Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (145)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ricea,Gabitz,Roxana multam de raspunsuri,m-am mai linistit acum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

off, sunt speriata, a sunat mamaie si a zis ca Miru nu a facut pipi de dimineta pana acum nici un strop , da a baut destul de multa apa, acum doarme, daca tot nu face pana se trezeste ma duc cu ea iar la dr, offf

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

impotriva insectelor, pentru copii sunt si de la Autan si de Chicco, cei de la Autan au si ceva de dat daca deja a fost ciupit, ca sa il mai manance locul

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ooooof, prisi, pup miru, da doamne sa nu fie grav

ricea, si pt tine un

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

de obicei cremele contra insectelor se folosesc dupa 2 ani....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

a reusit Miru sa faca pipilica, altfel vorbisem cu dr. si zicea ca daca in 2 ore nu face sa mergem sa ii puna sonda, dar am rezolvat-o cu o compresa calduta pe burtica

nu mai am chef de nik , nu-mi sta capul nici la treaba, off mai stau vreo 2 ore , da trec asa greu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Salutare!
Prisi, multa sanatate lui Miru, Doamne ajuta sa nu fie nici o problema .
Eu sunt un pachet de nervi. Tocmai m-a vizita hidosenia de socrosenie. Imi vine sa-i dau cu ceva in cap cand o vad. N-am vazut atat nesimtire, a vazut ca am treaba si statea pe capul meu, ba a batut si un apropo ca vezi Doamne nu e prea ordine la mine. Tocmai imi adunasem rufele de pe terasa si nu am apucat sa le aranjez, sa le pun la loc si sa sesizat imediat..
Ce ma enerveaza cel mai tare e faptul ca nu suport sa puna mana pe fata. Numai cand o vad ca se apropie de ea si ma zbarlesc ca o pisica. Nu e tocmai regina curateniei, daca intelegeti ce vreau sa spun si nu o prea las sa puna mana pe fata. Dar azi intr-un moment de neatentie a pupat-o pe manuta, bineinteles ca in secunda urmatoare eram cu ea la baie sa o spal pe manuta.
Poate ma credeti exagerata, dar femeia asta mi-a mancat 4 ani din viata(am locuit impreuna si mi-a facut o groaza de mizerii)si imi este imposibil sa mai am o relatie civilizata cu ea.
Mami de bebe Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Vero sa treaca supararea si nu te mai oftica, ce daca bate apropouri, da-i ignore ca tot tu o sa-ti faci treaba , nu vine ea sa faca

am pus si eu pozici din weekend

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor.
Am admirat pozicile care mai de care mai frumoase, iar piticii niste superbi. Mami Sim arati foarte bine in pantalonii aceia.
Prisi sper sa fie bine Mirunica, te cred ca abia astepti sa ajungi acasa, cred ca sentimentul ca nu esti langa ea e si mai rau.

Noi cred ca suntem in faza de maxim a eruptiei dintisorilor. Aseara a urlat pana a adormit si asta dupa ce i-am dat Nurofen. Am culcat-o in body maieu si pantalonasi ca transpira toata si dezvelita. Toata noaptea s-a vaitat, iar pe la 6 am pus mana pe ea si frigea toata. I-am luat temperatura si avea 38.9, i-am bagat un supozitor si s-a mai calmat, dar s-a foit pana a adormit iarasi, parca nu-si gasea locul. Cand s-a trezit avea 38.3, dar i-am mai dat preventiv niste Panadol. Acum doarme dar e tare plangacioasa, nici nu a prea mancat, ea care de obicei papa tot, acum a mancat max. 10 lingurite. Si baleste la greu, roade tot si nu ma lasa neam sa ma uit la ea in gurita. Sper sa trecem repede si sa iasa odata dintisorii.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, vai ce pacatoasa e infectia asta urinara. Doamne ajuta sa ii treaca repede Mirunicai.

Vero, nu mai fii necajita, a trecut si gata. Eu mi-am dezvoltat asa o capacitate sa ignor ceea ce nu imi place.

Sabina, am reusit sa ii vad. Sunt minunati puii, frumosi foc, iar de asemenare ce sa zic, cred ca nu mai e loc de comentarii. Tu mai mergi la impachetari?

Eu nu ma omor cu munca azi, in jumatate de ora plec la sedinta cu parintii la gradi. Ce or mai vrea si de data asta nu stiu, si asa sunt asa nemultumita incat ma bate gandul sa o mut de la anul. Pana una alta de 2-3 ore stau pe net si caut cazari in Antalya, nu imi place nimic, si alea care imi plac sunt gaura imensa la buget. Sa vedem acum cum aproba sotul meu bugetul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput