Puiuti de Randunici 2008!! (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ia uite ca cea mai matinala e Simo. Te-a trezit Barosanelul cel haios? :)
M-as baga si eu la o cafea daca n-ar fi ora de culcare.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata si de la mine!
Simo, mersic de cafea! Deocamdata beau un ceai ca ma doare gatul rau!
Naty, si eu ii iau motul finutului azi!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vio,sunt treaza de la 6,30...vai ,ce mare a crescut Sean!chiar ca esti fotograful crengutei
I-am dat acum,sa pape si a vomitat de 4 ori jet,si l-am pus la eructat,dar ragaia si apoi vomita...mai,nu-i mai trece?????
Tuchi,bea o cana mare de ceai...sanatate!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

neata, Simo! ma bag la cafea. Mai, dar Debridat ii mai dai?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mai Vio, dar ochii aceia intelepti ai lui Sean tot albastri au ramas! Ce frumos!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

N-am apucat sa-i spun Violetei ca Sean e foarte frumos!
Simo , vreau sa zic ca in ultimele zile am vrut sa o mai raresc cu Debridatul, avand in vedere ca Seb are aproape 4 luni, insa a inceput sa verse iarasi rau! Ieri i-am dat de 3 ori pe zi si chiar s-a vazut ca e mai bine! ma rog, tot regurgiteaza ca mananca ca haplea, dar macar nu mai vomita la 2-3 ore dupa masa!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mi-a venit ciclul!! E normal in conditiile in care alaptez exclusiv?? Ce e de facut?

Tuchita, am o intrebare si pt tine, daca nu te superi! E cazul sa ma ingrijorez daca glicemia mea e mica? Cat de mica? Pai... 47...50? Mersi!

Pupici, dragele mele randunici... N-am prea avut rabdare sa mai ciripesc pe crenguta...sper sa-mi vine pofta cat mai curand. Va iubesc!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Saru'mana de ! Am baut-o pe amea pe la 6.30, dar nu am mai dat si pe forum, ca am o stare de kko. Cred ca o sa absentez cateva zile sa-mi revin. Scuzati-mi lipsa.

Naty - cam de acelasi lucru cum ai povestit tu despre nepotel si Iulia am eu parte zilnic,la fiecare somn al Dariei

La multe luni pentru Vlad Alexandru, Robert, Maria Clarinda, Diana Andreea, Eric Stefan, Andreea Georgiana, Briana Andreea, Lucas Cristian!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Cristina-sper sa-ti revii curand, caci altfel iti vom duce dorul rau de tot! Iti dai seama ca fix la tine m-am gandit la faza de ieri, ca traiesti asta permanent...Offf
Ioana, e f posibil sa-ti vina ciclul si daca alaptezi. Glicemia e mica, insa daca e asa din timpul alaptarii...asta e, papa mai dulce un pic. De-aia femeile diabetice sunt sfatuite sa alapteze, ca le scade mult glicemia. Asa-i, Tuchi?
Simo, si eu am rarit-o cu Debridat-ul iar ieri chiar nu i-am dat deloc. Urmarea? 3 efecte: 1) A varsat de -12 ori pe zi (bine, putin, dar oricum...); 2) a ragait mult mai greu si ineficient; 3) iar s-a constipat! Dar nu te gandi ca ar ramane "dependent" de Debridat, nu, le ajuta la miscarile intestinale si stomacale, pana se mai maturizeaza si ei, mititeii.
Mama, ce m-am enervat! Uitati si voi aici

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naty, mersi mult pt raspuns.

A mai fost si acum un an aceeasi problema cu reclama...si parca tot la Pampers... Eu oricum nu mai cumpar Pampers, pt ca si niste scutece no name sunt mai bune decat Pampers. Si nu tin rece la fundulet...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput