Copii din 1995-1998(20)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_s spune:
Ziua buna fetelor!
Chiar ca e pustiu pe la noi...eu nu am mai scris ieri pentru ca eram cam ingrijorata pentru mama, dar azi am reusit sa vb cu ea la tf, a trecut cu bine operatia, e inca la terapie intensiva dar recuperarea merge bine, asa ca va fi bine.
Diana ghiciti ce vrea acum sa se faca? Normal ca educatoare. A fost tare incantata ieri, copilasii sunt dulci, lipiciosi, draguti si s-au tinut codita dupa ea vreo 3, i-au facut desene si au iubit-o. Diana i-a dat pe leagan si s-au jucat impreuna...ce mai, a fost o zi reusita.
Eu pana la urma nu am mai avut testul de care va spuneam, a intervenit o intalnire la Crucea Rosie in legatura cu drepturile omului si discriminarea, maine avem vizita la muzeul de istorie si poimanine suntem invitati la profa acasa la masa de pranz, se vrea ca un banchet de final de semestru iar vineri va fi o festivitate de inchidere la scoala, cu mancare si inmanarea diplomelor celor care au terminat un nivel de studiu. Am inteles ca voi primi si eu una...
Mara, ce fel de dramatizare face clasa lui TB? Ei nu au "banchet"?
Ana-Maria, eu ma abtin de la comentarii, adevarul e ca m-am si deconectat de astfel de probeleme, nu stiu cum ar fi mai bine sa procedezi...probabil ca mutarea lui Alex ar rezolva probeleme voastre, dar din pacate vor ramane in clasa din care face el acum parte...
agho, e bine ca macar te-ai relaxat in excursie, ca v-ati simtit bine si ati petrecut "timp de calitate" impreuna.
Bafta Anei la teste, sa ne spui daca a fost tot asa de ca si subiectul scris de Mara...
Sanca, ar trebui sa apari azi...ca e Happy Friday! Cum a fost pana la urma vremea in we prelungit?
La noi e soaaaare, n-am mai vazut ploaie de cateva saptamani. In fiecare seara trebuie sa ud gradina, mai ales capsunii ca se "lasa". Si liliacul...si floricelele semanate de cuand. Noi mai avem pana sa mancam capsuni...am inteles ca in Ro sunt deja!
V-am pupat! Pe maine.
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Hellllooo! Friday ?! Asa de repede ? Vreau si eu ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
Buna fetelor, si Happy Tuesday!!! Ca am ratat sansa de a va scrie de luni....
Da, nu stiu cum au zburat aceste 3 zile, si azi va zic cu mandrie in glas, ca nu am facut mai nimica tot week end-ul…
De plouat, nu ne-a plouat decat vineri, iar in rest, a fost caldut…
Am reusit sa ma “joc” cu Matei de cateva ori cu flash card-urile cu tabla inmultirii. A ajuns sa le stie destul de bine, si repede, numa ca ei la scoala au inceput cu impartirea. Parca mereu santem cu un pas in urma.
Cu Elliot am prins o discutie foarte interesanta. Imi aduc aminte de proiectul care l-a avut Dedi a lui MqqM, cu Mao, si despre comunism... Baiatul meu, vine acasa, si deschide subiectul, ca sa debiteze niste idiotenii de am ramas masca. A inceput sa zica: in comunism nu erau reguli, legi, armata.... politie.... Si nu conta cat ii povesteam cu frumosul, ca el tot pe a lui o tinea, ca asa le-a zis el proful la scoala. Am zis ca azi merg la scoala, sa vad ce le preda, ca nu ar fi exclus, ca profesorul lor, deabea i s-au vindecat cosurile de pe fata . Parca vad ca si astazi lasa cartea la scoala. Ce credeti ca am putut sa-l conving pe Elliot atotstiutor cum e situatia cu comunismul ??? Nimic. Copilul asta cand se hotareste el ca nu avem dreptate, isi inchide tot sistemul receptiv, si nu aude, nu vede...
Mara, ce sfat ti-a dat fosta invatatoare ? Daca tot ai inceput, scrie tot gandul pana la capat.
Miki, welcome back. Ce asta citesti si nu scrii ??? Pai nu e voie. Trebe sa raspunzi aici, din cand in cand, sa vedem daca asimilezi ce citesti.
Bravo lui Andrei pentru notele bune. Vad ca timpul si banii investiti la meditatiile de la franceza a inceput sa dea roade.
Mihaela, deci asa, parca te vad ca inainte sa va luati sofa, va luati un Wii... Incearca si sotul meu sa ma convinga, ca as putea sa fac yoga, si wii sa-mi corecteze posturile.
Bravo lui Diana ca i-a placut pe post de educatoare. Aici de prin cls 7 -8, fetele urmeaza un curs pentru baby sisitting, si am vazut ca sant multe fete la scoala baietilor cu astfel de certificate. Nu i-ar strica, mai ales daca merge la copii pe care-i stie deja.
Bine ca mama a iesit cu bine din operatie. Ai scapat si tu de stres si emotii.
Bafta la scoala, esti pe ultima suta de m in clasa asta....
Agho, e bine daca ne scrii noua, si te platesc ore suplimentare.... Da, piesa de teatru a avut loc, si s-a manifestat in toata amploarea ei. No comment....
Unde a fost excursia ? Tu poate ai mai scris, dar nu am retinut eu.
Ana, frumos la picnic. Vreau si eu. Vad ca Toyota ta, are “neamuri” pe aproape.
Cat despre incidentul de la scoala cu colegul lui Alex, eu vad altfel situatia. Alex al tau e un copil matur pentru varsta lui, si le gandeste la « rece » ... Sa nu uitam ca multi copii la varsta pre – adolescenta sant plini de egoism si rautate. Ceea ce s-a intamplat in clasa, inainte de teze, e ceva normal, la ce te poti astepta de la o gloata de copii egoisti ? Tu vezi mutarea lui Alex la o alta scoala, ca pe un nou inceput. Dar asta nu inseamna ca veti scapa de copii de genul asta.
Ce o fi cu Mihaela ?
o saptamana buna fetelor.
flower-power spune:
Sanca ,draga ,a propos de inchis ochii si urechile copiilor ,cand ma luasem io odata cu al meu la o discutie ca mie mi se pare ca-i prea lax cu plodu si lui ca prea stau cu gura pe el ,imi amintesc [] ca -mi zicea ceva de genul :din ce o sa-l tot bati la cap de aia nici n-o sa te mai auda ...O sa fii ca un fundal sonor . Acuma sa stii ca-i si varsta ...la Elliot
Despre invatatoare ce sa-ti zic ,pe sotul meu il intalnea atunci prima data si ne-a spus ceva de genul :"Nu va mai agitati atat sa obtineti ,sa aveti ,ma uit la lumea asta nebuna care nici macar nu traieste ,ii traieste viata pe ei ,ganditi-va cat puteti mai mult la suflet ,pentru ca in final, nu conteaza ce ai, ci ce esti " Cam asa ceva ...
Mara mami de Tibi-Mares
katy spune:
Tot ocupata dar am zis sa imi pastrez locul aici...
Noi am trecut cu bine peste weekend fara incidente ploi,furtuni etc a fost putin frig dar atat.
Scoala e pe terminate, azi s-au imbracat in indieni, cica "merg"prin California(adica au diferite activitati reprezentand vremurile de pe la 1850).
Sanca, incapatanati sunt toti la varsta asta, eu am fata si oarecum m-am resemnat spunandu-mi ca la fete e normal.Poate tu crezi ca baietii sunt altfel de aia astepti mai mult de la Elliot.
Noi am inceput sa beneficiem de Wii ca avem mai mult timp.Apropo,Sanca,jocul e o "investitie" buna daca iti cunosti copii destul de bine sa anticipezi consecintele unui Wii in casa.Ana are 15 minute sa il inchida dupa ce ii spun ca s-a terminat timpul de jucat.Mai nasol in weekend cand il are aliat pe taica-su alea 15 minute se fac ore...ca joaca si el
Nu va iau pe rand dar va salut pe toate Ana 68,Mihaela-s,agho,mqqm,Sanca,flower,
Katy
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by flower-power
Hellllooo! Friday ?! Asa de repede ? Vreau si eu ...
Mara mami de Tibi-Mares
Mara, Mara, nimic nu ierti!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Ce sa fac, Miha ?Deformatie profesionala ,de la corectat testari si evaluari mi se trage
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Cu rahatul asta de reclama nici sa termini de scris nu mai poti...
Sa aveti o zi buna !
Mara mami de Tibi-Mares