Puiuti de Randunici 2008!! (14)
Raspunsuri - Pagina 8
tuchita spune:
Aoleo, am uitat de ouale lu' cuscru!
Teoretic oul ar fi alimentul ideal daca n-ar avea coleterol!
asa ca deocamdata sa o lase mai moale( sau sa luati oua de prepelita!). in carte scrie ca e voie un ou la 2 zile, dar la cine spun asta in general ma stuche in ochi! ca nic eu nu manc asa putin!
Oricum conteaza si modul de preparare- fierte tari e cel mai bine, sau ochiuri in apa, sau fara ulei in tigaie antiaderenta!@ Nu prajite, maioneze!
Dupa ce dau examenul de specialitate ma apuc de condus! Am hotarat! Intai sa bulesc masina sotului si apoi poate mi-oi cumpara si eu una! noi suntem fani Toyota, asa ca am de lucru!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
bubu05 spune:
Tuchi, stati, ma, ca nu ma dau la nora!
Cris, pe unde esti, cuscra? Maine dam baieram si noi
Gata, m-am dusuit si m-am dat cu spray! Doamne ajuta sa se lipeasca, ca nu mai suport!! Imi baga cateodata niste sageti pe-acolo de mor de usturime si durere...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Da, si eu votez pt. ouale de prepelita! Eu ii dau lui Vladut din astea de ceva timp si sunt si tare haioase! Daca fac o omleta din 6 oute din astea mananc si eu si Vlad si e la fel la gust!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lyvy spune:
Tuchita, am tras un ras de m-am inecat, mancam un iaurt, cand ti-am auzit inceputul mesajului.
Mai, tot e bine de are liber la oua, alea de prepelita nu le-am incercat niciodata si nici nu ma tenteaza,am oua de la gainile din batatura bunicilor. Le mai prajesc in ulei de masline, de fapt la orice folosesc ulei de masline, macar atata.
Pai eu iti doresc mult spor la examen si pune mana apoi pe volan si inainte, da' afara din Bucuresti!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
lyvy spune:
Bubule, eu nu am curajul sa incerc ouale de prepelita!!!
Pozele mele
tuchita spune:
Uleiul de masline are la fel de multe calorii ca orice alt uli!principala lui calitate e aceea ca e mai stabil termic si ca prajitul in el genereaza mai putine substante cu risc cancerigen!
Lasa mancarea si fugi la culcare! ginerele tau doarme de mult, nora mea ce face?
poze
tuchita spune:
Ma duc sa-mi fac un Fervex si sa ma bag in pat ca inca mi-e rau!
Noapte buna!
tot stolul!
poze
natynic spune:
Am taiat dupa-masa motzul finutului...A ales de pe tava ca un adevarat barbat: o surubelnita, o sticluta de sampanie, o minge de tenis si cheile de masina! Iar la final...stetoscopul ; apoi a aruncat pe jos cu banii!!! . Frate, are la un an o energie...si vroia numai la Iulia, sa puna mana pe ea si asta mica vroia sa doarma si n-a lasat-o si de-aia e maraita...Am intarziat cu baita, i-o facem acum si sper sa se calmeze.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Bubu,super poze am vazut!!Nu am facut poze cu rochia,dar o sa fac,daca vreti..Nu am probat-o deloc acasa,ca am o retinere..poate numai imi place.
Am vazut si poze dragute de Nicoleta!
Super poze si de Mufa!!Ce a crescut!!!Luny,arati bine..sigur vei gasi ceva frumos pana la urma!
Naty,mie Teo imi trage cap in gura la ordinea zilei!N-am mai vazut copil sa dea cu capul asa!Cateodata da cu nasul in fata mea si urla!!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
lyvy spune:
Tuchi, Iris acuma intra la programul de baita, asa ca ma duc!!!
NOAPTE BUNA TUTUROR!!!
Pozele mele