FasTracKids -program educational 2,5 - 8 ani

FasTracKids -program educational 2,5 - 8 ani | Autor: CORNELIAP33

Link direct la acest mesaj

Dragelor,
Participa copii vostri la acest program educational? Daca da, ce parere aveti? Care sunt rezultatele, progresele?
Daca nu, uitati aici cate ceva http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Cursuri-copii/Dezvoltare-personala/Fastrakids/Leadership-la-gradinita.-mba-pentru-copii.-articol-394.html
Noi am participat la o lectie demonstrativa, la modulul de Astrologie si Rares, care in general nu e interesat de nimic in afara de masini, a participat activ, a fost non stop cu mana pe sus si mi-a facut capu' mare cu tot felul de informatii despre constelatii, galaxii si cum se invarte pamantul si alte planete...
Lectia se poate urmari online si modul de lucru mi s-a parut destul de interesant, dar as vrea parerea unor parinti ai caror copii au participat la mai mult decat o lectie.
Multumesc,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Salutare!
Vad ca subiectul este vechi.
De curand am dat si noi peste acest program si am fost la o lectie demonstrativa despre Mijloace de transport si Constructii. Sunt mamici ai caror copii au urmat aceste cursuri?

Mergi la inceput