Strumfi de iulie-august 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
Neata
O mare de la noi ca de mult nu va mai daduram.
Azi avem de sarbatorit. Sarbatorim 9 luni de fericire, 9 luni de nesomn, 9 luni de bucurie, 9 luni cu Catarina!!!
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
La multi ani printesei tale, ne sunteti amandoua foarte dragi .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
![](images/user_woman.png)
lorinaoo1 spune:
Salutare!
Oana am vazut pozicile voastre, frumosi baieti mai ai , dar "pe viu" aratati mai bine, l-am ratat pe Stefan dar data viitoare o sa-l cunosc si pe el
Da, dupa cum v-ati dat seama, ne-am intalnit in parc si am sporovait si noi si copiii Victoras e tare vorbaret si expresiv si, ca un adevarat gentleman, i-a oferit Lorinutei pufuleti, ia uitati
Andicu felicitari pt indrazneala lui Filip
Luna concediu placut!
Timi e bine ca ai scapat de o grija si Soph e ok.
Jadi mai povesteste-ne de baietii tai.
Anto ce mult s-a schimbat Sonia de cand nu am mai vazut-o!
Scriu mesajul asta de dimineata dar nu am mai reusit nici sa-l termin, nici sa-l trimit. Acum mergem la plimbare haihui prin Iasi.
O duminica placuta strumfarie!
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Cat doarme piciul scriu si eu.
Violeta, si Victor isi duce manuta la ureche cand ii e somn. Nu ma impacientez.
Brazuca, felicitari pentru reusita
Nonna, aveti grija cu scarlatina. totusi, daca nu era in grupa cu el nu trebuie sa va faceti mari griji. Au cei de la gradi grija sa evite imbolnavirea in masa. Eu asa cred. Si la Stefan la gradi a fost un caz, la grupa mica. Bine, se zvonise ca 10, dar am fost si am vb cu medicul. Si nu au fost probleme, un singur caz, izolat. Sa faci poze in excursie, ca mi-ie tare dor sa va vad. (Bine, tare as vrea sa va vad si pe viu, poate in iunie)
Lavinia, multumim de complimente. Asa cum ziceam, le intorc insutit. Lorina e o dulce si o jucausa. Ochisorii sunt muuuult mai frumosi in realitate. Iar tu...esti o supla si o draguta. Poate facem iar o intalnire cu copilasii, de data asta. E mai bine de un an de cand ne-am intalnit, burticoase, in Corso, la o inghetata buna-buna!!!(de aia care nu ingreasa)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
violetan spune:
Stefania, la multi ani catarinei! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!
Oana, da, asa face laur cand ii e somn, dar vad ca aproape in permanenta isi da cu manutza asa, pe langa ureche, pe cap, dar cam tot timpul, de-aia am inceput sa ma gandesc daca n-o fi ceva in neregula, Doamne fereste! Dar daca il pipai eu pe capusor si pe dupa urechiuse nu pare ca-l doare nimic...dr zice ca poate e un automatism si ca nu stie ce sa faca cu manutzele, sper ca e asa...pup pup frumosii tai!
Pup toate feteleeee! Si toti strumfeii si strumfitele!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
Nonna76 spune:
Oana cazul de scarlatina e la o fetitza din grupa lui.De aceea mi-e teama.Bine, inca nu stim sigur, vineri nu venise rezultatul de la laborator.
Asa ca minivacanta nu e ceva sigur.Se ivise o ocazie sa plecam.Dar sa vedem cum evolueaza lucrurile pina atunci.
cafera spune:
Va pupic pe toate.
Noi astazi am fost in parc si am vizionat niste piese de teatru pentru copii. Am vazut si niste ateliere de manuit papusi, altele de desen si pictura. Foarte frumoasa initiativa primariei. Copiii erau cu adevarat fericiti.
Acum ne pregatim pentru prezentarea de moda la care prezinta si Alexia. Initial era si Ilinca in spectacol, dar pentru ca nu merge bine de o manuta amanam pentru cealalta colectie iesirea la rampa.
Oricum am emotii mariiiiiiiii. Speram sa fie vremea frumoasa, pentru ca se vad nori multi si negri, iar prezentarea va fi pe o scena neacoperita, in aer liber.
O sa va punem poze.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
bonjour. n-am mai intrat de multa vreme din motive obiective: nu mai am timp. asta e. sper sa vina si vremuri mai linistite. in rest suntem bine, andrei tot asa mananca din 2 in 4 , adik atunci cand vrea el! altfel nu e chip sa-l hranesc. cred ca va face asa atat vreme cat va avea alternativa sanului, si cum inca n-am de gand sa-l intarc, mai boiereste o vreme.
stiu k s-a discutat la un moment dat despre petele maro de pe fatza. cred ca, cafera zicea ceva de neste creme, da n-am mai gasit din urma. vad ca petele mele de sub ochi s-au "reactivat" odata cu expunerea la soare. asa ca deocamdata fondu de ten sa traiasca. am ramas cu ele dupa nastere si vad ca n-au de gand sa ma paraseasca. si cam atat despre noi!pupici
Mihaela
lorinaoo1 spune:
Nonna tinem pumnii sa nu fie scarlatina/ sa nu fi luat Vlad. Uitasem sa te felicit pt rezultatele la brigada
Oana esti o draguta Da tu de ce te plangeai cu greutatea ca eu tot suplete am vazut si la tine
Stefania pt cele 9 lunisoare
Cafera fetele tale chiar meritau sa fie pe podium, felicitari
Fetelor, azi mi s-a intamplat (de ieri, de fapt, dar nu mi-am dat seama) sa raman fara laptic Si Lori era nervoasa si ar fi vrut sa pape si sa doarma si eu eram agasata ca se tot intorcea plangand spre mine, ufff
Sper ca maine va fi mai bine.
Nu am reusit sa va spun ca Lorinush a descoperit ca poate sa se deplaseze si de-a busilea , dar e asa de comica, incearca sa se ridice in picioare direct si merge cu un picior in genunchi si cu celalalt pune talpa pe podea
Parca ar fi o creatura fantastica asa cu poponetul ridicat
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
X-ray spune:
gata maine plec si o saptamana cel putin nu am netdeci nu scrieti mult
nico(nma) abia astept sa ne cunoastem!mai e putin.te sun cand sunt in valcea
luna si jadi concediu placut sa veniti cu poze si amintiri de neuitat!
timi07 nici nu sti ce ma bucur de vestile scrise!va pup cu drag si dor.
anto ai doua minuni!sonia e atat de schimbata,asa de frumoasa cu ochii aia mari si negri si parul absolut superb!iar victor un strengar si jumatate care a crescut fantastic si ma omoara cu ochii lui!
gata va pup pe toate si imi veti lipsi tare mult!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...