Elisuca mea e de vreo 2 zile in greva foamei, a somnului, ce mai copilui ideal. Nu ii place nici cartof cu ou, nu ii place banana, cereale sa nu le vada, legumele ii placeau dar nici pe alea nu le mai vrea, am ramas doar pe iaurt cu ffff putine cereale si nici pe asta nu il mananca tot. Tine fata la silueta ei ca de la 8 luni cantarul nu vrea sa se miste de la 7 kile Noaptea se culca tarziu si se trezeste cand are chef de cat mai multe ori
Macar de ar dormi ziua. Abia astept sa vina sotul (maine
) sa mai respir si eu putin.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Ah, i-am facut biberon si mi s-a parut asa complicat, fierbe apa, raceste, trebuia sa bag mana in laptele praf dupa masura aia, plus ca imi spunea 7 masuri la 210ml, eu vroiam 125ml, greu cu impartitul asta
, la sfarsit nu se dizolva deloc laptele in apa, cum spuneam f complicat si asa simplu la tzatza
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
A si cel mai important nu se atinge de elMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Gata, fug ca m-am ranjit destul si nu ma bag la capitol nouMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral, eu sunt denaturata hihihihi
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo