Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

carmendu multumesc mult. Am sunat din nou in Grecia (cred ca sunt cea mai obositoare pacienta, sotul meu mi-a si spus dupa ce a vazut testul pozitiv, ca au facut dr. tot ce au putut sa raman insarcinata ca sa nu se mai trezeasca din nou pe cap cu mine)si mi-au spus acelasi lucru. Ca e suficient cu utrogestanul. Ma gandesc sa astept pana joi cand ajung la dr.Poate cu ocazia asta imi face si secretia din nou.Sper ca lipsa asta de 3 zile nu o sa se transforme in tregedie...

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Catalina, tu faci cum crezi tu ca e mai bine, insa eu ma simt datoare sa-ti spun ca cel mai bine ar fi sa discuti chiar azi cu un dr. de aici, chiar daca cei din Grecia or fi ei mai competenti, consultatiile prin telefon mie nu-mi inspira incredere. Sau incearca sa continui tratamentul asa cum era macar in astea trei zile! Trei zile n-o fi foc daca mai iei utrogestan, nu? Sper sa nu te superi pe mine, insa am simtit nevoia sa-ti spun parerea mea.

Uneori e bine sa mai ceri o parere si sa nu crezi orbeste intr-un singur doctor. Eu citisem undeva ca scaderea brusca a progesteronului din organismul femeii insarcinate are drept consecinta secretia unui hormon (nu mai stiu care) care duce la aparitia contractiilor. Uite, daca vrei o sa caut cartea aia si iti pun pasajul exact.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna dimineata fetele
ancaoradea eu am facut temperatura de la faringita acuta pe care o am..trebuie sa iau antibiotic 7 zile, dar numai sunt asa speriata intrucat roseata din gat sa dus mai am un pic de jena atat tot. (sa te lamuresc pana la 38 de grade Celsius este temperatura dupa 38 este febra atentie)
mada welcome!!! felicitari pentru bb din burtica sa cresteti mari si sanatosi
otilia ai fost criminala de nu am ras auzi tu sa evacueze ei 6 etaje pentru painea ta
dandusa ce mamica sexy
Eu iari am fost prin oras mi-am continuat medicalul si am trecut pe la Pavel dupa m-am simtit mai linistita sufleteste numai fusesem de ceva timp pe la el, totusi ma deprima desi sunt flori e frumos la el
Azi nu am nici un program prea interesant poate sa merg la veterinar cu pisicul Mario ca a venit aseara cu o infectie la ochisor, dar trebuie sa il mituiesc pe sot dupa ce vine de la scarbici ca de sa nu iau ceva imi ajung microbii mei
Eu la morfofetala o sa o fac la D-nul Prof. DR.Pelinescu si m-am programat din martie si avea liber deabea prin iulie deci o sa am vreo 23 de sapt si data este 17 iulie deci numai statio care nu v-ati programat sunati, sunati si insistati. A si costa 450 Ron, dar numai conteaza sa fie totul ok
Va pupacesc
14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bine v-am regasit,burtici frumoase!
In primul rand, Dandusa-felicitari pt baietel, sa fie sanatos,voios si voinic!.Esti foarte frumoasa si ai o burtica tare sexy!

Bebecris,multa putere sa nu mai simti durerea injectiilor nesuferite!
Vreau sa va intreb ceva,eu maine merg la ginecolog si nu mai am rabdare: de cateva zile ma cam inteapa,apasa,nu stiu cum sa descriu senzatia in jona inferioara a abdomenului.Ce poate fi oare?
Si m-a durut si capul f tare cam 2 zile...

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Buna dimineata fetelor !

Catalina ma alatur fetelor care iti sugereaza un consult la medicul ginecolog. Cit priveste utrogestanul nici mie nu mi s-a recomandat intreruperea brusca a utrogestanului , ci o diminuare graduala pina la 18 sapt. in maniera descrisa de Maryb. Modalitatea descrisa de tine mi se pare tot graduala dar am rapida. Acum la tine inteleg ca situatia este un pic diferita de cea clasica si s-ar putea sa prezinte ceva particularitati. Dincolo de orice particularitati meninerea utrogestaului nu poate afecta fatul .
Cit priveste consultatiile prin telefon le consider in mare parte irelevante sub aspectul problemei tale.
Chiar daca nici eu nu vad normale scurgerile gen maro , cafea cu lapte , bej , crem etc. asta nu inseamna sa iti pui cenusa in cap si sa te precipiti. Incearca sa ramai alerta si neaparat sa consulti un ginec , daca este posibil nu unul obisnuit ci cu ceva cunostinte in domeniul reproducerii asistate. Multa bafta si sa ne tii la curent cu evolutia starii de lucruri.

Otilia nici eu nu inteleg care-i diferenta dinre 4D Acuson si 4D Voluson . Intre 3D si 4D intuiesc ca e o diferenta calitativa dar in privinta celorlalte caracteristici nu reusesc sa ma dumireasc. Luni 30 iunie am programare la dr. Steriu , la Medlife , 4D Voluson http://www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=91 . Sper sa ma lamauresc atunci , daca medicul nu va fi prea zgircit in informatii.
Cit priveste programarea la Medlife eu mi-am facut luni 19 mai pentru luni 30 iunie. Se pare ca sunt foarte ocupati mai ales ca se apropie perioada concediilor de vara. Iar pentru trimestrul III incerc sa fac programare in iunie dupa ce ies de la eco , in functie si de recomandarea dr. Steriu.

Toriceli 17+

Mergi la inceput

Nu Diana, nu ma supar...dar acum cat utrogestan sa pun?
Oricum vad ca de aseara pana la ora asta nu mai am nimic...dar am stat si numai in pat.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna fetelor, nu am mai intrat de ceva timp pe forum, in WE am fost cu Ilinca la mare, am lasat-o acolo cu bunica....Maine ma duc si eu la Iosup, iar programari la eco am facute de acum pana inclusiv in septembrie, ca sa fiu sigura ca merg atunci cand trebuie, in saptamana potrivita :)

Incerc sa mai citesc si eu din urma.....

PS: Voluson si Acuson sunt 2 firme producatoare de ecografe, eu asa stiu.Dr. la care am fost la eco tocmai imi spunea ca la Voluson imaginea e mult mai bun aca la un Siemens....altceva nu stiu...decat ca Voluson e la CMU Arcul de Triumf....

Mergi la inceput

Toriceli eu sunt de acord cu tine dar habar nu am unde as putea gasi un medic care sa poata da sfaturi in cazul meu. Dr. mea mi-a spus de la inceput ca nu da sfaturi despre tratamente sustinere FIV, si sa fac ce imi spun medicii din Grecia pt ca nu este de competenta dansei.

10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

elilov3,multa multa sanatate!Astept vesti bune!

Graviduta in 3 luni
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

miky-ea, si eu am mai simtit si mai simt cateodata intepaturi in abdomenul inferior, dar cred ca este normal, se intind ligamentele. Daca este ceva suparator ia no-spa si sigur o sa-ti treaca.

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput