Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hihi...chiar ca tu o sa fi mai mare..
Eu maninc oricum fara limita...vai de suncile mele de la final, ca oricum coloana ma doare zilnic!
Dandusa..esti cam sexi mama!

Bianca Andreea
Larisa Iris15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Dandusa, uaaaau, ce frumu esti !!! Super burticuta!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

si eu mananc ca o vacuta....iar sotu meau imi zicea ca ma urmareste de ceva timp ca dupa ce mananc ma ling pe bot ff satisfacuta...il distreaza fff tare chestia asta!!!!

14+
http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Felicic merci mult de incurajare. Asa m-am gandit si eu ca nu e nici o problema si mai ales ca Tutunaru mi-a confirmat si a zis sa stau linistita...
Da poate ne intalnim la cabinet, eu voi merge peste vreo 3 sapt, cam pe 5 iunie, cam asa. Tu cand vei merge la control?Poate ne cunoastem.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

quote:
Originally posted by Hera25

Felicic merci mult de incurajare. Asa m-am gandit si eu ca nu e nici o problema si mai ales ca Tutunaru mi-a confirmat si a zis sa stau linistita...
Da poate ne intalnim la cabinet, eu voi merge peste vreo 3 sapt, cam pe 5 iunie, cam asa. Tu cand vei merge la control?Poate ne cunoastem.

15+

pe 12 iunie am eco morfo de trim II la Iosup si apoi astept sa intru la Tutu ptr interpretare.Te invidiez ca te duci mai devreme si-ti vezi bebele, dupa mine m-as duce saptamanal, dar Tutu mi-a zis ca ne vedem la 20 sapt.Mie imi place ca imi face eco si vad fata de bebe, ca daca mi-ar face tuseu, nu prea m-ai prinde pe acolo.oricum, tinem legatura

Vasile
16+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Madalina, bine ai venit, sarcina frumoasa si bebe sanatos!
Monica
Dandusa, tu ai fost la acelasi dr cu Brie, asa-i?! Brie e tare suparici, ca nesimtitul de dr nu i-am masurat ce/cum trebuia si nu i-a scris varsta exacta a sarcinii si ea a aflat asta abia cand a ajuns la Buc, la lab! Nu-mi vine sa cred ce ghinion a putut sa aiba, saraca!
...Sa vad daca pot s-o ajut cumva... sa repete altundeva ecografia (deja e in drum spre Cta, din nou!)... ca tare mi-e teama ca o sa-i iasa aiurea rezultatul la TT....
...Eu si asa aveam o parere nu prea grozava despre dr respectiv.... Acum, l-am taiat definitiv de pe lista posibililor dr "buni".
....Mi-e ciuda ca eu nu pot sa intru sa vad poze....

17+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Eu trebuie sa cunun la sfarsitul lunii a opta. Se pune cineva cu mine?

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ha ha ha....madutza, chiar ca tu o sa fii cea mai avansata nasa dintre noi...si eu o sa am 7 luni jumate...chiar 7 luni si 3 saptamani....deci tot pe acolo........

maryb 16+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dandusa- ce burtica sexy

==========
Corina 11+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Pe 4 iulie m-am programat si eu la Iosup la aII-a eco morfo..o sa am 22+ atunci!

Bianca Andreea
Larisa Iris15+

Mergi la inceput