Mamici norocoase de sept-oct 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Alinushca, saru'mana de oferta....noroc ca imi trece repede orice pofta de sarcina....acum stau sa ma gandesc ce o sa mananc la pranz (comandam sa ne aduca la serviciu) si iar ma apuca pandaliile ca habar nu am ce vreau sa mananc. Sunt deja la a patra recitire de meniu doar, doar si nimic.Esti o draguta, oricum

Clau_geo, sa fie totul bine si astept cu interes impresii despre dr Herghelegiu.Ne ducem si noi peste vreo 3 saptamani.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mersi frumos Tzitziri si sa dea Domnu sa fie bine

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

capitol nou

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121398

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare!
Vroiam sa va povestesc si voua ca poate ati patit sau urmeaza si sa nu va panicati. Mie mi-au aparut niste chestii minuscule pe piele, ca niste excescente, ca niste alunite iesite in afara, de culoarea pielii. La subrat, la chilot, una la gat unde se freaca lantul si una chiar pe sfarc . Ieri am fost la dermatolog si mi-a spus ca e vorba de un virus, mai exact papilloma virus. Eu sa cad de pe scaun. Dar cica nu e varianta aia nasoala genitala.. Mi-a zis ca e normal in sarcina sa apara si ca de multe ori trec dupa nastere. Insa daca nu trec este bine ca dupa (ca in sarcina nu se umbla la ele) sa fie cauterizate.
Asa ca daca va apar diverse pe piele nu va speriati, dupa nastere daca nu dispar, mergeti la un dermatolog sa le vada.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Buna fetele, sper sa ma primiti si pe mine.

Sunt o graviduta in 20 saptamani si ma cheama Angela.

Ingerasul nostru de 2 saptamani ne onoreaza cu miscari, pot spune ca suntem fff incantati (atat eu cat si tati), care abia zilele acestea a simtit cum misca.

Asteptand un ingeras 20+

Mergi la inceput