Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Iulia, of, saracuta de tine, te inteleg perfect, si pe mine ma ucide caldura, eu in orice vara trebuie sa iau picaturi de tensiune, altfel cad gramada cand se face de 30°... Oribil... Eu am noroc acum ca la noi s-a mai racorit putin, dar se pare ca in cateva zile vine si la noi valul de caldura.

Eu nu mai ies din casa decat ca sa merg la doctor, si-asa cursul prenatal se termina azi. De pe 29 incep cu acupunctura, dar acolo ma duc doar o data pe saptamana, deci va fi ok. Saptamana viitoare incep masiv cu ceaiul de frunze de zmeur, fetelor, daca e rau la gust ma tin de nas si il dau pe gat ca pe apa... Trebuie sa fac tot posibilul sa se inmoaie bine colul pt. nastere, sa fie flexibil, sa ma dilat bine de tot, altfel raman cu Doamna Pasa in franjuri...

Vreau sa va spun ca sunt deprimata rau. Am fost la boul de doctor, am cerut adeverinta, apoi am spus la asistente ca as dori sa intru si la dl. doctor, ca am avut niste contractii si m-am speriat si as vrea sa verifice si dansul ce si cum, daca tot sunt acolo... Ei bine, dupa 5 minute mi s-a spus ca nu poate sa ma vada si ca daca am probleme sa ma duc la doctorul unde ma duc de obicei (ce daca e privat si trebuie sa-l platesc din buzunarul meu?). M-am scarbit de tot... Am sa mai incerc diseara la spital, dupa cursul cu moasa, sa vedem daca aia au timp pentru mine daca le spun ca e un caz de mica urgenta... Aia de la spital nu-l cunosc pe doctorul unde ma duc eu si ma gandesc ca daca ma duc seara o sa fie altceva, nu ma vor trimite acasa sau la doctorul curent... Acum stau si cu grija ca nu cumva nemernicul asta de doctor sa-i spuna celuilalt ca am incercat sa vin la el ca sa nu mai platesc consultatia privata (ei colaboreaza, au avut inainte cabinet impreuna), dar pe de alta parte in fond e dreptul meu sa incerc sa economisesc niste bani, nu? Eu stiam ca in ultimele saptamani de sarcina tb. sa ma vada la 2 saptamani doctorul si sincer ma costa de ma rupe toata distractia asta, n-am chef sa-mi spuna sa vin saptamanal si sa fie degeaba, mai ales ca eu nici acum nu sunt sigura ca ce a vazut el acolo pe CTG au fost contractii premature, la fel de bine s-ar putea sa fi fost contractii de exersare, normale in orice sarcina (mai ales ca nici nu le simtisem in timpul CTG-ului). Poate sunt paranoica, dar daca el mi-a spus asta numai ca sa ma cheme mai des si sa platesc mai mult? Si mai ales, cum se face ca de cand mi-a bagat el fitilul cu contractiile premature ma simt si psihic mai rau? Simt ca mi-a facut frica pe undeva... Si pentru ce? Ca pana acum slava Domnului am avut o sarcina exemplara...

De doua zile am niste stari asa ciudate, ma simt tare singura si am niste impulsuri negative cum nu prea sunt obisnuita sa vad la mine. Duminica, in timp ce aveam durerile alea de credeam ca iese bebe prin buric si ca joaca fotbal cu colul meu, stateam singurica la televizor si imi plangeam de mila, ma gandeam ca efectiv nu aveam pe cine sa sun si cu cine sa ma sfatuiesc, cine sa ma linisteasca si pe mine... Am sunat la o prietena de pe forum, dar ea nu era acasa, alta prietena care are un baietel de 2 ani era la servici si nu putea vorbi, prietena mea cea mai buna nu are copil si n-avea cu ce sa ma ajute, Mutti e in Austria si oricum e vai de viata ei, ea nu are optimism nici pentru ea insasi, si uite-asa nu am avut la cine sa apelez, decat la voi de pe forum care ati avut cuvinte de incurajare pentru mine...

Bogdan ma consoleaza si el cum poate, insa uneori il simt ca il termina gandul ca mie nu mi-e bine si el nu are concret cu ce sa ma ajute... M-am simtit tare trista pentru situatia asta si am preferat sa tin in mine, sa stau cuminte pe canapea si sa ma inec in ganduri negative... ceea ce, repet, nu ma caracterizeaza... si poate de-aia m-a speriat si mai tare... Ma tot gandesc la o prietena a mea din Frankfurt, care e cu sarcina cu 5 saptamani in urma mea, ea are o mama extraordinara, iubitoare, saritoare, ce trist pentru mine ca nu mi-a fost dat si mie sa am parte de o asemenea mama, de o asemenea familie... Nu vreau sa va intristez si pe voi, dar cred ca mi-a venit si mie randul pe undeva sa dau intr-o depresie prenatala... Azi ma simt asa apatica, nu am energie de nimic, Daviducul ma apasa pe vezica si pe col si am senzatia ca are o tona... Sper sa-mi treaca repede starea asta, ca nu ma suport asa.

elenuca, neaparat sa povestesti dr. ce dureri de cap ai avut, in felul asta sa stie ca la tine trebuie sa fie mai atenta cu dozarea... Ylari saracuta povestea ca a avut dureri de cap nasoale, asa ca fa tot posibilul sa le eviti, mai ales daca esti patita...

Magnetism, eu sper ca bebicul meu sa vina mai devreme de 5 saptamani, ca simt ca nu o mai duc mult asa cu burta asta. Si eu am aceleasi probleme noaptea, cand ma intorc in pat: in primele 4-5 ore de somn simt ca mi se dezlipeste toata burta la fiecare intoarcere si ma rupe la zona inghinala. Abia dupa ora 3 si doua mersuri la toaleta reusesc si eu sa dorm mai bine, sa ma simt mai usoara... La mine acum abia miercuri se schimba oficial semnatura (eu pana acum o schimbam de capul meu mai repede ), adica abia de miercuri intru in a 36-a saptamana, ca mi-a schimbat doctorul DPN-ul la 25 iunie... Eu mi-am facut suvite pe 5 mai, acum sunt ok pana prin august, cand o sa-l chem pe coaforul meu (un baiat de zahar) la mine acasa, mi-a dat nr. lui de mobil si mi-a promis ca vine de la Frankfurt sa ma faca acasa... Felicitari pentru rezultatul surorii tale! Ai motive sa fii mandra de ea. Si eu tot 5 (nu toate la acelasi nivel, dar asta nu se pune).

inais, te invidiez ca ati terminat deja camera lui bebe. Noi inca nu am facut nimic, biroul, biblioteca, o canapea (pe care urmeaza s-o ia o colega de-a mea) sunt inca unde erau si inainte. Acum mi se pare si prea tarziu sa ne mai agitam. Punem patutul lui bebe langa patul nostru, iar camera o s-o amenajeze Bogdan in timpul concediului, dupa ce se naste bebica; adica o sa monteze patul mai mare si dulapul, caci comoda de infasat va fi gata in baie. Nici nu stiu ce vom face cu biblioteca, ne trebuie una mai mare, dar inca nu ne-am decis unde s-o punem, ca am o gramada de carti, pe categorii etc. si tot eu trebuie sa le iau la mana si sa le aranjez cumva...

Cleo, tinem pumnii sa fie totul bine cu Mara... Dar de ce tb. sa-i puna piciorusele in ghips? Cum au constatat asta? Mai mergi si la un alt ortoped, sa fii 100% sigura.

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Mihaela a nascut o fetita de 2.95kg pe la 12:15 azi. Si ea si bebelina sunt bine. Mai multe detalii cand le aflam :)

Taticu

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by elenuca

Buna fetele, bine v-am regasit !
Vreau sa felicit proaspetele mamici , va doresc recuperare usoara si sa va bucurati de bebei sanatosi si mancaciosi !

Lauricaaaa, bine ai revenit ! iubita mea, tu si cand suferi esti frumoasa !, poza cu Mirciulica la piept mi se pare absolut superba ! pe de o parte ti se citeste in ochi suferinta si epuizarea si teama si nesiguranta, pe de alta parte radiezi de fericire si implinire.
Mirciulica e un scump, pot sa spun ca m-am indragostit de el? vorba lui sis, e un poet neinteles, imi place de mor moaca lui .
Haide curaj, inca catva zile si o sa fii ca noua, o sa fie din ce in ce mai bine, zi dupa zi. Te asteptam cu povestea nasterii sa nu crezi ca scapi . Te pup si ai grija de tine !

Simonel, matusica, sa-ti traiasca nepotelul , probabil esti la plimbarica, nu-i asa? saracutza de tine, te inteleg perfect. Profita cat mai mult de vremea asta placuta,cand o sa inceapa canicula, prevad ca o sa ne dam intalnire la 5 dimineata si la 11 noaptea

Miss Parker, ai grija cu contractiile alea buclucase, stai linistita, picioraele in sus si muzica de relaxare. Succes azi la dr.

Astazi m-am trezit cu noaptea in cap pentru ultimele analize de sange, coagulograma, ekg, etc, sper ca pana joi sa fie gata, iar la 6 am programare cu dr de familie si dr mea. Fetele, ce ziceti e cazul sa vb cu dr mea ref la anestezia rahi si de problemele pe care le-am avut dupa operatia de apendicita? Ma refer la migrenele alea ingrozitoare, va povesteam eu... Sa vb cu ea sau sa vb direct cu anestezistul si poate cine stie imi dozeaza altfel anestezia ca sa scap de cosmarul migrenelor. Nu stiu deloc...

Apropos de picioare umflate... ieri ne-am intalnit cu niste prieteni si ne-am plimbat nitel prin parc si apoi am stat la o terasa... dragele mele, aveam niste picioare cat capul... in ata mea nu le-am avut asa... se revarsau peste singurii adidasi care ma incapeau si care erau desfacuti la maxim... Iar acum sunt la fel, desi sunt cu ele in pe sus. Dr mi-a spus sa nu consum ceaiuri ca cica nu ar fi bine ca elimini si apa care e necesara organismului... of... dimneata nici nu aveam cu ce sa ma incalt , abia am gasit o pereche de papuci de plaja... albastrii, eram ca pacala, egari negri, bluzita sexoasa si papuci de plaja albastri. Parca e din ce in ce mai rau, nu mai reusesc sa ma desumflu nicicum. Mi-e dor de gleznele mele de printesa imperiala....

Elenuca 37 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 3 Saptamani !!!

La ce ora o fi, numai sa fie odata, abia te astept sa ne plimbam impreuna..Deocamdata ma mai plimb pe la magazine, azi am fost la un magazin de hainute deschis la Romancierilor, super dragutz, si cu bijuterii si bluzite si rochite colorate..super..Apoi am dat o tura prin piata...Acum sunt ahtiata de cumparaturi, plus ca nu prea imi vin hainele ok...ooff, e musai sa slabesc mai repede, sa ma pot imbraca cu hainutele mele..

Pe anestezist il cunosti? VIne special pentru tine? Daca nu-l cunosti eu zic ca o discutie prealabila ar trebuie sa ai cu anestezistul, nu sa-i spui inainte de ceza cum stau lucrurile ca cine stie...

Hai ca mai ai putin, acum se umfla picioarele si de la caldura...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Mihaela a nascut o fetita de 2.95kg pe la 12:15 azi. Si ea si bebelina sunt bine. Mai multe detalii cand le aflam :)

Taticu

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Felicitaaaaaaaari, si mamicii, si taticului si bebelinei!!! bine ai venit pe lume bb!!!!

gabitzam, uite bebelusa care echilibreaza balantza!!!!!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Magnetism79

Fetelor sunt tot in pat, nu m-amn ridicat decat sa mananc in we si atat.

Fetelor cred ca azi ma DUC SA IAU MASINA CEA NOUA, E VENITA DE SAPT TRECUTA DAR DUPA CE AM PLATIT TOATE ALEA A mai durat cateva zile pana INTRA banii in banca lor, imp e CA AM COMANDAT-O SI CU SCAUN DE BEBE.
Cred ca la sf sapt mergem sa o botezam pe Alessia care e o dulcica micuta are deja 6 luni si vreau sa va zic ca deja se ridica in picioare, e ata de micuta.............VREAU SI EU O FETITA DAR MAI INCOLO CA SUNT TARE DULCI....................................
Mai am o veste sora mea, unica mea sora, a terminat SEFA DE PROMOTIE LA SF SAPTAMANII,AM O SORA TARE ISTEATA, STIE 5 LIMBI STRAINE SI E FRUMUSICA FOC.
MISS MAI AVEM 5 SAPT SI GATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, S-A TERMINAT AVENTURA NOASTRA, DE-ABIA ASTEPT, SCHIMBA SEMNATURA.
Azi am vb cu o fata care a facut ceza la Filantropia , iese maine din spital si imi spune tot oricum m-am bucurat ca s-a deschis aripa cea noua de spital si care are mai multe rezerve de o sg persoana ca eu vreau sa stau singura, nu as vrea in salon cu mai multe.
Pupicii la toate fetele.
Lavi+35 cu Bogdanici Pogonici
AMR 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!!!

Cumva Mitzubishi???Sa va bucurati de finuta daca botezati si felicitari surorii tale....mare lucru, imi place ca va iubiti, se vede din mesaj ca sunteti apropiate...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, felicitari taticule! Bravo Mihaser, felicitari! Sa traiasca fata, sa fie sanatoasa si sa ajunga o printesa adevarata!

Ia uite cum sari si fetita sa echilibreze numarul!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

miss parker, pupici la fata, sa nu mai fie trista... tocmai tu? da, da... stiu, esti si tu "lume". suntem langa tine.

elenuca... eu daca stiam ce dureri ai dupa rahi... cred ca optam ptr alt tip de anestezie... partea buna e ca au trecut. dar nu cu cafea sau cu lichide multe, nici cu ketonal... doar in timp si doar intinsa in pat imi treceau. bafta multa, totusi poate ai noroc mai mult ca mine...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

fetelor io sunt tare suparata, pe ianis l-am scos din spital cu un eritem fesier f urat, carne vie,si uite ma chinui de aproape 2 sapt si nu reusesc cum sa-l vindec , saracutzul, nu mai poate de usturime cred, am incercat toate cremele posibile si imposibile: 2 tub bephantene, neopreol, cutaden, betadine, creme speciale pt eritem fesier preparate in farm....il spal cu apa de la taratze...am schimbat si scutecul...l-am lasat azi si fundicul gol vreo 3 ore, are saracul pe bucusoare carne vie, ieri ii curgea si sange, nu mai suport, nu mai stiu ce sa-i fac, ma doare pe mine cand il vad, mititelul, dak stiti vreo solutie magica, pls helpppppppppp

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasol

fetelor io sunt tare suparata, pe ianis l-am scos din spital cu un eritem fesier f urat, carne vie,si uite ma chinui de aproape 2 sapt si nu reusesc cum sa-l vindec , saracutzul, nu mai poate de usturime cred, am incercat toate cremele posibile si imposibile: 2 tub bephantene, neopreol, cutaden, betadine, creme speciale pt eritem fesier preparate in farm....il spal cu apa de la taratze...am schimbat si scutecul...l-am lasat azi si fundicul gol vreo 3 ore, are saracul pe bucusoare carne vie, ieri ii curgea si sange, nu mai suport, nu mai stiu ce sa-i fac, ma doare pe mine cand il vad, mititelul, dak stiti vreo solutie magica, pls helpppppppppp

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5

ana-maria , mamica de ianis-teodor(03.05.08) si david-andrei(06.01.2006)

of, ce rau imi pare sa aud asta, anasol... nu stiu sa iti dau un sfat... poate doar sa iti spun ca in maternitate am cumparat 2 creme Dermacare se numeste, egipteana , de la pharco pharmaceuticals, pe care mi-au recomandat-o asistentele de la neonato.

fetelor, voi ati depus dosarul de alocatie? cum se procedeaza? e bataie de cap? pupici!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, vezi ca pusesem eu link pe prima pagina catre niste postari, nu mai tin minte ale cui, in care era lista cu actele pentru dosarul de alocatie si CIC.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput