Copii din 1995-1998(20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Happy Monday ,

Abia acum incep sa ma resimt .Am cam obosit ,si caldura ,am si avut tot zile pline si mai...urmeaza .
de gandurile bune si urari ,nu vreau sa fiu patetica dar chiar sunt mandra de al meu cupil.Daca o sa ma auziti carcotind pe-aici puteti sa-mi aduceti aminte de asta
Dimineata l-am dus la autocar erau aproape in formula completa ,nici macar nu i-am spus invatatoarei de rezultatul obtinut ,desi stia ca va sustine examenele ,stiu ca nu va fi fericita sa auda ca e posibil sa plece din scoala si ma gandesc ca n-am nici un chef sa fie tratat aiurea (ma pot astepta la orice de la ea ).Oricum sigur se va vorbi ,dat fiind ca au mai fost copii din clasa care au participat .Invatatoarea tot insista sa afle daca se vor duce totusi la colegiu .Pai la cum ne tin ei in sah cu incadrarea ,mie ce-mi ramane de facut ?Plus ca deja TB numai colegiu viseaza deja .Ooofff greu ,al naibii.Asa m-am saturat de tot duplicitarismul asta si de tot kktul aferent.
Important e ca se distreaza sunt in jud Buzau- Poiana Pinului ,Magura ,Ciolanu ...Dimineata la 5 cine facea snitzele si pregatea copilu de excursiune ,io,care ma tinusem de distractii prelungite duminica ...Doo zile cre ca as dormi fara intrerupere ...Da de unde ,maine trb sa mergem sa-i facem pasaport lui Tb ca expira ,miercuri is cu clonarea si tot asa ...The show must go on...

Miha ,in Grecia plecam ,inca nu m-am saturat ,io is disperata dupa mare ,asa ca ...mai am de investigat p-acolo .Asta acum in iulie ,ca-n august s-ar putea s-o mai comitem o data .Daca tot n-ajung in Egipt...

Frumoase poze Agho,si tu si Ana

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mara....BRAVO flacaiasului tau!Felicitari maxime si s-o tina tot asa!BRAVO!
Agho,multumesc de urare!

Va multumesc tuturor ca ati avut rabdare,in primul rand,sa citit tot ce am scris...
Sa mai scriu ceva,ca telenovela nu-i gata...Sambata m-a sunat p[rofa de mate sa imi spuna ca parintii sunt revoltati,ca ei isi muta copiii la alte scoli daca vine ea diriga,ca diriga actuala a sunat-o si i-a facut un circ la telefon ca eu si cu profa de mate am complotat s-o eliminam pe ea...eheeeiiii...circ de circ.In concluzie,profa de mate m-a rugat sa vin si sa discut cu directoarea azi si s-o intreb ce raspuns imi da la cererea mea.Asa ca am mers la scoala,chitita sa fac scandal si...surpriza!Directoarea m-a primit foarte frumos,m-a rugat sa stam de vorba si sa lamurim problema.Am intrebat-o,ca de la mama la mama,ea cum ar proceda in locul meu.Si-a expus parerea si i-am dat dreptate si am avut o revelatie:parca ma auzeam vorbind pe mine.Concluzia ei este ca il cocolosesc prea mult pe Alex si i-am spus ca mie nu mi se pare si i-am mai povestit cate una ,cate alta...Pur si simplu am comunicat la modul cel mai eficient cu putinta.I-am zis ca Alex va ramane la scoala si o rog sa aiba grija ca Alex sa nu aiba parte de mizerii din partea dirigintei.Mi-a promis ca va avea si ea o discutie cu diriginta si si-a cerut scuze si m-a rugat sa o ijteleg ca nu o poate pune pe profa de mate diriga,ca cartile deja sunt facute si ca nu mai poate schimba acum nimic,deoarece ar iesi un adevarat haos intyre ea si profesori.Ok,am zis,insa Alex sa nu aiba vrei mizerie din partea dirigintei.Directoarea m-a intrebat ca de ce tin mortis sa vina doamna de mate diriga si i-am explicat...din mimica ei am impresia ca m-a inteles...si mi-a expluicat mai departe ca din a VI-a cu diriga va petrece numai 2 ore pe saptamana,pe cand cu profa de mate va avea cel putn 5 ore pe saptamana si va fi ca si cand profa de mate ar fi diriginta.In plus,a mentionat ea,profa de mate se implca foarte mult la clasa lui Alex .Asa sa fie,am zis...Deci,asa a ramas:Alex la aceeasi scoala...Atata l-a mai laudat,mai fetelor...de i-am zis la un moment dat ca sa nu mai exagereze atat,ca nu-i cazul.A ridicat tonul putin si mi-a zis ca daca nu o cred pe ea,sa-i intreb pe ceilalti profesori...Ce sa mai cred?ca din copil exceptional,elev extraordinar,elev de exceptie,cel mai bun la invatatura,cel mai laudat si mai apreciat elev de catre profesori...zau ca nu l-a scos.Mi-a mai spus ca de-a lungul timpului a observat ca toti elevii exceptionali pe care i-a avut au fost mai deosebiti decat ceilalti elevi...mai aparte.Imi povestea ca anul asta a terminat scoala o eleva asa exceptionala,olimpica si asa mai departe,care in gimnaziu nu s-a putut integra absolut deloc in colectivul clasei,ca a fost o insingurata....Bine,nu e cazul lui Alex.Ii povesteam directoarei de faptul ca l-au batut alti elevi si ca nu a dat ca sa nu i se scada nota la purtare...zambea si mi-a zis ca asta nu i se poate intampla lui Alex.Am comentat si am adaugat ca mie una mi se pare ca scoala il cocoloseste,nu eu.
In fine,ideea este ca Alex ramane in continuare acolo,sper sa se tina directoarea de promisiune sa aibe grija lui Alex fata de diriga lui si profa de mate sa se implice cum a facut-o si pana acum si cand am dat sa ies pe usa directoarea mi-a multumit ca il las pe Alex sa fie in continuare elevul scolii ei.Ce sa mai zic?Nu mi-a venit sa cred....am multumit si eu ca a avut rabdare sa discute cu mine si ca nu s-a suparat pe mine...Nu,a zis...si m-a batut prieteneste cu pe umar...Ce sa mai cred??!!!

Weekendul asta l-am avut plin...musafiri,aniversati...oboseala mare.Chiar ma simt foarte obosita,sfarsita cumva...abia astept vacanta.

Va pup si va imbratisez din secretariat..

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mikki2, felicitari! Bine ca s-au terminat examenele! Vacanta cand incepe?

Mihaela, cam are dreptate sotul tau cu atatea plimbari, nu?
Am mai stat la serv. ca sa mai aranjez foile primite de la colegii Anei. Din 28, mai am 4 foi de primit. Stam bine, nu? Aveam eu emotii cu strangerea tuturor foilor...

Flower, in copilarie, m-am plimbat si eu pe la Manastirea Ciolanu. Frumos, nu? Daca tot s-a zbatut atat copilul cu examenul, chiar ar fi culmea sa nu va decideti cu mutarea. Bafta!

Ana68, important e sa va linsititi si sa va bucurati de vacanta. Alex se va descurca ff bine in continuare, atat timp cat va fi sustinut de d-na de mate. El are pe ce si pe cine se baza. ei, acum parca te-ai mai linistit un pic daca ai mai discutat cu d-na director.

O saptamana usoara tuturor!
PS Si eu sunt multumita c-am predat niste lucrari si sper sa am timp sa termin si cu albumul si ce mai avem in minte de facut pana joi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

agho, am vazut si eu pozele din excursie, frumos de tot! Nu ati urcat si pe Tampa? E o priveliste minunata de acolo...
Iar "o cetate..." e cetatea de la Rupea...de cate ori am trecut pe langa ea anul trecut cand faceam cu Ovi drumuri de Bucuresti...e frumoasa de tot! O am si eu in cateva fotografii.
Sighisoara e minunata, mi-a fost tare drag cand am umblat si eu pe stradutele medievale.
Si Sibiul la fel, ne-am oprit anul trecut venind din Grecia, era oras european atunci...ne-a incantat! Uite ce de amintiri mi-ai rascolit...adevarul e ca sunt unele din locurile dragi, am amintiri frumoase din acele locuri, am trecut si ne-am oprit de multe ori pe acolo...

Mara, spor la saptamana asta agitata! Cum a fost in excursie azi? Ce impresii are TB? Pe unde au calatorit?
Acum te descos de tot...unde in Grecia mergeti? Io inca visez la ea de anul trecut si sper ca anul viitor sa mai ajungem acolo. Mergeti cu masina? Si in Egipt de ce nu mai ajungi? Cred ca ai mai zis, e legat de anularea aceea pe care ai facut-o?

Ana-Maria, multa bataie de cap ai avut! Macar s-au pus problemele fata in fata si fiecare stie acum cum sta treaba. Iti doresc din suflet sa nu fie probleme in anii ce urmeaza si Alex sa mearga pe drumul lui deja batatorit. Vacanta frumoasa!

Azi Diana cu colegii au avut o zi frumoasa. Au fost la pizza si la bowling, au mers apoi cu totii la proful lor care se pensioneaza si au stat in curte la o prajitura si inghetata. Au mers toti cu bicicletele, a fost frumos zice fata mea. Maine au zi scurta si poimaine e ultima zi!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, in Brasov am stat vreme de un ceas (o ora) si ne-am "invartit" prin Piata Sfatului, ne-am uitat/ am luat cate ceva de pe la suveniruri si asta a fost tot.
Drumul pana la Sighisoara a fost destul de lung, am ajuns pe la ora 14.30 si-am stat acolo pana la ora 17 ca sa avem timp sa vizitam muzeele, sa ne plimbam prin cetate.
Multumesc ca mi-ai amintit ce cetatea era aceea - Rupea - am uitat, ne zisese alta prof. care mai fusese pe-acolo, si am "furat" imaginea cu aparatul foto, ca de oprit nici vorba.
Nici in Sibiu nu am vizitat nimic, pt. ca tot asa, n-am stat decat o ora. Ufff! Din punctul asta de vedere, a fost slaba organizarea activitatilor. Nu stiam daca avem timp sau nu sa vizitam ceva, ceilalti prof. plecau cu elevii mai mari din celalalt autocar si noi actionam cam la intamplare. Nu m-am enervat in excursie, n-am de gand s-o fac acum.

Ei, sigur ca-ti starnesc amintiri. Si Ana 68 tot merge pe drumurile acelea merge.
Ma bucur c-am ajuns, fiindca mi se pare totusi fffffffffooooarte departe.

Am inteles cat de frumos a petrecut Diana cu colegii ei. E minunat! Nu pare deloc obositor si incarcat programul ei. Parca totul curge usor, usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Intru si eu pe fuga si mai intai felicitari copiilor pentru succesele la scoala ,Flower bravo lui TB.Va urez la toate vacanta placuta,sa va distrati copii pe cinste ca merita.Eu plec la sfarsitul saptamanii in tara o sa vad ce posibilitati de internet am daca am timp va incerc sa scriu .Apropo agho unde e oaza aia de frumusete ca sa merg si eu cu Ana?Chiar ma gandeam pe unde sa merg cu ea in Buc in afara de magazine(alea pentru mine desigur)si muzee sau galerii de arta(alea pentru Ana).

Va doresc o vara relaxanta si cu concedii cum va doriti voi!
Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mara, felicitari lui TB, imi pare bine de reusita lui. A trecut examenele cu brio, bravo lui. Ai toate motivele sa fii mandra si sa te umflii in pene cu un astfel de copil.

Agho faine pozele din maratonul Bucuresti - Sibiu - Sighisoara. Ana e o dulce.

Mihaela, deci asa, in week end a=ti fost la parc de apa, si v-ati distrat. A inceput vacanta la voi?

Katy , drum bun si petrecere frumoasa in Rom.
Elliot isi i-a zborul luni, si nu am inceput "impachetarea."

Ana, toate se intampla cu un scop anume. Cel putin acuma stii si tu cat de apreciat e copilul tau de toti profesorii din scoala. Eu zic ca o sa fie bine, si cu diriginta de anul trecut, cu toate ca tine cu fetele.

Noi am fost vineri si am stat in Forest Hill, o mica intalnire cu colegi de servici, care lucreaza prin zona aceea. Au fost si alti parinti cu copii, asa ca au avut cu cine sa se joace ai mei. Nu stiu ce pitici a avut Matei, dar injura ca un birjar, de a trebuit sa-l trimit in camera. Dar tot timpul a fost cu pata pusa, si facea din tantar armasar. Eu mancasem niste pizza, si toata seara m-a durut stomacul, si nu am putut sa beau si sa fiu in forma. Aparatul nu prea l-am scos, ca era Mateias cu tafna pusa, si nu prea aveam ce poza. Am petrecut si o zi prin Dana Point. Acolo am facut poze, dar nu stiu cand o sa apuc sa le downloadez. Trebuie sa cumparam un nou ventilator pentru calculator, iar sotul vrea sa cumparam un calculator nou, iar eu ma pun de-a curmezisul. Asa ca santem pe laptop-uri acasa, pe care nu avem albumele cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå fetele
V am citit si vreau så vå urez felicitåri celor ce au avut aceste frumoase rezultate cu copiii

Eu sunt in vacantå dar azi sunt putin in stare de soc pentru cå ieri dupå maså m am dus cu cel mic la magazin si in douå secunde a dispårut de lingå mine....ce spaimå...l am strigat , am fugit prin magazin ca o disperatå si l am strigat din nou...nimic.... m am dus la informatii plingind si le am zis så må ajute så mi gåsesc puiul.Dupå vreo 5 minute mi l au gåsit...ce bucurie dar si ce fustrare. Iesise din magazin si alergase la un alt magazin alåturi si venise cu pumnii plini de ciocolatå si bomboane...cind l am våzut m a si umflat risul pe cit eram eu de supåratå...Vai ce experientå neplåcutå pe care nu o doresc la nimeni...nici måcar nu am avut putere så il cert prea tare ...eram fericitå cå apåruse din nou..
Scuze cå scriu despre asta dar simt nevoia så spun la cineva
Numai bine si o zi bunå...cålåtorie plåcutå Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

BRAVO!!! lui TB
Mara, ai un copil minunat, ar fi pacat sa nu mearga la colegiu dupa asa rezultate.
Promit sa revin, acum trebuie sa plec sa-i duc manualele Tatianei. Astazi are curs de engleza la Sakespeare School si trebuie sa predea si manualele la scoala, iar ea la capitolul carat sta cam prost.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor si va multumesc pentru sustinerea voastra,incurajarile si toate vorbele bune de-a lungul circului cu scoala...sper sa fie o vacanta buna si linistita...
Azi am scapat de secretariat...si ma uit lung si cu drag catre calendarul de pe birou si numar zilele pana la concediu...si chit ca mai sunt doar 3 zile pana la vacanta copiilor,azi dimineata am postat doua referate pe site-ul unde doamna de dezvoltare tehnologica le-a facut cont copiilor...nu ne lasam,muncim pana in ultima zi....
Ma simt obosita...cred ca m-a terminat psihic agitatia din ultimele doua saptamani...In vacanta asta,am discutat si Marius,am zis ca facem ca si anul trecut:ne urcam in Toyo si...Dumnezeu cu mila!...unde ne duce drumul sau gipiesul...prin Romania.
Va pup pe toate cu mare drag si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput