IASI - mandra cetate (74)
Raspunsuri - Pagina 19
alipiticot spune:
Buna,am si eu in sfarsit net.
va salut si va urez o saptamana placuta!
referitor la gradinite,eu incerc sa ma abtin,atat timp cat nu stiu ce si cum sa fac pt copii mei...unde sa mai dau si sfaturi...
Alicstii ceva cu gradinita motoc,cum ca nu ar mai accepta sa iei copilul in cursul saptamanii,altfel il exmatriculeaza?eu am fost azi sa inscriu fata si au pus accent f tare pe lucrul acesta,daca e asa e cam nasol...
si stiti cluburi de judo in iasi?am o prietena cu un baiat de 6 ani si nu reusesc sa gasesc nici o adresa pe net.
multumesc!

iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by alipiticot
Buna,am si eu in sfarsit net.
va salut si va urez o saptamana placuta!
referitor la gradinite,eu incerc sa ma abtin,atat timp cat nu stiu ce si cum sa fac pt copii mei...unde sa mai dau si sfaturi...
Alicstii ceva cu gradinita motoc,cum ca nu ar mai accepta sa iei copilul in cursul saptamanii,altfel il exmatriculeaza?eu am fost azi sa inscriu fata si au pus accent f tare pe lucrul acesta,daca e asa e cam nasol...
si stiti cluburi de judo in iasi?am o prietena cu un baiat de 6 ani si nu reusesc sa gasesc nici o adresa pe net.
multumesc!
Paula, la liceul Cantemir e un club, dar cred ca de karate. Altul nu stiu. Sper sa+ti foloseasca.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alic spune:
Paula, am vb cu o educatoare de la motoc si mi-a spus ca pana acum n-au fost cazuri de exmatriculari pentru ca nu erau asa multe cereri pentru saptamanal; dar acum cica e ca nicioadata; pana vineri se fac inscrieri si deja sunt 30 de dosare pentru 15 locuri; asta inseamna ca trierea va fi drastica si ca cei cu cereri de program zilnic au sanse foarte foarte mici...
imi pare rau! poti incerca, dar extra nu se prea poate face nimic....
in ce priveste cursurile de judo, am gasit asta la o cautare:
.S.S. "Unirea" Iasi, antrenor Mihai Alexandrescu 0745\366.448 str. Sarariei nr.189, Iasi
(tir cu arcul, box, judo, lupte, rugby, scrima, sah, tenis, volei) - poligon Alexandru cel Bun, Iasi
ALICe

eu
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ANDREEA! (mexxa)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mexxa spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucLA MULTI ANI ANDREEA! (mexxa)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Salutare...
Ma bucur ca si aici si-a adus cineva aminte de ziua mea.

In alta ordine de idei...maine ne internam in spital pt operatia lui Sebi la ureche....
Sper sa fie bine si sa reusim sa distrugem odata acel stafilococ care de 1 an de zile ne bantuie.
Va fi o operatie de lunga durata si destul de grea. Sa va rugati pentru noi sa se termine totul cu bine.
Multi pupici si sper sa ne auzim curand cu vesti bune!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
alipiticot spune:
Multumesc frumos pt info,astept sa vad daca vom intra sau nu.
multumesc si pt detaliile cu judo,alic si iulia!
Transmit si eu la multi ani Andreei si multe bucurii dar sigur cel mai mult doreste sanatate pt Sebi al ei ,cu care e in spital.Multa ,multa sanatate!
Ce se intampla la subiectul acesta de nu mai scrie nimeni?Acum cand dupa o lipsa asa lunga de net am si eu chef de vb nu am cu cine![]()
Va doresc o seara placuta!
herra spune:
LA MULTI ANI si din partea mea, Andreea!
si multa sanatate lui Sebi!
si nu in ultimul rand, mai treci si pe la noi, ca dupa cum vezi nu te-am uitat...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
iulia-stefy spune:
Andreea, La multi ani!
Multa sanatate lui Sebi. Sa dea DD sa fie bine la operatie si sa va intoarceti acasa sanatosi.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mephala30 spune:
Mexxa si Doamne ajuta, sa scapati cu bine de operatie!
_
Carmen, cu
Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)