Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)
Raspunsuri - Pagina 20

loren@ spune:
Monicabo felicitari pentru fetita!
Hera nu te speria..nasei Biei i-a iesit risc pe trsomia 18 de 1/200 si ceva, deci mult mai mare decit la tine..tot la genetic lab..a facut amnio pina la urma si bb a fost sanatoasa..are o fetita superba...chiar daca va fi sa faci amnio bb trebuie sa fie bine..asa sa gindesti!
Bianca Andreea
Larisa Iris15+

Amalia spune:
Mav ma bucur ca ai dat un semn si ca esti bine acum! Multa sanatate si sa ai grija de tine!
Ami, mamica lui David (6 ani si 9 luni)
si 16+

ginye55 spune:
Neatza burtici!
Am reusit performanta de a raci e treia oara de cand sunt gravi. Nu inteleg cum de racesc asa de usor pentru ca de regula nu racesc.
Azi am schimbat si semnatura!
Sa aveti o duminica placuta!
ginye 15+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

catalina2307 spune:
Otilia draga mea poze cu burtica o sa postez cand o sa am burtica. Deocamdata am numai seara burtica dupa ce balotez toata ziua. 10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
http://community.webshots.com/album/563456585ocpwoZ

Amalia spune:
Ginye stai linistica ca eu eram genul care in ultmii ani raceam cam o data la 2 ani si ceva, iar de cand sunt insarcinata am racit deja de 2 ori puternic
Ai grija de tine, baga ceaiuri, fereste-te de curent si-n caz ca te ia si gatul culca-te seara cu cartofi taiati felii si stropiti cu spirt pe gat..gatul infasurat in batic...fac foarte bine.
Pup dulce! Multa sanatate!
si 16+

ginye55 spune:
Amalia si gatul il am in pioneze, din pacate!O sa tin cont de sfaturile tale. Poate nu ma tine mult raceala.
Am pus si eu poze cu nepotelul meu dulce care a implinit deja o saptamana!
ginye 15+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Nepotelu'

elilov3 spune:
neata fetele
la fetele ce racesc ma alatur si eu. Se datoreaza faptului ca pe perioada sarcinii sistemul imunitar nu functioneaza 100% pentru ca daca ar functiona ar vedea bb-le ca pe un corp strain si ar incerca sa il omoare.
Eu ma simt mai bine mi-a trecut temperatura si gatul m-a lasat...ce bine sper sa imi treaca definitiv ca mi sa luat de pastile si de toate cele...batic, spirt
Va doresc multa sanatate lasa ca trece si perioada asta stiati ca in sapt 15 sistemul imunitar nu functioneaza deloc intrucat bb-le produce primele celule albe?
Eu mai trag cu ochiul pe google si pe acolo mai gasesc cate una
Eu trag speranta ca totul va fi bine
Cat despre DR. PELINESCU eu am o parrere foarte buna despre dumnealui a fost singurul din toata tara care a vazut toate problemele primului bb si a fost intrgat de ceilalti colegi de breasla care puteau sa vada acele probleme. Mi-a zis ca trebuia sa vada prob de la 2 luni si ceva maxim 3 deci fetele
Eu am morfologie fetala la el pe 17 iulie (o sa am cca 5 jumatate aproape de 6) la Medlife si daca zica ca este ok deabea atunci voi rasufla usurata si ma voi bucura de burtica
Pupici pt burtici14+
Am toata increderea in dumnealui.

Amalia spune:
Ginye m-au topit pozele cu nepotelul tau. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Este frumos foc si asa amintiri mi-au starnit pozele astea...ca am luat albumele de cand era David bebe sa le rasfoiesc. David e foarte incantat cand ne uitam la poze, lui ii plac enorm.
si 16+

ginye55 spune:
Maria_K
ginye 15+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Nepotelu'