Mamici norocoase de sept-oct 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

aaa a scris si Feli de 21 de salariati, sorry ca m-am repetat.

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic

Alinushca,tu vrei sa il superi pe bebe....Acumm cateva saptamani m-am uitat si eu la un caz mai dificil la "Prima zi" de pe Prima tv.Si ma zguduiam toata de plans (desi era evident ca daca dadeau la emisiune se termina totul cu bine).Si vreau sa iti spun ca m-a durut dupa aia inca o ora burtica...poate atunci am avut contractii,la cat ma zguduiam....asa daca citeti incearca sa nu te mai implici ca poate iti faci rau si fizic.

EDIT: si apropo...trebuie sa cerem noi aplicarea legii??Normal ca firmei nu ii convine sa dea un salariu mediu pe companie, dar chiar sa bage capul ca strutul si sa astepte sa duc eu cerere???

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Unitatea mea are peste 1000 de angajati sic! (suntem luati la kil cum se spune). Salariile sunt toate binisor peste medie, so, de aia ma si interesa aspectl. Am la serviciu model de cerere care se depune la HR. Va dau maine ca eu nu-s d'aia sa ma car cu laptoapa acasa

felicic ma doare capuuuu si am citit 2 povesti de nasteri (amandoua super dificile) si am plans de ma doare si mai tare capul.
nasterea mi se pare o chestie incredibila. ma refer la nasterea naturala. bine... toata povestea cu sarcina este incredibila daca o privesti cu un ochi avizat-fascinat. dar puterile incredibile pe care le are o femeie in orele alea... majoritatea barbatilor nu fac nimic similar o viatza intreaga !!!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

17+

ce faci? te documentezi? las ca o sa vedem noi. Am o cunostinta care toata sarcina s-a batut cu pumnii in piept ca vrea nashtere naturala, eventual cu epidurala si ce crezi? am aflat ca l-a batut pe acelasi Dr. T la cap, adik innebunit, urlat, dat cu capul de pereti, de i-a facut cezariana, dupa ce a simtit primele contractii. asha ca eu una nu ma dau lebada in lighean acum, vad eu la fata locului crezi ca nu shtiu cum este cu barbatii? al meu mascul feroce se vaita si se screme ptr. fiecare intepatura/durere/intindere musculara, prefer sa fiu eu bolnava, decat elcel putin eu nu enervez pe nimeni, in schimb ei
si culmea stii care este ? ca RECUNOaSTE, bine numai in fata mea

Vasile
16+

bibinika
foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by freshanana

acest ccm nu se aplica functionarilor publici (vad ca nu scrie acolo in lista nimic de fpublici)

24+

puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik

cred ca e valabil si pt ei: sub primul art postat se gaseste urmatoarea explicatie:
*) Īn sensul prezentului contract:
- termenul angajator desemneaz#259; pe cel care angajeaz#259; - persoana juridic#259; sau fizic#259; autorizat#259; potrivit legii, care administreaz#259;, utilizeaz#259; capital, indiferent de natura acestuia, #351;i care folose#351;te for#355;a de munc#259; salariat#259;;
- termenul unitate desemneaz#259; societ#259;#355;ile comerciale, alte organiza#355;ii cu scop lucrativ, institu#355;iile publice #351;i orice persoan#259; juridic#259; ce angajeaz#259; salaria#355;i;
- companiile na#355;ionale #351;i regiile autonome sunt definite prin lege grupuri de unit#259;#355;i;
- termenul de acorduri privind rela#355;iile de serviciu desemneaz#259; actele īncheiate īn baza negocierilor derulate īntre reprezentan#355;ii institu#355;iilor publice #351;i reprezentan#355;ii func#355;ionarilor publici.

22+

Mergi la inceput

nu stiu de ce apare mereu cu #235 si diverse, imi pare rau sper sa deduceti ce scrie

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

freshanana: nu shtiu concret, dar functionarii publici sunt primii care tb sa respecte CCM.Asa ca in mod sigur se aplica
tzitziri: daca nu se intampla lucrul asta, poti face reclamatie la ITM ptr nerespectare art. respectiv dar din Codul Muncii, nu-l stiu ca nr, dar se refera la obligativitatea respectarii CCM. Iar un control de la ITM se solutioneaza dupa o amenda de minim 20-40 mil, de-aia am spus sa spuneti/cereti voi la HR intai si apoi actionati mai "dur"

Vasile
16+

bibinika
foto

Mergi la inceput

sa fiu sincera prefer sa ma bucur eu de ducerea unei sarcini pana la capat decat sa las sotului aceasta minune dumnezeiasca , chiar daca implica si durere este totusi un miracol ce nu poate fi egalat cu nimic in viata

22+

Mergi la inceput

eu as vrea natura si cu epidurala insa la fel ca si Feli nu ma pot pronunta decat la final in functie de bb si de cum va decurge sarcina

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

felicic ,la fel si barbatelul meu,fereasca sfantu sa-l doara ceva ca .
alinush si eu plang la orice nastere vazuta.Cand ajungi acolo nu mai aitimp sa te gandesti la nimic .Si trece .

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput