Mamici de Noiembrie-Decembrie (30)
Raspunsuri - Pagina 19

Otiliav spune:
quote:
Originally posted by Hera25
Otilia am facut TT-ul la Genetic Lab.
Pai e un laborator dintre cele mai bune, ma bucur ca ai ales bine.
quote:
Mie nu stiu mi-ar fi f greu, mai ales ca m-am atasat f mult de bebele din burtica mea si de ideea ca voi fi mamica. Acum nu stiu cum vrea Dumnezeu...
Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine.15+
Te rog nu gandi asa de drastic. Tie doar un rezultat ti-a iesit sa spunem prost, de fapt sub cut-off, dar valoarea in sine este buna. Fetele care si-au pus problema amniocentezei au avut rezultate mult mai proaste. Citeam pe forumuri dedicate acestor screeninguri de cazuri extrem de proaste 1/2, unde amniocenteza a iesit ok.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2

Otiliav spune:
quote:
Originally posted by diana21quote:
Iar cazul Soniei de anul trecut cu ecografii multe si in locuri diferite, iar ecografistii nu numai ca nu au vazut problemele de la inima dar nici macar ca inima ei este in partea dreapta .
Oti, ce e mai grav e ca cel care nu a vazut la doua ecografii acest aspect, ca inima e pe dreapta, este insusi marele Iosup, la care merg toate fetele de pe forum!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
Diana, nu am vrut sa dau nume pentru ca nu am retinut toti doctorii la care a fost. Citind despre doctori acum cand vreau sa-mi fac o programare pentru morfologica de 20 de saptamani am aflat ca una dintre ecografiile morfologice le-a facut la Diana Piroiu de la Sanador, doctorita care mi-a facut si mie ecografia Anei la 22 de saptamani, cea mai importanta eco din punctul meu de vedere. Eu am fost multumita de ce mi-a scris, s-a adeverit si DPN-ul tarziu dat de ea, si hidronefroza mea, si ca este fetita. In plus calitatea inregistrarii a fost una foarte buna, ne-a permis sa ne uitam de zeci de ori la mutrisoara lui bb pana l-am nascut. Pana si noi parintii ne-am fi dat seama de o inimioara pe dreapta, eu nu stiu cum ei facand atatea ecografii nu au analizat inregistrarile ca nu pot sa cred ca nu au avut nimic pe caseta sau DVD. Si alta chestie, cautand info despre caz am gasit ca ea a luat pastila de a doua zi (am uitat cum se numeste), ca sa nu ramana gravi, caz in care mi s-ar fi parut normal sa fie considerata de la inceput un caz aparte si sa fie mult mai atenti doctorii fiind o sarcina cu risc, ei s-au axat mai mult pe problemele mamei in sarcina, parerea mea. Dar ce sa mai zic, fetita lui Irinel, s-a nascut in Canada si a avut mai multe malformatii si nu au vazut nimic la ecografii si nici la nastere, a plecat acasa cu un copil sanatos aparent. Eu sper sa ii fie bine micutei cat de curand, sa aibe o viata cat mai frumoasa.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
11+ BB2

Otiliav spune:
Mav, ce bine ca ai venit cu vesti bune, nu-i nimic, ce daca am dat F5 toata ziua, te iertam cu asa vesti.
Catalina, bravo mami pune poze multe. Nu cumva esti manechin de meserie ? Serios vorbind. Mi-a placut ce v-ati distrat la nunta, dans pe mese, si rochita, corsetul tare frumos lucrat. Dar desi urasc grasimea, eu fiind plinuta/grasuta iti spun sincer, ca unei prietene dragi, ca vreo 5 kg in plus nu ti-ar prinde rau. Sper sa nu te superi pe mine dar de felul meu sunt directa si sincera, dar eu manute firave ca in poza de aici nu am vazut pe viu.
A, si sper sa nu supar fetele care spuneau ca au 40 si ceva de kg.
11+ BB2

diana21 spune:
Oti, eu nu mai merg la Iosup, nici macar nu e ginecolog, ci medic de familie (generalist) cu competente in eco.
Ai putea sa te interesezi despre urmatorii, eu am auzit numai lucuri bune despre ei:
-Pelinescu de la Medlife
-Chitescu, Medlife
-Radulescu-Botica, Medlife
-Steriu, Medlife
-Pop, Diagnosis
-Herghelegiu, nu stiu unde e
Eu merg la 20 de sapt. la prof. Pelinescu si la 24 la Pop.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti

diana21 spune:
quote:
A, si sper sa nu supar fetele care spuneau ca au 40 si ceva de kg.
Eu

...............................
Ah, uitasem sa te intreb. Esti sigura ca mama Soniei a luat pastila de a doua zi in sarcina???
Si Pelinescu a zis ca a fost socat ca Iosup a facut o asemenea eroare, se vedea bine de tot pe inregistrari. Pelinescu a fost in comisie la Colegiul Medicilor cand l-au cercetat pe Iosup. Nu va mai zic ce parere proasta are Pelinescu despre Iosup...insa se pare ca PR-ul facut pe internet a functionat super in cazul lui, pana si eu am mers pe mana lui data trecuta.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel

Dialoguri strumfesti

catalina2307 spune:
Herghelegiu este la Medsana si Euroclinic. Eu cred ca tot noi ii facem vedete pe toi medicii astia.Este spiritul de turma...
Eco de 22 saptamani o fac si in Romania. Iosup nici macar nu este printr medicii recomandati de dr. mea. Daca imi amintesc bine parca Pelinescu si Pop au fost medicii de care mi-a vorbit dansa. O sa intreb din nou joi cand ma duc la control. 10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
http://community.webshots.com/album/563456585ocpwoZ

catalina2307 spune:
Otilia draga nu ma supar :). Eu inainte de a ramane insarcinata am avut 49kg si 1,78. Stai linistita ca in trei luni am luat 9 kg nu 4. Dar mainile au ramas la fel. Si vor ramane indiferent cat de multe kg iau. Fundul creste si atat.
Iar cu dansul pe mese...sotul meu e grec iar cei mai multi invitati au fost greci. Parca ei stiu sa se distreze mai bine decat noi. Sau nu neaparat.Sunt doar mai plini de viata. Toata lumea a aruncat flori, servetele, farfurii nu ca ne-au rugat frumos cei de la restaurant sa nu distrugem vesela, au dansat pe mese,pe scaune si pe unde au putut. 10+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama
http://community.webshots.com/album/563456585ocpwoZ

ginye55 spune:
Hera sunt alaturi de tine! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta incercare, dar poate rezultatul testului este gresit. Nush ca sa-ti zic, decat curaj si cu dumnezeu inainte!
Mav ma bura tare mult vestile bune aduse de tine. Acum ai mare grija. Bebe e pe primul plan.
ginye 14+
Bebitza
Asa a inceput totul
O minune
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12

Otiliav spune:
quote:
Originally posted by diana21
Ah, uitasem sa te intreb. Esti sigura ca mama Soniei a luat pastila de a doua zi in sarcina???
Si Pelinescu a zis ca a fost socat ca Iosup a facut o asemenea eroare, se vedea bine de tot pe inregistrari. Pelinescu a fost in comisie la Colegiul Medicilor cand l-au cercetat pe Iosup. Nu va mai zic ce parere proasta are Pelinescu despre Iosup...insa se pare ca PR-ul facut pe internet a functionat super in cazul lui, pana si eu am mers pe mana lui data trecuta.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturelsi
cu Bebedoi 14+
Dialoguri strumfesti
Da, sunt sigura in masura in care am citit postarea ei de aici. Chiar la un moment dat la un subiect am intrebat-o daca ea crede ca a afectat-o acesta pastila dar nu a raspuns niciodata intrebarii si fiind un subiect asa delicat nu mi-am permis sa revin cu intrebarea. Eu nu-mi pot da cu parerea daca afecteaza sau nu dar credeam ca a mai discutat cu medici pe tema aceasta si asa cum avertizeaza lumea despre incompetenta lui Iosup, despre Elias de ce sa nu avertizeze si asupra pastilei daca este cazul.
Mersi de listuta. La Pop as fi vrut dar nu m-am mobilizat la timp, am inteles ca acum se fac in august programari iar eu stau in tara pana la sfarsit de iulie. Cred ca o sa incerc la Pelinescu pentru ca el este renumit si pe partea de Rh- si oricum as fi vrut si o consultatie la el.
11+ BB2

Otiliav spune:
Catalina, stiam eu ca nu esti suparacioasa de felul tau, prea zambesti frumos in poze. Poze cu burtica cand pui?
Am scapat de reclama aceea la concursul Pampers, uraaaaaaaaaaa!