Strumfi de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi, feteleeee si strumfeiiii!!! Cafea pt fete si laptic pt bbi?
Am si eu niste intrebari:

1) Oare de ce laur isi tot duce manutza la cap, langa urechiutze? il doare ceva sau e doar un tic?
2) Cat lichid trebuie sa bea un bb de varsta alor nostri? al meu bea ccam 300 de ml de ceai pe zi, altceva nu vrea...

mai aveam, dar am uitat. revin. pup toata strumfaria!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neata

Luna te pupaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm Vacanta placutaaaaaaaaaaaa

Violetan 300 de ml mi se pare destul de mult cred ca este deajuns eu lu ale nu ii dau apa nici 30 de ml pe zi
CAt despre dusul manutei la ureche nushu vezi si tu cand se intampla!DAca e dupa somn si e amortita urechiusa sau daca se loveste.Stiu ca mama imi zicea sa il verific periodic pe ale cu degetul dupa lobul urechii si daca il doare sa ma duc cu el la doftor poti sa incerci dar nu cred.Poate doar vrea sa isi cunoasca si partea superioara a corpului

Am vizionat poze de strumfei de mami ANTO.Ai doi copii foarte frumosi sa va traiasca!

Despre concediu..o sa plecam si noi in iulie cu domnul tata socru si niste rude deoarece vin aici si cum nu stiu italiana....trebuie sa ii insotim.O sa ne intoarcem la fix ca sa ii putem cunoashte pe Oamenii LUNA bine noi defapt o vrem doar pe Adelise pentru Alex da acceptam si restul familiei

Ma duc sa mai citesc ...Revin

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Violetan, mihai duce mana la cate o urechiusa cand ii este somn. L-am dus special pt. asta la dr. acum vreo luna si s-a uitat in urechiusele lui, dar nu a vazut decat putin clei, nimic in neregula. E posibil sa ii si manance cateodata.
Apa nu bea nici acum prea multa, in jur de 50-60 ml, in rest doar ce mai ia din piureul de fructe, de legume, iaurt sau tzatzi. Am schimbat si canitze de tot soiul, doar doar o sa bea mai mult. Ceai nu i-am dat niciodata, nu stiu daca e bine sau rau.

Mamii, felicitari pt. primii pasi ai lui Ale!

Olguttza, ce scumpa e papusica ta la petrecere la Buftea! Are niste copanele si niste obrajori!!!!!!!!!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Multumesc mult, fetitzeleee! Asa face cand ii e somn sigur si cand e nervos, dar ieri seara numai asa a tinut-o. I-am verificat urechiusele si la spatele capusorului, dar nu parea sa-l supere ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

in alta ordine de idei vroiam sa va spun ca , copilul meu se schimba pe zi c trece ...cred ca si ai voshtri cu siguranta dar eu simt nevoia sa ma exprimmm.Ale deja nu ma mai lasa sa il dragalasesc atat are alte 'lucruri' de facut mai importante bineinteles sa descopere lumea.I s-a schimbat si rasul de la o saptamana incoace si mi se pare ca fetisoara lui aduce muuuult mai mult cu a unui copilut decat a unui bebelic.Ce repede trece timpul... Ma cearta mereu si se stramba daca nu il las sa faca ce vrea in cazul in care nu incepe sa urle.Vorbeste cu mine tot timpul pe limba lui.Nu mai are stare cand mananca trebuie sa faca ceva tot timpul.Intelege cand ii spun anumite lucruri si totusi ma 'ignora' facand altceva prinde personalitate.Stie o gramada de lucruri cum ar fii sa mi-l arate pe pinocchio sau pe gepeto, sa dea cu piciorul in mingie, sa ma stearga cu servetelul umed pe maini, sa ne jucam iubi iubi(ne atingem cu nasucul printre grilaju patutului) bau bau bau( la patut)si multe altele care mi se par INCREDIBILE.Nici nu imi vine sa cred cat de destepti sunt copii astia pentru ca cu siguranta nu este numai al meu asa!..cred ca ma apuca nostalgia

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">
Alex 8-9 luni

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput

Mamii, asa e! Sunt atat de destepti si in fiecare zi mai descopera ceva. Laur imediat se pune pe bazait daca nu ii dau ce vrea el, sau daca nu il las pe jos. Dar sunt atat de dragalashi ca-ti vine sa-i rozi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Hello! Azi este o zi de marcat in calendar pt mine, este prima noapte in care am inceput cu Denisa antrenamentul pentru somnicul in patut si a dat roade mai mult decat ma asteptam. Toti din casa ma "incurajau" ca nu am sanse cu ea ca e prea capoasa, dar uite ca merge si a inteles fata. S-a trezit o singura data noaptea si tot fara tzitzi a adormit la loc. Sunt super fericita!!!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fetili,

Ce faceti, ati votat? Noi am votat cu Rom dar s-ar parea ca nu destul.

Simo, Andicu, Cafera, Mi-a, Oana, Nonna, Mamii, Luna, multumim ca mi-ati admirat comorile.

Simo, hi-hi, pai i-am luat volan la fata sa nu stea ca mine pana la aproape patruj de ani fara permis.

Karli, have fun, sa-ti traiasca sarbatoritii.

Andicu, eu sunt la trenulet si tu esti o draguta, mi-ar placea sa fie cum zici tu, dar m-am ascuns in spatele copiilor sa nu se vada all of me; si intre timp m-am tuns, nu mi-a iesit din prima asa ca acum sunt baietel blond-roscat; dar o sa cresca, asta e.

Brazuca, succes in continare cu somnicul Denisei.

Mi-a, felicitari pt progresele puiului tau.

Violeta, cand Victor era mic se freca la ureche daca era obosit si/sau nervos. 300 ml pe zi mi se pare f bine.

Nonna, bafta sa nu luati scarlatina, buah!

Luna, drum bun, vacanta frumoasa!

Pup fetele, somn usor si duminica frumoasa,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

Sa aveti o zi buna! Sa va fie copiii sanatosi, sa pape tot si sa aveti timp de joaca cu ei!

Mergi la inceput