praline belgiene (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Antoanella, multumesc mult ptr informatii! Sunt de un real folos ptr mine! O sa stau de vb cu dr. despre vaccinul cu rota-virus! Ce-o mai fi si asta?La Luca n-am facut asa ceva si nu-s decat 2 ani de atunci Merci inca o data

Chiar acum ma uit la pozele voastre si va invidiez ce frumos fa distrati! Unde e seara romaneasca de vineri? Poate veni oricine?
?

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Simonette, seara romaneasca e in Antwerpen, vineri seara la ora 20 si poate veni oricine dar trebuie sa se inscrie pt ca vor fi preparate si bauturi romanesti deci organizatorii trebuie sa stie cam cat sa pregateasca si probabil sa aiba locurile disponibile aranjate.
Oricum, din grupul pralinelor vor fi doar o parte mai precis 4 cupluri pana acum. Dar tot e bine decat deloc
Pupici

Mergi la inceput

ohhh...! Credeam ca e in Bxl! Daca ne luam masina veneam dar asteptam si noi o seara de-asta in Bruxelles! Doresc distractie maxima celor care merg! Dar n-a fost si vineri ce a trecut?au e aceeasi si am incurcat io vinerile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

simonette, noi suntem ok:)
legat de vaccinuri, iti sugerez sa faci rotarixul. mai ales daca luca intra in comunitate, enteroviroza face ravagii intre copii pe la scoli si gradinite si poate fi fatala bebelusilor. sacha l-a facut deja. si da, aici se face doar infanrix hexa. cum zicea si antoanella.

anto, mare adevar ai scris cu colegii de munca. azi iar am comis-o regeste! am trimis un bagaj pe banda fara eticheta... nu intrebati ca nu va raspund. am trait 50 de munute din viata mea la limita infarctului...

bepii dupa-masa. acu daca tot stiu sa viu cu majina...

sunt rupt!
in pat cu mine, cu pupicii de rigoare.

ps. morgane, nu ne vedem p-acolo (si fetele asijderea) inainte sa descindem? sa nu aparem ca pierdutii in spatiu.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, vineri eu trebuie sa fiu prezenta mai devreme, ca am jdemii de treburi de facut, dar nu aveti unde sa va pierdeti. Unde vedeti lumina aprinsa intrati!
Miha, te-am notat.
Danielana, ti-ai schimbat look-ul si n-am bagat de seama? Nu se poate. Insa vad o alta jumatate. Felicitari. Albert mi-a zis sa te pup din partea lui.

Mah, sa stiti ca am pus poze de la monaco. Enjoy!

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Morgane,
Pozele sunt superbe iar tu esti de nerecunoscut; arati super!!!
stralucitoare, fericita, radioasa, ce mai, se vede treaba ca totul decurge bine acolo la voi. Tine-o tot asa draga mea.
Iar tinuta de seara......sexi si n-am cuvinte.
Eu inca n-am vazut Monaco dar se pare ca-i un colt de paradis. Abia astept sa plecam si noi in iulie in vacanta si sa vad si eu in fuga calului (a se citi motocicletei) o parte din acel colt de lume atat de faimos. Abia astept sa-mi povestesti vineri mai in amanunt aventurile din calatorie.
Pana atunci pup toata suflarea.

Mergi la inceput

`Neata la pralinutze!
Sa aveti parte de o si frumoasa,frumoasa,frumoasa!

Miri, hai ca m-ai cam speriat cu rotarixul ala...iti dai seama ca o sa-l fac Cred ca pe la 5 luni ar fi ok? Altfel...ma gandeam la cele 50 de minute de groaza lae tale de ieri... cum s-a terminat povestea...sper ca bine!

Am si eu o nelamurire, poate imi spuneti ce si cum! Am vb cu un medic roman, de aici din Be si i-am zis ca vreau sa inscriu toata familia la el dar el mi-a zis ca aici nu e obligatoriu ca in Ro sa ai medic de fam... Nu m-a refuzat, m-a informat, ca poate io asa credeam... Voi cum spuneti ca e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Morgane multumesc pentru inscriere. Abia astept sa ne vedem.

Miri imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva; nu mai pune la suflet, gandeste-te si tu ca esti la inceput. Crezi ca ceilalti nu au avut un....... 'inceput'? Bafta !

Fetelor mie mi-a mai trecut proasta dispozitie cauzata de vremea din BE, caci am fost aseara la un restaurant pitoresc, tipic italian, la malul marii, cu o privelisye superba: mare, stanci, dealuri impadurite, turnuri vechi, super..... iar vremea este minutata ....daca as putea-o aduce cu mine in BE.....

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

hai ca am mai scris un mesaj dar, cum nu eram logata, s-a dus.
in primul rand, simonette, da, e bine sa te inscrii la un med de fam, pt ca asigurarea iti va rambursa ceva mai mult din banii pe care ii dai la control la dr respectiv. stiu pt ca ne-a zis dr noastra de familie; ne-am inscris si noi abia acum o luna-doua.

maria e racita. iar.
si colac pese pupaza a mai facut si o alergie duminica seara.
am ajuns iar la urgenta, de data asta in louvain.
sper ca ii trece cu homeopate.
avem un virus minunat, n-a capacit pe toti trei. s-a localizat ('n gatzii lui!) in gatzii nostri. azi-noapte m-am trezit la 3 de frica pt ca nu mai puteam inghiti neam.

MA BAG LA VAZUT POZE.

nu inainte sa ii multumesc lui carmen, care ieri a venit sa ne ajute; a facut smotru in bucatarie, a si spalat. ca noi eram franti; ne culcaseram la 4 dimineata
fug sa schim pilu' inainte de poze

pupam toate fetele si flacaii

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Anamana chiar ma intrebam astazi ce mai faceti; mai, imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori, si mai ales de Mariuca, care mititica pe langa raceala are si alergie....probabil ca iar nu poate mananca bine, nu doarme ca este infundata.....uf ce necaz pe voi; poate ca am facut eu o obsesie cu vremea din BE (stiu ca v-am stresat ) dar cred ca are o contributie....si nu ploaia cat frigul....ieri dimineata cand am plecat erau 9 grade, toate geamurile aburite, si un mare frig in casa. Va doresc multa sanatate si insanatosire grabnica; cand plecati in RO? Sper ca va fi mai cald acolo si cel putin 3 luni nu mai raceste Mariuca. si

Mergi la inceput