IASI - mandra cetate (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Oana bine ai venit printre noi....si contaminare placuta...

Mai eu una sunt multumita de gradinita lui Matei, mi-a spus domana ca va fi deschis pana pe nu stiu cat...dar nu-l mai duc, iti dai seama ca il va vedea pe cel mare ca sta acasa si el sa mearga la gradi.

Carmen, pe vara il duci pe Alex la gradi Junior? Cristina l-a avut pe Mihnea acolo intr-o vara parca si mi-a spus ca era foarte entuziasmat ...ea iti poate da mai multe amanunte.

Planuri de vacanta nu am inca...vreau sa-i duc cateva zile la Fan Party dar sa vad ce program au...daca fac si vreun curs ceva...apoi o sa mewrgem la mare, pe la bunici, pe la munte...mai vedem noi...e lunga vacanta...

Pupici si o zi minunata,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Oana, bine ai venit. Asteptam sa ne povestesti despre nazdravan si niste poze.
Fetele, eu abia acum dau, ca pina acum am aleragat si abia acum am ajuns acasa.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Da Gabi asa incerc sa fac... nu stiu ce va fi din toamna
nu mai stiu ce sa spun sau nu... chestia e ca vom incerca... eu sunt suparata dar trebuie sa fac asa fel ca puiul sa nu observe... si asa mi-a spus ca stie el ca nu e nevoie de gradinta ca sa se faca om de stiinta...

Bine ai venit Oana mamica de Alexandru... noi avem loc pentru mamici si copii oricand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Oana, bun venit.

L_carmen, imi pare rau pentru sot, multa putere la amandoi si Doamne ajuta!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Carmen, multa sanatate sotului tau! dar cum s-a intamplat?

PS: ma sperii cu inscrierile la scoala!

PS2: mie directoarea mi-a zis sa vin la inscrieri la gradi pe 20 iunie...parca vad ca nu mai au locuri atunci - dar avand in vedere ca stam vis-a-vis...e posibil sa am pb??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bun venit pentru Oana si Alexandru!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Carmen, multa sanatate. Of, Doamne, asa odihna...!

Oana, bun venit. Pregatita de contaminare? Stii, da dependenta.

Herra, eu nu cred sa fie probleme dat fiind ca esti in cartier. Am asistat anul trecut la o discutie, cand ii spunea unei persoane ca nu mai sunt locuri si ca oricum nu o poate primi pe ea ca vine din dacia si sa refuze pe cineva din zona, ca cica ar fi obligati sa-i primeasca pe cei din zona. Oricum, multa bafta! Din cate am inteles eu il inscri deja in grupa mijlocie, nu? Am auzit zvornuti ca o anume doamna Pintilie (sper ca nu am gresit) e buna. Mai exact, grupa ce a fost anul acesta "mica A"

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Buna dimineata!
Poftiti la . Eu am sa beau un ceai... ca iar ma ustura gatul.

In ceea ce priveste gradinita, nu stiu ce sa spun de prioritatea celor din zona. Eu stau peste drum de cresa si.... n-am prea avut prioritate. Si sunt si din alte zone. In schimb am inteles ca au prioritate copii care mai au un fratior mai mare deja inscris acolo, ca doar n-ai sa-l duci pe unu la o gradinita si pe celalalt la alta.... Cam asta stiu eu.... Daca voi mai stiti si altele, mai scrieti, sa ma mai lamuresc si eu. Multumesc.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

povesti noi cu si de la Alex:

Alex, dupa cum stiti, e mare amator de dinozauri, asa ca nu m-a mirat cand am descoperit ca are unul pe care il creste ca pe fratele lui!!!
Asadar povestea super poveste incepe cu faptul ca a calatorit cu dinozaurii lui peste tot... si are unul in camara... "-de fapt mami, e unul mic... un pui... Stii? e inofensiv... da, si se spala pe dinti si pe maini in fiecare zi... mami? inofensiv inseamna ca e cuminte si nu calca in picoare jucarii, nu? si e erbivor? de ce nu e omnivor? sa stii ca eu cred ca e omnivor. Da, am vorbit cu el si a spus ca mananca ce mananc si eu... asa ca nu mai mananc ca nu mai pot. Ii dau lui... Mami, hai sa il botezam pe dinozaur... am sa ii spun Dino! " si mai are Dino niste prieteni pe care ii primeste in vizita... mai nou am aflat ca Alex l-a dat la scoala pe Dino... "stii, ca sa invete. Poate il preocupa si pe el niste idei!!! sa stie cum sa le studieze!"...
Ei bine, in camara, intr-o seara am gasit in cutia lui Dino mancare.. biscuiti, niste bombonele si o rosie... le-am luat si a doua zi imi spune Alex: "mami, Dino a mancat tot!"

No commnet, nu? Sunt inepuizabili si probabil ca asa e firesc sa fie. Sincer imi place sa il aud cum inventeaza... si cred ca il si incurajez...

Sa va mai povestesc cate ceva... Am fost acum 2 week-enduri - chiar de alegeri - la Sucevita. Super cabana, au un bazin cu cascada in curte, de aici o sumedenie de gaze, soparle chiar si un sarpe de apa etc...
Dupa ce a alergat si s-a jucat de am sperat ca va dormi dus - si ca de obicei am sperat dar nu a fost asa - il aduc in camera si il las sa aleaga daca doarme in patul lui sau cu noi... firesc ca in patul lui... ca nu ar avea loc Dino langa noi. Bine... Si tata-sau il intreaba daca nu vrea sa vina langa el iar el:"sigur ca da!" si eu ma prefac ranita si ma fac ca plang la care copilul il intreaba pe tata-sau:"tati? mami joaca teatru, nu?" ne-a cazut fata... nu stiu de unde stie expresia dar e clar ca de acum s-a dus cu facutul pe suparatul... nu mai merge... OF! Cand a crescut asa repede iubirea asta de copil al meu?

Mergi la inceput

In rest multumesc, suntem ok. Sotul meu nu sta in spital ca nu suporta aerul bolnav(!!) dar macar face zinnat, augumentin si nu mai stiu ce antitusiv intravenos... Oricum ciudat tip de pneumonie ca nu face febra, asa ca mare atentie!
Macar a mai incetinit ritmul, in sensul ca pleaca dimineata spre birou in jurul orei 9 nu la 6 am ... si e fortat sa inceteze lucrul dupa ora 17-18 ca pana la ora 20 trebuie sa si manance si sa faca si antibioticul intravenos... cel mai tare sufera la chestia cu fotbalul, dar am reusit sa evit adusul asistentei acasa cu stativ cu tot - desi m-a durut sufletul ca si-ar fi dorit sa stea pe o terasa probabil sau macar in sort in fata TV-ului personal - ca ar fi urmat adusul asistentei la birou... asa sunt unii bolnavi de munca... macar am sa ii ridic statuie in fata casei si am sa asigur eternitatea statuii, pe teren proprietate... dar tot nu merita...

Eu ma internez pentru analize, deci fiti pe pace, revin intr-o zi doua si nu scapati de mine!
PA si WE placut

Mergi la inceput