Puiuti de Randunici 2008!! (15)
Raspunsuri - Pagina 20
VALENTINA C spune:
Aropo de intalneala, ce interval alegem: dimineata sau dupa amiaza? Cand credeti ca ajungeti mai bine, in functie de programul bebeilor?
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563367910foFsmg
kitzy spune:
Doamne, sunt dusa rau cu pluta
Mi s-a trezit printesa, a papat si iesim un pic afara, poate-mi revin si eu
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de Diana ( 24.04.2008 )
natynic spune:
Cred ca am luat o super-mega plasa cu biberoanele astea dr brown's! Nu-i place, nene...nu stiu, incerc data viitoare sa-i pun tetina Nuk cu care e invatata. Dar ABIA mi-a mancat 90, ea care sub 130 nici nu mai discuta, si asta intr-o ORA, cand normal ea da gata bibe in maxim 20 minute. Deci cred ca am luat plasa.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
bubu05 spune:
Neata mamicute!
Piticul meu cel mic s-a fornait toata noaptea si se ineca cu mucisori . La 2 noaptea l-am aspirat, n-a iesit mai nimic...or fi prin gat...Apoi la 5 dimineata la fel si la 9 la fel...v-am zis ca Vlad a avut mucisori si cred ca i-a transmis si lu' frati-su Sa vedem ce ne zice doctorita azi, abia astept sa plec, la 2 ne ducem.
Clau si Butucica, va multumesc pt. urari, sper si eu sa treaca odata!
Butucel, mersi pt. sfaturile cu hemoroidul.
Ce super ca v-ati intalnit!
Valentina, poate ne vedem si noi maine, te sun!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
Mneata.
Pozici noi
Noi tot cu voma mare ne laudam.Am trecut iar pe Debridat,poate s-o rezolva ceva.
Naty,Kya n-a dat nici un semn?Fiindca nu stiu daca va reusi randunoiul sa se vada cu voi zilele astea ca e prins cu drumuri in vederea organizarii botezului.Sper tot la Kya.Am vazut si eu o Iulie bentitata.
Sa vedeti ce rochie i-a luat mama fetei pt botez (pana la momentul crestinarii)-cu fluturei rozi si bentita
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Aoleu Naty,zici ca ai luat plasa?Poate se obisnuieste ea mai greu..mai incearca.
Valentina,si la mine se micsoreaza unele pagini.
Bubu,te mai dor tzatzi?
Stela,
Pozici
amira_roxana spune:
stela e scumpa foc teodora!
naty ai plecat?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
bubu05 spune:
Steluta, mi-au trecut ranile de la sfarc, ma mai doare f. putin cand apuca el si morfoleste cu gingiiile si urasc sa ma mulg
V-am vazut pozele, sunteti niste frumosi iar Teo cu tine seamana!
Simo, cat a dormit barosanelul, bravo lui! ce n-as da si eu pt. o noapte intreaga dormita!!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
Mersic Roxana,Bubu
Bubu,la fel sunt si eu cu sfarcurile.Sa zicem ca mai bine.Ma bucur ca ti-au trecut umflaturile,frisoanele..
Stela,
Pozici
tuchita spune:
Despre slabitul in alaptat..cica asa ar fi, dar eu n-am simtit-o pe pielea mea!
Si, asa cum am mai spus, iti trebuie inca 9 lui ca sa redevii femeie!(vedeti ca toate cunostintele voastre au reinceput sa arate bine dupa acesta perioada, nu?)
Evident ca daca nu mananci in limita bunului simt n-o sa slabesti nici cu alaptatul pana la 5 ani!
Iar miscare o sa facem cu toatele destula cand or incepe sa mearga!
Cristina si eu as fi cedat la o bucata de noapte s-o opresc in par cu mine, dar nu suntem obisnuiti, si ea se agita ru, eu primesc la picioare in gura de nu mai stiu de mine, asa ca prefer sa fac un efort sa stau eu cu ea la ea in camera!
Din pacate eu chiar nu pot dormi in patul ei si pana nu s-a urnit taica-sau s-o planteze acolo nu s-a potolit!
Roxana, as fi incercat eu si "terapia naturist", dar, dupa cum povesteam, am plimbat copchilu' mare prin casa!
Valentina, mie inca nu mi-au zis ca-i fata( n-am apucat sa-i dau in lume o bluzita rosie frumoasa foc!)! Dar la Ilinca ma intrebau daca e baiat si cand era imbracata in roz!
Naty, sorrry pentru biberoane! recunosc ca dupa reclama m-au tentat si pe mine, dar cand a zis Miha preturile m-am abtinut!
Eu sunt foarte multumita de Nuk, am mai zis ca m-a sfatuit si un dr de dinti sa le folosesc pentru ca prin forma lor ajuta la dezvoltarea buna a palatului si maxilarelor! Am cateva biberoane de la ei, dar de acum cumpar bibe Primii pasi si pun tetina Nuk, ca e mai ieftin asa!
Stela, ce s-a dolofanit Teo! Nu-i asa ca Herastraul e cel mai frumos parc? Eu numa' acolo m-as duce, dar din pacate in timpul saptamanii trebuie sa ma multumesc cu Lacul Morii!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze