Am scapat camera digitala pe jos

Am scapat camera digitala pe jos | Autor: deya

Link direct la acest mesaj

Va rog sa ma ajutati daca stiti ce sa fac. Din neatentie am scapat camera pe jos...si nu ii mai intra lentilele(sau cum le-o zice)inapoi in camera....parca sunt si un pic strambe.
Camera e sony.......am crezut ca de la beterii e ca erau slabe dar vad ca tot nu merge.
Heeeeelllppp va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Da si eu am scapat camera pe jos.A mea e Imaginon,marca nemteasca.
Cand inchideam camera numai intra zoom-ul inauntru.Asa ca trebuie sa o duci la reparat.
Acum am alta buba,poate ma ajuta cineva,cand deschid camera imi apare afisat pe ecran,data,flash-ul,settingu',absolut tot dar in loc de imagine se vede negru,deci nu are imagine dar setarile se vad pe ecran.Iar cand rulez sa vad pozele,le vad cele dinainte de a se intampla asta.Iar acum cand fac poze iese negru.Sa fie oare cristalele??

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Si eu am scapat camera pe covor si tot asa am patit, nu mai intra zoom-ul inauntru si era si stramb. Am avut noroc ca era in garantie, am dus-o la reparat dar din pacate a ramas cu urmari: cand fac zoom nu se mai vede clar

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

rhoneea cat costa sa o repari ai idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Deya, imi pare rau sa aud ca ai probleme cu camera foto. Si a mea a prins odata gresia si odata un covor de la inaltime, dar din fericire camera in sine nu are nimic, doar usita de la baterii s-a rupt si acum nu se inchide ca lumea, asa ca o am prinsa cu un elastic .
Eu am umblat o gramada prin Timisoara sa incerc sa o duc la reparat, dar nu am unde si ma doare sufletul cand o vad asa bandajata, mai ales ca nu a primit cazaturile de la mine (eu am grija de ea ca de ochii din cap).
Offfff, daca afli unde se pot repara, anunta-ma si pe mine, te rog.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by deya

deya

ti-am raspuns acolo pe pm.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Daca nu mai e in garantie cumpara una noua, ca e mai ieftin.

quote:
Originally posted by deya

deya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

quote:
Originally posted by rhoneea

Cand inchideam camera numai intra zoom-ul inauntru.Asa ca trebuie sa o duci la reparat.
Acum am alta buba,poate ma ajuta cineva,cand deschid camera imi apare afisat pe ecran,data,flash-ul,settingu',absolut tot dar in loc de imagine se vede negru,deci nu are imagine dar setarile se vad pe ecran.Iar cand rulez sa vad pozele,le vad cele dinainte de a se intampla asta.Iar acum cand fac poze iese negru.Sa fie oare cristalele??

*Miracolul nostru*

Este problema de senzor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

deianira pe strada drubeta este un service.iti dau pe pm numele firmei ca mi ca fac reclama aici.
Va multumesc pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joxy

quote:
Originally posted by rhoneea

*Miracolul nostru*

Este problema de senzor.

Cu respect,
G.

www.desprecopii.com

G.Si asta ce inseamna?As putea sa o fac eu sau trebuie sa o duc la reparat?

*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Rhoneea, trebuie dusa camera la reparat.

Mergi la inceput