Mamici norocoase de sept-oct 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

alinushca: nu tu esti lebada, este vb de cunostinta asta, care nici nu a vrut sa-mi spuna mai multe de Dr.T, daca nu era Kid2003 si care oftica familia, partea feminina si nascatoare deja, cu curajul.De aia zic si eu, ce ma bat acu' cu pumnul in piept, atunci sa ma vad.
Pai dupa atatea, nu o sa te doboare pe tine o nashtere, nu?(cat mai putine ore de travaliu iti doresc).
Nu-i expresia mea, este a unui italian, sotul unei amice. Asta, ajunsa acum mare doamna, nu-i mai ajungea nik, vila cu piscina, maseratti, barbat"potent", stramba totusi din nas si tot ii spunea lui ca la mama ei acasa avea de toate etc(statea in ap cu 3 camere pe la piata rahova cu parintii si doi frati). La care tipul super enervat: Hai nu te mai da lebada in lighean atata, daca aveai de toate la maica-ta eu de ce iti scriam pe plic adresa si etajul 9? Ea mi-a zis-o la telefon, ca are simtul umorului si-si recunoste slabiciunile.

Vasile
16+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

pt cele speriate de nasteri uitati un link cu o nastere in direct in care nu am auzit decat bebele urland
http://www.layyous.com/Videoclips/birth_2.htm

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

rugaciuni pt dupa nastere:

Pentru copilul nou nascut:
Doamne,Iisuse Hristoase,Care ne-ai daruit acest copil,randuieste precum stii intrarea lui in randul celor drept-credinciosi care au fost luminati prin Sfantul Botez.Doamne,daruieste-i sanatate si putere acestui prunc,Tu,Care ai fost crescut cu grija de catre Preasfanta Fecioara.
Doamne, sa nu vina peste noi mania Ta si sa nu ingadui ca acest copil sa moara nebotezat.Sa nu sufere acest copil din cauza pacatelor noastre,ci sa vada mila Ta si dragostea Ta de oameni.
Ocroteste-l, Doamne, si daruieste-i nasterea cea de Sus prin Sfantul Botez,ca sa devina fiu al Bisericii Tale.Tie ne rugam,Stapane,trimite peste el lumina binecuvantarii ceresti,ca Tu esti Cel ce asculti rugaciunile noastre si Tie Iti multumim si Te slavim in vecii vecilor.Amin.

--------------------------------------------------------------------------------

Pentru copilasii bolnavi sau cu probleme

Te rugam,Doamne ,vindeca durerea acestor copii.Alunga de la ei toata boala si toata neputinta.Tu,Care esti doctor al sufletelor si trupurilor,arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-i pe ei,Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului si Dumnzeului nostru.
Vindecati-i pe ei,Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.
O,Doamne Iisuse Hristoase,primeste putina noastra rugaciune pentru copiii acestia,stinge focul ce i-a cuprins,inceteaza-le boala,ridica-i din patul durerii,intru slava Numelui Tau.Ca Tu esti Cel care vindeci neputintele,Hristoase Dumnezeule,si Tie slava Iti inaltam in vecii vecilor.Amin.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Clau frumoase rugaciunile. Cand o sa ii avem in brate cred ca or sa siroiasca natural rugaciunile de multumire.
Eu imi iau talpashitza. Ma cam doare tzeasta. Am si una bucata sotz lipsa. Mi-am facut temele despre alaptare pe seara asta asa ca ma deplasez treptat spre nani. Somn usor si vise frumoase cu bebelushii!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

17+

Mergi la inceput

A! mi-a mai venit o dilema. Citeam ce-ai pus pe mailul comun Clau despre calcularea indemnizatiei si mi se parea cam ciudat. Am cam inteles de acolo ca daca in cele 6 luni de dinaintea concediului de 126 de zile, pe baza carora (6 luni)se calculeaza indemnizatia, avem concedii medicale (in care veniturile noastre sunt de 75%), atunci indemnizatia este si ea mai mica din cauza concediilor medicale. Nu?

Bebe reloaded

17+

Mergi la inceput

Somn usor burticute si sa ne auzim maine cu bine

22+

Mergi la inceput

Alinush sper sa fi ineles tu gresit, ca eu am inteles ca se i-au in calcul ca perioada asimilata insa calculul indemnizatiei se face pt veniturile de baza din ultimele 6 luni.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by alinushca

A! mi-a mai venit o dilema. Citeam ce-ai pus pe mailul comun Clau despre calcularea indemnizatiei si mi se parea cam ciudat. Am cam inteles de acolo ca daca in cele 6 luni de dinaintea concediului de 126 de zile, pe baza carora (6 luni)se calculeaza indemnizatia, avem concedii medicale (in care veniturile noastre sunt de 75%), atunci indemnizatia este si ea mai mica din cauza concediilor medicale. Nu?

Bebe reloaded

17+

maine fac eu o simulare pe softul de salarii, sa vad ce iese

Vasile
16+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Neatza somnoricilor!

Poftiti la cafelutze, ceiuturi, fresh-uri de fructe (greapfruit pentru cele cu ), socata facuta de mama

Voi aveti idee? Mai exista si un alt test in afara de Cvadruplu test? Ca am citit acum ca asta se poate face numa pana in saptamana 20 Si daca ma duc la dr. in saptamana 22 probabil ca nu o sa mai aibe ce sa imi recomande. Asta daca nu blocheaza usa cu asistenta si ma ia amniocenteza direct . Hmm... that's not funny.

felicic astept cu interes sa imi infirmi judecatzile de ASE-ist ratat.

Sa aveti o zi superba!

Bebe reloaded

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dim
alinushca dar fresh de portocale de ce nu ai ? eu asta beau
o zi buna
ps: si eu astept sa vad ce iese din simulatorul de care spunea ieri parca felicic pt ca eu numai cm-uri am avut de vreo 5 luni incoace

24+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

Mergi la inceput