Copii din 1995-1998(20)
Raspunsuri - Pagina 20

Sanca spune:
Buna Dimineata, sant si eu aici la o ceasca de ceai verde...
Sa o iau sistematic.
Mihaela, am ras copios, cand ai scris ca sotul are NUMAI 4 saptamni vacanta.... numai....
Pai sant foarte generosi suedezii, asta din prizma mea, de pe continentul american.
Mikki 2, parca vad ca ramanem numa noi doua aici, pe vara.... Nici noi nu plecam prea departe pana la sfarsitul lui august.
Poate asa, un week end camping, un week end la Legoland, Disneyland.
Ana, bravo lui Alex, ce surprize iti face de sfarsit de an.... S-a facut si cu Atlas nou, si cu laurii de premiant. Asa copil, sa tot ai.
Ai dreptate cu Elliot, ii place Jules Verne, dar a trebuit sa fac propaganda, da inceapa sa citeasca. Acuma e in extaz ca lectura pentru vacanta este « In jurul lumii in 80 de zile » si ma tot sacaie sa-i cumpar cartea cat mai repede. Mark Twain nu prea a fost primit bine de Elliot. A fost cam grea lectura pentru el, ca foloseste engleza veche, si e cam greu de digerat sin cauza arhaismelor.
Andra, ce scrii tu,ca ai deschis Nufarul pe balcon ?
Cand pleaca Robert in cantonament?
Mihaela , bafta la bagaje. Eu azi imi scot lista cu ce am de impachetat pentru Elliot. Poti sa mergi si la onebag.com sa te inspiri.
De obicei nu ma stresez cand plecam in concediu, ca merg pe zicala « daca am uitat ceva acasa, cumparam », dar de data asta nu prea merge... Odata am uitat sa-i impachetez sotul chiloti si sosete... De atunci, fiecare isi face propriul bagaj si eu doar supraveghez.
Agho, felicitari pentru reusita cu albumul.
Voi ce planuri de vacanta aveti ?
Pe mine m-a apucat calmul inainte de furtuna... Am o gramada de cumparaturi de facut, luat cadouri, dar nu am nici o inspiratie sau chef. Nu pot sa-l trimit pe copil numa cu hainele de pe el, dar daca nu o sa-mi vina inspiratia... Trimit scuzele de rigoare. Plus de asta, trebe sa scot si poze de pe calculator sa trimit prin Elliot la bunicii mei.
Mateias s-a distrat ieri in Legoland. Elliot il daduse disparut, ca la intoarcere au dat de traffic si nu au ajuns inapoi inainte de a suna clopotelul... Dar a avut inspiratia sa ma sune si sa-mi zica. A stat si l-a asteptat. Matei vrea sa mearga iara in Legoland, asa ca vom face o noua visita in cateva saptamani.
Vineri e ultima zi de soala, de fapt se dau premiile de la 9 la 10. I-am explicat lui Elliot ca nu am cum sa ajung. O sa fiu singura in birou, si nu am cum sa vin mai tarziu la servici. As merge sa aplaud copii altora, care au muncit din greu anul asta, nu ca al meu.

mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
In concediu plecam in Ro, din 23 iunie pana in 15-16 iulie. Ovi are 4 saptamani de concediu. Atat anul acesta...din pacate.
vorbe de copil...
Hobbywww.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
Sanca, uite ce am scris...cred ca s-a inteles gresit, imi cer scuze

Si mai e ceva: aici pentru garzi poate cere libere, nu neaparat plata, ceea ce in Ro nu se putea...asa ca punga sa ne tina, ca timp avem...
Eu voiam sa te intreb, ca nu mai imi amintesc din anii trecuti...in USA se dau premii copiilor cand termina scoala? Aici nu, habar nu am cine sunt copiii buni si cine nu in clasa...toti sunt la fel. La clasele 0-6 cat am vazut pana acum...nu stiu in clasele mai mari cum e...
vorbe de copil...
Hobby

Sanca spune:
Mihaela, scuzele de rigoare... Eu nu citesc de 2 ori, si cam sar peste randuri. Eu am inteles ca numa atata vacanta are...
La scoala de stat nu se dau premii de sfarsit de an. Se dau premii lunar pentru diferite materii - de exemp - cel mai bun progres facut in matematica, sau cel mai creativ la scris, etc...
La scoala lor se dau premii tot pe materii, dar numa la sfarsit de an. Si nu se publica media, sau sa stii cine e cel mai tare din clasa. Nu sant pe sistemul din Rom.
Anul trecut, ca sa cunosc copii mai repede, am facut ore voluntare in clasa lui Matei - sa ajut la organizarea testelor, cam o jumatate de ora pe saptamana. Si cand puneam testele in dosarul fiecarui student, ma uitam si la note. In felul asta mi-am facut si eu o ideie pe unde este Matei in relatie cu colegii lui de clasa.

mikki2 spune:
Ziua bunå dragele
Sancaai dreptate, cred cå numai noi vom fi pe aici...fetele pleacå in concediu
laså cå au astepat såracele un an de zile pt asta...le iertåm
Eu stau cam la 5 min de plajå, dacå o fi vreme bunå ne vom duce la plajå dacå nu, vedem noiAsa e cind esti student, nu ti permiti prea multe...nu murim noi dacå vom råmine acaså.
Så vå zic cå fiul meu cel mare, Dominik, s a indrågostit pentru prima oarå...m am blocat cind mi a zis cå "mama, asa de mult imi place de Karoline(asa o cheamå), cå vreau så fiu numai cu ea pentru restul vietii."Auzi domnule, la 9 ani
vå rog, cele cu flåcåi mai mari, ce så fac?unde i båiatul cel mic al mamei
Fug så mi beau cafeaua .Vå doresc numai bine si revin mai tirziu

flower-power spune:
N-am patit-o niciodata ca acum .Am neste nervi .Am ramas fara ditai cearceaful ...si va scrisesem la toate .asta-i tot ce apucasem sa vizualizez si sa copii acum
Ziua buna ,fetele ,
pai ,sa vedem...ieri am avut sedinta cu parintii la Murgoci ,ce pot spune ,cam doo din trei ,aka sunt extrem de incantata de profa de engl ,ea s-a implicat si a adus testele Cambridge de se pot da la noi ,fara sa mai fie nevoiti copiii sa se deplaseze in Buc ,(apropos Anca ,imi amintii ,neuronu saracu ,din Braila mi-s ,parca nu am apucat sa-ti raspund ,da' dupa cum vezi mai am cand si cand cate-o sclipire ,... desi ieri... m-ai sarit de la apelul de dimineata ,joking ).Vor avea 4 ore de engl ,sper ,ieri dandu-ne sa completam optiunile pt ...
optionale ,probabil si info optional ...La mate au iarasi profa cea mai buna ,zice lumea ,desi nici cealalta care ar fi putut sa-i ia nu-i de loc de lepadat...Am asa un feelig c-or sa manance mate pe paine ...Iar la romana dirigintele ,aici am io un cui ,e barbat ,pana-n 40 (cica are fiica eleva la TB in scoala ),mi se pare un pic cam nu stiu deocamdata cum ...dar ...cred c-o sa mai astept inainte sa ma pronunt .La mate nu le-a dat nimic de lucru pe vacanta ...,iar la romana un intreg pomelnic de carti de citit...Oricum asta si aveam in plan ...numai ca aveam in cap alte titluri ...asta este ...de la sedinta am zburat catre banchet ...am ajuns exact in ultima clipa ...foarte dragut ...cand am intrat toata lumea ...tocmai vorbeam de lup ...Nush care s-o fi trezit dintre fatucile admise cred, sa-i zica doamnei de sedinta ,si bineinteles c-o fi facut comentarii ...Nici ca-mi pasa ...am ajuns la 6punct ,doar ca celelalte fete venind cu masinile cu parintii au mai intarziat ...Fitze ,mitze
...Aaaa,si alceva ,de felicitat nu m-a felicitat duamna ,dar m-a atentionat ca pana la sfarsitul serbarii trebuie sa-i dau un raspuns ferm daca ramanem sau nu ...altfel cred ca se scufunda scoala Mihai Eminescu ,fara fii-miu ...V-am spus cata lehamite imi e? ...dac-ar durea prostia asta cred ca numa gemete-am auzi ...In rest totul a fost super dragut ,am decis sa ma bucur pt TB ,a incheiat un ciclu ,si l-a incheiat frumos ,deci pot sa trec peste rahaturile astea ,atata timp cat nu ajung sa-l afecteze pe el ...S-au distrat super fain ,au cantat ,au avut pt a 3-a oara dramatizarea (scrisa ,regizata si interpretata de ei ).Ne-a cantat Cora (apropos maine seara de la 20 sau 20.30 o sa fie la Antena 1 ,in emisiunea "Vreau sa fiu vedeta ",asa ca doritorii sunt invitati ,puteti chiar s-o si votati prin sms ),au dansat fetele care fac dansuri ,apoi au dansat cu totii .Au avut o gramada de surprize :tort cu poza clasei ,pizza ,fursecuri ,prajiturele ,sampanie pt copii si pt adulti ,baloane cu heliu ,au citit scrisorile pt invatatoare .S-au simtit grozav si as minti daca as spune ca n-am facut-o si eu ,n-avea nici un rost sa ma las afectata de rautatile gratuite ...L-a felicitat si dna directoare ,diplomata insa tipa ...macar ea cu stil ...Nu va mai spun de rezultatele care-au curs de la Smarturi ,Labirint ,........Azi trebuie sa-i comand coronita ...de premiant .Maine la 8 dimineata festivitatea .
Revin ,dupa ...pauza publicitara
The most beautiful thing in life is LIFE itself

flower-power spune:
Ca sa nu crezi ca esti singura ,Mikki ,si la noi e iubire mare ,doar ca din partea cealalta ...Ii scrie don'soara ca s-a indragostit ,asta in timp ce al meu juca baschet in nush ce campioonat pe calcu ...Il cam plictisea ...bag seama ...Asta se-ntampla pe mess ...S-a indragostit (ea)de un ...personaj din filmele la care se uita mai mult ele ,ca ei n-au timp decat s-alerge dupa mingea aia ...toata ziulica de-i lasi .Si ...il intreaba ,ce zici ?Al meu pauza ...Nu esti deloc gelos ?
Ce zici de asta ?Bine ,nu pot spune ca nu aveam stiinta de ce umbla prin capul mai intai al fetelor ...pe la varsta asta .E...normal .Trebuie doar sa fii pregatit ,desi intotdeauna te ia prin surprindere
The most beautiful thing in life is LIFE itself

mihaela_s spune:
Va astept la capitolul urmator!
vorbe de copil...
Hobby

ralualexandrei spune:
Intre 2 linguri de mancare varate cu sila in gura Mariei am timp sa scriu un mesaj destul de lung.
Agho te admir pt implicare,sunt cinvinsa ca albumul a iesit super.
Ana treaba cu tara la noi e relativa caci casa ii apartine socrului care cica vrea sa o vanda sa-si ia apart impeuna cu babuina,noi acum ne strofocam sa cumparam o bucata de pamant sa ne facem casutza batranetilor.
Mara felicitarile mele pt taria de caracter,bine faci ca nu-ti lasi fericirea umbrita de rautatile altora,si ai motive de fericire,crede-ma,spre deosebire de mine care ieri am fost mandra pt rezultatele la invatatura insa trista pt ca la disciplina dl Robert a avut un pct scazut pe buna dreptate asa ca in ciuda mediei generale bunicele nu v-a lua nici o distinctie.Nu distictia ma interesa insa m-am ofticat ca l-am avertizat de atatea ori si eu si profii si bunica si ta-su si el nimic,nu se astepta sa i se scada un pct ,credea ca nimeni nu va indrazni sa-i strice mediile,ei iata ca s-a intamplat.Intr-un fel ciudat si amar,ma bucur,poate ca in felul acesta va cobora din sferele inalte in care haladuieste.
Mikki indragosteli vor fi de acum incolo garla ,cam pana cand se va insura,asa ca tin-te bine.
Mihaela te asteptam cu drag in Romanica
Sanca Nufarul mi-am deschis de mult dar balcon n-am
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

agho spune:
dragelor, v-am citit pe "picuite"...fug la curs sir evin.
Va multuemsc! La incheiere de an scolar a fost superrrr!