Gravidute prin FIV (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am facut analizele de care spune-ti voi inainte de a incepe FIV, dar o sa vorbesc cu medicul de familie sa vad daca mai trebuie sa le repet. Sunt luat in evidenta la medicul de familie ca sa-mi dea reteta de utrogestan gratuita.
Va multumesc de sfaturi
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

marush - cineva spunea ca i-a zis medicul ca "sarcina nu doare". cum puii mei sa nu doara, ca pe mine ma dor toate cele.
ba ma doare in stanga, ba in dreapta, ba in centru, ba spatele, ba sanii. si, stai sa vezi, ca inca nu e cald afara, ca tunci sa te tii: dureri de picioare si alte cele.
sper sa nu mai sangeram. ca eu doua zile sangerez, una sunt bine.

carmen 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

andrada, muny bani hainutele le-am cumparat din Dorobanti de la faire dodo (http://www.fairedodo.com) -Cal. Dorobanti in blocul cu Piraeus (la inceputul primei strazi perpendiculare pa cal. dorobanti dupa piraeus, pe partea cu perla,ceva mai sus de perla ) si mai mi-am luat si de mothercare cate ceva de langa piata dorobanti.
Mama ce explicatii alambicate :)

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Marush, tu nu ai un sot sa te lege de pat sa stai cuminte? Tot prosti faci. Cat concediu ai rezolvat? Te faci bine numai daca stai in pat, nu la shopping. Mersi de info laboratoare, dar nu sunt din Bucurest, o sa vad eu cam peste 2 saptamani ma duc si rezolv treaba.
Carmendu, nu numai pe tine te doare sarcina, sotul meu e deja disperat ca zilnic ma doare altundeva si non-stop ma plang. Mai nou de vreo saptamana am dureri groaznice de cap, dar cel putin de durerile de burta am scapat.

Julia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

catalina - drum bun in grecia.
sa te intorci cu vesti bune

carmen 14+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmendu

catalina - drum bun in grecia.
sa te intorci cu vesti bune

carmen 14+

Multumesc din suflet. Sa dea Dumnezeu.

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

BUNA FETELOR!
Bineinteles ca m-a certat sotul, si m-am certat si eu....Pana acum nu am mai vazut secretie pe chilotzei, cu toate ca se vede ca exista secretia, dar daca am stat linistita nu a mai curs!
Sunt dezamagita....fetelor spuneti-mi daca exagerez:
eu sunt la dr Ion Ionut, Giulesi, am citit numa lucruri bune despre el...dar parca as vrea mai mult decat ofera!
Am facut eco, mi-a spus ca sunt bine bebeloii, "traiesc" , ca placentele sunt "aparent" bine pozitionate...un bebe are 13 sapt, altul 12 sapt si 15 zile (eu sunt teoretic in 12sapt). Si ATAT!Nu tu batai pe minut pentru inimioare,nu tu dimensiune (lungime).
I-am spus ca problemele persista, ca am inca scurgere colorata, ca azi m-a durut mijlocul rau si burtica la fel dupa ce am facut un shoping de 3 ore, si raspunsul a fost ca se mai intampla.
Data trecuta imi spusese ca unii dr. fac cerclaj preventiv in sarcini gemelare, si m-a pus sa ma gandesc la asta . Eu ma hotarasem sa-l fac, acum insa cica nu e nevoie ca e colul suficient de lung (la eco abdominal, altfel de consultatie nefacand pana acum) si ca o sa hotaram in august la sfarsit dupa ce vedem morfo-fetala.
Pai pana in august se pot intampla multe....
L-am intrebat daca e periculos cerclajul, si mi-a spus ca asa cum sunt eu acum nu, dar ca uneori cand se constata e prea tarziu necesitatea, si se face mai mult degeaba, poate fi periculos ca oricum se pierde sarcina.
Si l-am intrebat daca intalnirea noastra de la sfarsitul lui august nu poate fi tardiva in cazul necesitatii cerclajului?? Cica sa stau linistita ca nu e tarziu la 20 saptamani.Pai colul nu trebuie examinat mai des??? Daca se deschide mai devreme ca din iunie pana la sfarsitul lui august...???
Voi ce parere aveti?? Parca m-as mai duce in paralel la inca un medic pentru a doua parere, dar nu stiu nici unul in care sa am incredere!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Marush ti-am trimis PM

12+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

cata, iti multumesc mult de tot...ti-am dat reply!

!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anibadea spune:

Am fost ieri la control si am vazut un BB frumos, agitat, care isi misca in continuu manutele si piciorusele, facea tumbe, inghitea lichid amniotic, isi ducea manutele la gura. Statea cu fata spre noi si parca ne zambea. Oricum incerca doctorita sa-l miste el tot cu fata spre noi revenea. Are degetele la manute si picioruse, deja separate, si se pare ca este baietel.
Oricum de 1 saptamana i-am simtit miscarile in burtica ( ca niste zbateri de aripi de fluture)
Va pupam si va dorim o zi frumoasa!
11 saptamani

Mergi la inceput