Fetele din America (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miereamara- bine ai revenit!ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Zece mii de oameni in sala la ora 8, la 12 alti 10 iar la 3 alti zece.
Sunt mandru cetatean american. A fost o festivitate frumoasa.

http://good-times.webshots.com/photo/2751650990098531596vrbmxg

In trei saptamani am si pasaportul.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari Corina! Trebuie sa dai de baut acum!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Felicitari Corina!!
Este o realizare a vietii tale si un pas important. De acum poti spune ca esti "acasa" cu adevarat.
Si vorba lui miere.... certificatul acela musai trebe udat. Io-s pe aproape.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc fetelor!!!

Dau dau Miere, tie suculet sa i pice bine lui bebica!

...ca altfel se rupe, nu Adriuta?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Felicitari,Corina.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

felicitari. acum poti sa pleci pe durata nelimitata din america fara grija ca nu te mai primesc inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

felicitari! poti sa si votezi;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Corina brava! Sa fiti fericiti p-aici!

Honey fain si texanul mic si tractorasul:)

Miere eu ti-as zice sa nu iei nici un el de medicamente decat in caz de criza majora si cu avizul medicului. Incearca chestii naturale pentru greata :lamaie, mancare in inghitituri mici si des, ia vitamine prenatale. E normal sa slabesti putin in prima luna. Asa arata curba greutatii in cartulia mea. Scadeai sau te mentineai in primele doua luni, s-apoi ideal era un kil pe luna pana sem 3, cand luai 1.5 ideal. Restul e superfluu.
Medicamentele au efecte mai mult sau mai putin nocive si-n primele trei luni de sarcina ideea e sa tinzi la zero cu al lor consum. Si dupa aceea, dar primele trei e destul de imperativ.

Ramona noi ne descurcam cu o chestie electrica absolut perfect asa ca nu stiu ce sa-ti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Vad ca fiecare foloseste alt fel de mower, m-am incurcat!

Miere, bine ca ai ajuns OK. Odihneste-te si nu lua nimic. Sincer, nici nu cred ca ajuta, asta nu e greata "clasica". Cu Alexandru am crezut ca mor, am interzis orice fel de mincare in casa si sotul era mereu iritat pe fata, ca n-avea voie sa se dea cu after-shave. A zis ca el moare daca mai mi-e rau mult timp! O sa treaca, dar stiu ca e greu. La Anuta a fost mai bine, mult mai bine. Imi cumparasem niste bratari care cica se folosesc daca mergi in croaziera. O chestie elastica si are butonase care le pozitionezi intr-un anumit loc. Am mai luat pastile cu ginger de la health store. Nu cred ca au ajutat astea cu ceva, pur si simplu n-a mai fost asa rau. Mai degraba m-a ajutat faptul ca am mincat mereu. Foarte putin si bine mestecata mincarea, dar nu lasam sa treaca mai mult de jumatate de ora fara sa bat un biscuite in gura, ceva. Pentru mine asta a functionat cel mai bine. Sper sa ajute, incearca sa-ti pacalesti organismul, dar mai bine sa nu iei medicamente.

Ciuf, pina la urma a ramas ca venim la inceputul lui Iulie. Fac o paranteza, ajutati-ma si pe mine ca nu mai stiu daca zilele saptaminii, lunile etc. se scriu cu litera mica sau cu litera mare. Am inceput sa le incurc, rusinica! Deci... n-am stabilit data exacta, dar in mare cam asta ar fi. E "open" cit raminem acolo, probabil ca vreo cinci zile. Ca mai facem vreo doua zile dus si tot asa la intors. Macar de-ar fi ceva interesant de vazut!
Fetele, ajutati-ma si pe mine! Ce e de vazut in Denver si in imprejurimi? Pe drum trecem prin Kansas (Wichita) si prin cine stie ce pustietati... ca vad ca nu prea e populata zona. Anyway, stie cineva vreun loc interesant de vazut pe traseul Dallas-Denver?
Ma gindesc sa ma fac membru AAA, cica ei au harti interesante, trasee, chestii de-astea. Stiti ceva de treaba asta?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput