Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
lixa spune:
Alina, cu placere . Tocmai voiam si eu sa-ti zic si de Iseos Neo
Adina, sunt la curent cu pozele din albumul tau, preferata mea este noul model de tarc-balansoar
mihuta, sa aveti o calatiorie frumoasa si linistita
Fetele cu probleme cu papa, ati incercat sa dati mancarea de pe un morcov sau cu degetul vostru in loc de lingurita? Cine stie, poate sunt mai receptivi la o astfel de schimbare... imi dau si eu cu parerea de mamica inca nediversificata
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze Viena
lixa spune:
Apropo de diversificare, mi-am luat www.amazon.co.uk/Braun-MR400-Plus-Multiquick-Handblender/dp/B0000C747A" target="_blank">blender si www.tefal.co.uk/tefal/products/product/index.asp?category%5Fid=200&dept%5Fid=220&sku=U00375&mscssid=68N6DH7PSEV49G13Q6E24LX0U70T4RB8" target="_blank">steamer. Si ca sa le inaugurez am facut mere coapte cu scortisoara si prajitura de banane
Inca ma tin pe pozitii sa incepem la 6 luni diversificarea, desi Cata e foarte interesat de ce mancam noi, ba a si inceput sa mestece in gol cand ne vede mancand . Azi i-am dat sa suga putin dintr-un mar muscat de mine si a fost numai un zambet... si cand am incercat sa i-l iau, s-a pus rau de tot pe plans...
Poze Viena
lixa spune:
Am prins si eu putin timp liber si pun stapanire pe forum . Si cum n-am mai scris demult, desi am tot citit, raspund cum imi aduc aminte
Adina felicitari pentru kg in minus!
adra, mai pune o data linkul cu blogul tau, te rog, pentru mamici uituce .. ai zis ca ai mai scris ceva p-acolo, dar nu mai stiu adresa
Am fost si l-am inscris pe Cata la inot, abia astept sambata sa vedem cum e. Tre sa-i mai luam scutece de inot, slipi si adeverinta medicala pentru mine si el ca suntem sanatosi.
Noroc cu alegerile astea pe la noi la tzara, ca asa ne pun si noua canalizare , vad ca azi au inceput pe straduta noastra.
Poze Viena
Vasari spune:
Lixa, mai esti? :) Unde mergeti la inot? Eu deocamdata nu am gasit scaune Iseos Neo. Maine sun la Lyada, acum nu mai raspunde nimeni. Nu e decat vestitul Iseos Isofix pe toate site-urile, inclusiv la ei.
Si eu vreau la intalnire, numai sa mai termin cu proiectele astea, am niste deadline-uri ucigatoare, dar nu mai e mult. :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Aralia spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Am pus si noi cateva poze calde de ieri si alataieri.
Am vazut pozele! E atat de frumoasa!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
ZIUA CEA MAI VERDE - 17 MAI
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
mihuta spune:
quote:
Originally posted by Vasari
A cumparat cineva scaun auto de la BebeConfort?
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Da, eu Iseo Isofix, de la 9 la 18 kg, dar nu il folosesc pana la 9 luni.
mami de Sophia
Aralia spune:
quote:
Originally posted by creem
Noi avem o mare problema de sambtata: nu mai vrea deloc papica solida...de nici un fel, am incercat toate mancaruruile pe care le manca cat de cat, am incercat si altele noi,..nimic,...cum vede lingurita incepe sa dea din maini si sa planga Iar bibe la noi nu se pune problema..ca plange si la ala...asa ca suntem in alaptat exclusiv de trei zile Nu stiu ce sa fac...de ce oare nu mai vrea..ca incepusem chiar bine, papa si fructele si legumele, cateodata si cereale. Nu mult..dar le papa...iar acum Ceva sugestii? Ati mai patit asa careva?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
Si noi am avut cateva zile in care nu a vrut papa. Nu am insistat, a mancat doar cateva lingurite si completare lapte...Acum iar papa bine, aproape 180-190 ml.
Au si ei faze, sunt persoane cu personalitate, nuuu?
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
lixa spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Lixa, mai esti? :) Unde mergeti la inot? Eu deocamdata nu am gasit scaune Iseos Neo. Maine sun la Lyada, acum nu mai raspunde nimeni. Nu e decat vestitul Iseos Isofix pe toate site-urile, inclusiv la ei.
Si eu vreau la intalnire, numai sa mai termin cu proiectele astea, am niste deadline-uri ucigatoare, dar nu mai e mult. :)
Primul orice
_
Mai sunt . Iseos Neo am gasit www.ebaby.it/seggiolini-auto/0-18-kg-gr-0-1-.html" target="_blank">aici, e un site italian si e cam la acelasi pret cu Marco Polo. Livrarea e 32 euro pana in Romania, in total vreo 730 roni
Te asteptam la intalnire . Cam cand termini proiectele astea urgente?
La inot mergem la Micii Campioni, e foarte aproape de noi (15 min) fata de celelalte 2 pe care le-am gasit (babyspa si activecenter). Mi-a placut cum arata piscina, apa are 30 grade si in sala nu e rece. Destul de scump, 160 euro/4 sedinte, dar se pare ca-s cei mai ieftini. Oricum, la pretul asta, e cu instructor individual, parintele intra doar la primele sedinte ca sa se obinuiasca bebe. Aaa, cand am fost am vazut o fetita de max un an care era atat de vesela in apa, mi-a placut tare. Sedinta dureaza intre 35 si 50 minute, in functie de cat de repede oboseste bebe . Vrei si tu s-o duci pe Maria la inot?
Poze Viena
Aralia spune:
quote:
Originally posted by lixaquote:
Originally posted by cristi07
au inceput-o bine baietii nostri cu betiile in parc...maine -poimaine iau si masa la "terasa" in herastrau - cum e vremea saptamana asta????
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Si pentru ca mi-a aruncat mingea la fileu Cristina, cine se mai baga la o betie in Herastrau?
Eu tot insist, poate cine stie
Poze Viena
IO IO! :) Da' nu maine ca mergem la vaccin, poimaine. Ce ziceti?
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
mihuta spune:
Eu am uitat sa spun ca am vizionat (si admirat) pozele Iasminutei, a Sorinei si a Evei !
Adra, cred ca am estimat cam optimist cat papa Sophia, asa din ochi as zice ca mai mult de jumate de borcanel mic de hipp (bine, papa e facuta de mine). Da sincer nici vorba de entuziasmnul altor bebelusi de aici. Ce nu imi place e ca nu participa deloc la masa, se uita in alte parti, musca bavetica, uita sa inchida gura si mai ales faptul ca trebuie sa ghicesc cand nu mai vrea. Nu intoarce capul, nu tine gura inchisa, dar nu mai inghite mancarea si apoi incepe sa se vaita in gura mare...
alina, noi am introdus fara probleme dovlecelul, i-am dat initial putin piure de dovlecel simplu si nu i-a placut (pe buan dreptate), asa ca i l-am amestecat in piure.
Cum suporta copiii vostri caldura ? Sophia e tare maraita, adoarme greu, de altfel si eu reactionez prost la caldura (sunt un pachet de nervi ).
mami de Sophia