intre situatia mea si a ta o face casatoria a ta si a lui si copilul.
Al meu nu a fost casatorit,nici macar intr-o relatie.
Eu sper sa-ti mearga bine si sa iei decizia potrivita,dar ia in calcul toate posibilitatile.
Cand vei deveni independenta vei simti diferenta.Eu pana sa devin independenta,ma agatam de barbati,fara sa-mi dau seama.Vroiam o recunoastere intr-un domeniu si credeam ca ei o sa-mi ridice statuie.
Acum insa,am viata mea,am si un partener,ne oferim spatiu unul altuia,ne si ajutam,lucram f mult amandoi,dar ne este bine impreuna.
Insa trebuie sa recunosc..ca mi-e atat de bine acum profesional incat daca m-as desparti de el nu m-as prapadi in nici o privinta,pt ca de la inceput am fost mai egoista decat in fostele relatii si m-am pus pe primul plan.
Fa si tu la fel !
..Dahri...
espiritu spune:
quote:
Originally posted by Dahriana
espiritu,eu ti-as recomanda sa taci cand simti ca vrei sa vb aiurea
..Dahri...
recomandari din astea aplica pe tine.iar daca vorbesc aiurea pot ceilalti sa conchida.
out of my mind.back in five minutes.
Dahriana spune:
espiritu,chiar n-am inteles interventia ta ...speciala.
Puteai sa-mi trimiti un pm.Nu-mi plac oamenii care se baga fix ca si musca-n ..
..Dahri...
Guestus spune:
quote:
Cand vei deveni independenta vei simti diferenta.Eu pana sa devin independenta,ma agatam de barbati,fara sa-mi dau seama.Vroiam o recunoastere intr-un domeniu si credeam ca ei o sa-mi ridice statuie.
mai direct vrem...in ce domeniu vroiai tu honey recunoastere
tatiana83 spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
mai direct vrem...in ce domeniu vroiai tu honey recunoastere
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg
TARGET 57 kg!!
shiva spune:
Subiect interesant, la moda chiar...Nu stiu ce sa zic, e vorba de un Imens Necunoscut. Dumenealui, persoana in cauza. Nu i-as acorda incredere, oricum ar fi, e virtual. Dar ce te faci, (intreb acuma, eu) cand stii cine e dumnealui, il stii de ani buni si nu de pe net, ci de-adevaratelea, ce te faci cand te simti prinsa intr-un schimb de mesaje chiar virtuale fiind, cand astepti iar si iar un semn, desi nu-i voie si stii ca nu-i voie (din o mie de motive), ce te faci? Rea inventie, a comunica prin net, rea...
try spune:
Nu netu' e de vina (bata-l vina), ci moralitatea / valorile oamenilor. De nu era netu', era biletelul, scrisorica, telefonul etc. Ce vina are bietu' net!?!?!
Nu netu' te baga in belele si propria-ti putere de decizie, valorile pe care le-ai dobandit pana atunci in viatza.
violeta69 spune:
quote:....se intampla uneori ca "bietele" valori pe care le-ai tot aparat in viata sa nu mai valoreze nici cat o cepa degerata!
Originally posted by try
Nu netu' e de vina (bata-l vina), ci moralitatea / valorile oamenilor. De nu era netu', era biletelul, scrisorica, telefonul etc. Ce vina are bietu' net!?!?!
Nu netu' te baga in belele si propria-ti putere de decizie, valorile pe care le-ai dobandit pana atunci in viatza.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
inepi sa te indoiesti ca-ti mai folosesc la ceva aceste minunate valori daca ceea ce simti tu si ceea ce ai tu ca valoare/valori in fata lui/ei nu valoreaza nimic...
si atunci?!
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
try spune:
Valorile in viata nu le castigam de dragul altei persoane. Eu nu-s fidela sotului de dragul sotului, ci de dragul meu, pt ca nu m-as putea inghiti vreodata sa stiu ca am facut asa ceva. Nu incerc sa-mi indrept partile negative de dragul lui, ci de dragul meu pt ca asta ma face sa ma ridic si mai mult in proprii mei ochi, adica sa-mi creasca increderea in sine. Cand valoarea aia o faci de dragul sotului, atunci e vorba de o falsa valoare, ce o haina ce ai achizitionat-o de la magazinul din colt pt ca ti-a placut cum da in peisaj si imediat cum vremea se schimba, schimbi si haina.
Daca eu sunt fidela partenerului si el ma inseala, asta nu imi distruge mie crezul in fidelitate, ci distruge increderea mea in el, distruge imaginea lui in ochii mei. El e cel care n-a reusit sa fie fidel, nu eu. Nu confundati notiunile si persoanele, de-aia exista f multa confuzie si incertitudine cand vorbim de astfel de subiecte, pt ca nu stim sa ne definim prea bine valorile.