praline belgiene (26)
Raspunsuri - Pagina 17
simonette spune:
Carmina, noi cand am venit, am bilete doar dus si nu ne-a intrebat nimeni nimic! Nu vad ce probleme ar putea fi...
Si eu as chema-o pe mama mea, nu acum, in viitor dar sigur nu vine! Ma gandesc, ca va fi o mare bucurie, atat ptr mama ta cat si ptr tine! Casatorita cu 2 copii e bine... sunt multe momente de bucurie si fericire, dar si momente cand iti vine sa-ti iei campii!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Se pare ca tre sa ma prezint cu mielul...am gresit... Carmita!
carmita_baby spune:
Simonette esti foarte dulce, multumesc ptr raspuns , ma bucur sa aud ca nu are nevoie de bilet dus-intors, acum fug sa ma uit la film sa stii ca astept mielu
Mello motanelul iubit
simonette spune:
...
Noapte buna tuturor!
ardeiash spune:
iiieee . frumoasa duminica fete! pe la voi cum este?
astazi ma duc la un botez de fetita frumoasa.. in ultima vreme , de cate ori ma duc duminica la botez... sunt 2-3 botezuri... no , va dati seama cata romanime aici? preotul a zis ca a botezat vreo 40 de copkii dintr-un sat din suceava.. cica si-au inchis aia satul si s-au mutat aici!
morgane: dupa 2 ani de absenta florala .. muscata ce mi-ai dat-o.. dar cred ca are 2 ani juma... a-nflorit.... si ea a fost perseverenta.. da si io.. n-am aruncat-o si pace... stiam io ca ma va face fericita!
saptamana viitoare sunt fericita posesoare de o carte de identitate expirata.. asa ca ... se anunta zile "frumoase" dar optimiste...
in rest: ce noutati mai aveti???
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
ooops.. si iaca si horoscopu meu..
Visele tale sunt un pic scapate de sub control si indraznesti cam departe, spre lucruri pe care nu le poti obtine. Te cam joci cu norocul si iti pui in plan sa ajungi la un anumit tel absolut in joaca, fara sa ai resursele necesare de a reusi. Spui #132;ia sa vad ce iese#148; si pentru ca nu ti-ai pregatit o strategie coerenta si practica, e greu e crezut ca vei ajunge la rezultate stabile.
ooooooooooooooo. nu cred in horoscoape daca suna asa..
pup
s-auzim numai de bine! si
morgane spune:
Ardeiash, semn bun daca a-nflorit muscata! Dar eu indraznesc sa cred ca-i orhidee.
Pupici,
morgane spune:
Fete, am reusit sa vad pozele de la bbq. Noroc cu Carmen ca m-a scos din impas, cu voi nici nu mai vorbesc ...
Numai o vorba cu Ana si Nina: traznet va sta cu noile coafuri.
pupizam,
morgane spune:
Fete, am reusit sa vad pozele de la bbq. Noroc cu Carmen ca m-a scos din impas, cu voi nici nu mai vorbesc ...
pupizam,
morgane spune:
pupizam,