tauroaice (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor, va multumesc pentru urari.Iaca mi-a venit randul sa inchei zodia noastra si dau de baut si mancat la toata lumea Sa-nceapa dansul!

De fapt sunt cam necajita M-am trezit, destul de tarziu si somnoroasa cum eram am vrut sa-mi servesc drogul , dar din neatentie am dat peste cana si toata cafeaua s-a dus pe pereti, pe usa si pe jos.Am fost nevoita sa-mi spal peretii (noroc ca-i varul lavabil), sa sterg mocheta si usa.Unde mai pui ca am dat pijamalele la spalat (le luasem curate aseara) si am spart cana de la set
Dar nu-i nimic, cioburile aduc noroc!......Sper!Pentru ca am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ruxandra concediu placut!Sa te distrezi si sa faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Ruxandraconcediu placut

ce mi-ar prinde bine si mie niste zile de concediu

Imi pare rau de accident. Dar trece repede.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Carmen la multi ani!!!
Ruxandra drum bun!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Carmen la multi ani, cu sanatate, impliniri si fericire alaturi de baietzi tai.
Ruxandra drum bun,distractie maxima si multe pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisia spune:

Salutare,

Stiu ca nu are prea mare legatura cu subiectul pe care il discutati voi insa am o mare mare rugaminte
Eu sunt studenta in anul 4 la psihologie si imi fac licenta pe tema: "Influenta optimismului nerealist in perceperea riscului depresiei la femei" Va rog mult, daca aveti putin timp la dispozitie sa ma ajutati cu completarea unui chestionar. Dureaza cam 20 de minute dar nu tre sa-l completati pe tot o data. Daca iesiti de pe pagina chestionarului si intrati mai tarziu, incepe de unde ati ramas, cu conditia sa folositi acelasi IP.

Este un chestionar DOAR PENTRU DOAMNE SI DOMNISOARE. Daca il completati o sa primiti rezultatele studiului meu prin e-mail.

Link-ul chestionarului este: http://surveypro.ro/Survey.aspx?id=77aaefc...d7-de7835cc95fc

Va multumesc anticipat si daca aveti intrebari, va rog sa ma contactati.

Denisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

hello.
la multi ani draga mea carmenutza!sa fii sanatoasa, fericita alaturi de familia ta!
dimineatza am fost sa-mi fac analizele alea pe cupon, apoi am fost la cumparaturi....asa ca abia acum am apucat sa intru.
ruxandra - distractie mare si sa veniti veseli si plini de energie!
pupici tuturor si o dupa-amiaza minunata!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Carmen !
Sanatate, fericire, bucurii si mult noroc !

Cioburile aduc noroc, doar ca trebuie sa le arunci nu sa le tii in casa

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si noi am fost deja la "cuponiada", au gasit oxalat la Robert, la mine anemie, dar in rest totul e in regula.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Gabi K, scuze, ieri a fost si iua lui Robert, La Multi Ani! Sa fie fericit, sanatos, sa creasca mare si sa va bucurati alaturi de el.
La Multi Ani! Tuturor celor care poarta numele Sf. Impatati Constantin si Elena.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput