praline belgiene (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Doamne.. aveam si-o muscata ... de fapt au inflorit aman3..
o muscata ..
o morganoorhidee
o cristoorhidee..

toate 3 au inflorit de fapt.. sorry .. se vede- ca-s varza ..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

hallo!
din romanul: ce se mai petrece la check-in, spicuiesc pentruc armita: eu sunt obligata sa verific rezervarea de intoarcere a indivizilor din varii tari. deci... ideal ar fi sa-i faci un dus-intors. depande pe unde vine cu ce vine. dar in zaventam poti conta ca o vor intreba de sanatate. legat de vizita, saptamana cealalta sunt libera luni si marti. cred. nu-s singura. dar ne povestim in prealabil. (e vb de saptamana cealalta, deci nu de maine-poimaine-:)) abia astept sa vad burtica de daniela. aaaaaaaa, si daca tot veniti, pot sa te rog sa-mi aduci cuca lui melo? trebe dusi ai mei la vaccin, si doua drumuri... mi se taie. asta doar daca n-ai nevoie de ea, evident.

morgane, dadadadad, dar daca nu vbg cu noi, de ce scrii mesajele de 3 ori?:)))

bepii, ti se arata:))) ieri am fost pana la zemst singura, silvian in masina lui in spatele meu cu copiii si maica-mea. a zis ca m-am dus bine, dar... cum era aseara sa-l fac terci ind reapta din cauza d eo prioritate, mi-a scazut nota de la 7,5 la 7, desi vroia sa-mi de aun 8:))))

simonette, taurashu lu' mama:))) mai stim ni pe cineva. ce mai fac baietii?

ardeiash! curaj! ia sa vezi tu cum rasare soarele si la tine! da-le-ncolo de horoscoape!!! auzit tu de mambo jambo!

restul gagicilor? puuuuuuuuuuuusici!

(merg la somn, azi am lucrat de dimineata, ca si oana de altfel:)) si mi-e somn, dar cred ca doi chinezi la car enu le-am verificat viza n-au sa ma lase sa dorm....)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Miri, am scris o data, dar am apasat de trei ori ;-)
Vad ca ai activitate la serviciu, acasa si pe sosele ... Dar ce vrei de la Carmita si Melo?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare gagici,

Vad ce e activitate multa pe aici. Eu nu am mai scris pt ca am avut un exam sambata si am avut mult de invatat pt el si in plus sunt tot la prieten (hihihi).

Miri, regele soselelor, ma bucur ca acum nu mai iti e frica cu masinuta. Ai sa vezi ca in catva timp iti vei aminti pataniile astea si vei rade. La fel si de serviciu si de colegii nu tocmai simpatici.

Carmenuta, nu e nici o problema pt exam si model, ma bucur ca totul a fost bine. Pupici.

Oana, esti o curajoasa si stiam ca vei reusi sa treci si prin aceasta greutate. Sunt cu sufletul alaturi e tine si de Piet si ma rog sa fie totul bine. Pupic

Morgan, nu am vazut si noi nici o poza de la Monaco. Il tii pe Albert numai pt tine? Dar de noul meu look nu ai zis nimic, nu-ti place culoarea? Bianca ce face, a terminat examenele.

Pupici la toate celelalte fara nici o exceptie si numai bine.

PS UN pupic special pe burtik de Daniela

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoase praline,

Nu v-am mai scris de mult, am fost in vacanta la Rom, ne-am intors pe 8 iunie. Si de atunci, servici, cresa, samd.
Azi stau acasa pt ca dupa o sapt de mers la cresa inevitabil unul din cei doi pitici s-a captusit cu ceva, acum e Sonia cu febra 38-39, deocamdata nu are altceva, asteptam sa vedem cum evolueaza situatia.

Acum nu mai e mama la noi si cam incep sa dau din colt in colt cand sunt copiii bolnavi, va trebui sa gasim pe cineva care sa stea cu ei in zilele cand nu pot eu sa-mi iau liber, of.

In Romania a fost bine, dar am avut multe drumuri de facut si nu prea ne-am odihnit. Plus ca apt mamei e mic, seara adormeam copiii pe rand, apoi ii mutam si de aceea noi ne culcam f tarziu.
Dar mi-a placut ca am avut vreme frumosa, cald dar nu sufocant si copiii au fost sanatosi; i-am rupt turta/taiat motzul fetei si a fost f frumos.
Am poze noi la semnatura.
Cam atat despre noi, acum sa vorbim despre voi.

Oana, eu nu am fost pe faza cand ai povestit ce s-a intamplat. Dar am inteles despre ce e vorba si iti doresc sa treceti cu bine peste aceasta perioada. Ma bucur ca sotzul tau a recunoscut ca are nevoie de ajutor si va admir pe amandoi ca ati ales drumul cel greu, adica sa rezolvati aceasta situatie. Sper sa te aprecieze pt ceea ce faci si sa nu se dea batut. Va fi bine, sutn sigura. Imbratisez fata curajoasa.

Miri, stiu ca a trecut criza, acum ca te-ai racorit probabil iti dai seama ca tu nu ai gresit cu nimic si nu ai fost vinovata cu nimic. De aceea se cheama training si de aceea ai coach, ca sa stea langa tine si sa prevada astfel de situatii. In mod cert tanti aia era depasita de situatie si in loc sa recunoasca s-a dat lebada. Spuneai ca sunt rautacioasa unele colege, cam asa e in domeniul acesta din pacate. Cred ca e si invidie la mijloc, ele vad ca tu si Oana va descurcati si invatati intr-o limba straina si se simt amenintate.
Bafta multa in continuare si ingroasa obrazul.

Simonette, Melinav, bine ati venit!
In ce zona locuiti?

Urez si eu cu intraziere dar cu drag La Multi Ani! sarbatoritilor recenti, Alra, Bianca, sotz de Nora si sotz de Bepii.

Bepii, m-ai omorat cand am citit ce petrecer frumoasa ai organizat, bravo, esti super.

Ma bucur ca ati avut vreme frumoasa la gratar, sper sa putem veni si noi la urmatorul.
Unde as putea vedea si eu pozele?
Nina, poti sa mai pui o data link-ul cu locatia unde ati facut bbq-ul?

La intalnirea de la Anvers nu putem veni pt ca eu lucrez vineri pana la 10 seara si oricum nu am putea din cauza de copii mici care trebuiesc imbaiati, hranitzi, culcatzi, ect.
Chiar asa fetelor, voi cum faceti cand iesiti serile? Aveti familie care poate sta cu ei sau baby-sitter?

Ardeiash, vecina, ce mai faci? Esti ocupata zilele astea?

Va pup pe toate si va urez o saptamana excelenta.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna fetelor
Simonette bine ai venit printre noi si sper sa ne intalnim cat mai curand.

Morgane vrem si noi vineri la seara romaneasca; nu stiu unde sa ma inscriu, poti sa ne pui si pe noi - 2+1 pe lista? Multam' fain

Fetelor eu in deplasare dar maine noapte ma intorc; am avut un week-end oribil din cauza vremii, m-a deprimat ingrozitor, dar ne obisnuim noi.

Carmencita intradevar m-ai sunat, mii de scuze dar eram ocupat vineri.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ziua buna!!!
Am intrat sa va urez o zi si o saptamana minunate!!!
Maine avem programare la comuna ptr. composition de menaj (sper ca am scris bine)... abia astept!

Miri, copilutzii mei sunt bine! De cand am venit aici n-am avut pb cu ei... In special Luca, de cand papa inghetata zilnic nu mai face rosu-n gat! La Buc. era mai tot timpul racit...i-am gasit leac Cu Iannis...maine dupa ce terminam la comuna tb sa merg la ONE sa ii fac vaccinul de 4 luni. Sunt un pic in dubii, caci in Ro i-am facut Infanrix hexa si nu stiu daca trebuie sa merg pe acelasi sau poate face orice Probabil ca se vor elucida dupa carnetelul de vaccinuri! Ai tai puiuti ce fac?

Antoanela Noi locuim in Ixelle, Place du Flagey! Chisr...as vrea sa vad si eu poze de la bbq, dar daca le aveti pe un mail comun...

Ardeias saru`mana mult ca m-ai trecut in listutza! Acum parca ma simt mai de-a voastra!

toate pralinutzele!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mihaella, multumesc! Si eu abia astept sa ne cunoastem!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Antoanela, insanatosire grabnica micutei Sonia
Mihaela, ma bucur ca veniti vineri la seara romaneasca, abia astept sa ne vedem cu totii mai ales ca-i cam multisor de cand nu ne-am vazut.
Miri, deci maine ne bem cafeaua de dimineata la mine
Fetele noi, o sa va dau linkul cu pozele noastre pe PM.
Ce-o mai face Alra pe-acolo prin munti? Am vazut la tv cu ocazia CE de fotbal ca e cam ploaie acolo... sper ca la ei sa fie ok. Cand se intoarce oare? Dar Nina noastra?
Va pup pe toate si va doresc o saptamana super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Simonette, aici se face numai Infanrix hexa (ma refer strict la acest tip de vaccin, ca se mai fac si altele). Probabil tu ai deja un carnet de vaccinari din Ro, dar poate nu e rau sa-l iei pe cel de la ONE, sunt foarte bine explicate vaccinarile la sfarsitul carnetului. Contine mai mult decat vaccinarile, e practic un carnet de sanatate unde se noteaza toate consultatiile si medicamentele ce se dau copilului pana la 15 ani.
Vezi ca acum exista si un vaccin contra rota-virusului care trebuie facut pana-n 6 luni, daca te intereseaza. Dar acesta nu e in schema gratuita. Vorbeste cu dr, iti va explica el cel mai bine ce si cum.

Bepii, mersi frumos. Am primit PM,. Scuze, nu vreau sa fiu pricinoasa, dar pozele de la bbq nu le-am gasit acolo . O sa mai sap.

Va pup pe toate,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi

Mergi la inceput