IASI - mandra cetate (74)
Raspunsuri - Pagina 13
mephala30 spune:
va multumesc de urari, sunteti dragute,
.
_
Carmen, cu
Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI IUSTIN! Sa cresti mare si frumos!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Fetele, noi acum dam o
.
Week-end placut!
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alipiticot spune:
Buna ziua,
Nu am mai intrat de mult,din pacate nu am momentan net acasa,am renuntata la airbites si cei de la rds ca de obicei nu se tin de cuvant...sunt la un internet acum din cauza unei mari probleme.
Am nevoie urgenta de vitamina D3 injectabila si nu stiu de unde sa fac rost...poate ma ajuta cineva.
baiatul a inceput sa aiba un picior mai curbat ,chiar f curbat,am fost la ortoped,e suspect de boala blount,sper sa dea dumnenezeu sa nu fie,din fericire,daca se poate spune asa la radiografie a aparut un rahitism tardiv,si trebuie vindecat cat mai curand,sperand ca se indreapta si piciorul.e o poveste lunga,cu doctori,radoigrafii...m-am saturat,acum ca a inceput caldura si am mai scapat de raceli au aparut altele...
nu am decat pe cineva in Italia ,care momentan nu poate sa caute....si nu stiu la cine sa apelez.
va rog mult si pe voi poate ma poate ajuta cineva cu o informatie macar.
multumesc mult,va urez multa sanatate,nu am reusit sa citesc nimic din urma si probabil nu voi reusi pana nu am net acasa iar....
o zi excelenta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
mariussimiuc spune:
Paula,imi pare rau sa aud ca aveti probleme.
Si imi pare si mai rau ca nu pot sa te ajut.
La un moment dat am cautat si eu D3 injectabil.Am apelat la prietenii ce-i am in Italia,dar cica nu se da fara reteta sau recomandare scrisa de la medic.Daca ai putea vorbi cu cineva din Republica Moldova...acolo se mai gaseste.Cunosc o doamna care vine in iasi cu diverse...afaceri
dar e cam ametita de felul ei.
Daca reusesc sa dau de ea o rog sa aduca,desi ultima oara mi-a adus picaturi in loc de injectabil,asa de bine ne-am inteles. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Paula, imi pare tare rau sa aud prin ce treceti. Si eu tot prin Rep Moldova am auzit ca s-ar mai gasi. Si eu am apelat la cineva si tot picaturi mi-a adus, asa ca imi pare rau ca nu te pot ajuta. Poate stiu fetele mai multe.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
dastefa spune:
Salut toata suflarea ieseana de pe forum
eu scriu mai rar pe aici dar apuc oricum sa va citesc aproape "la zi"
stefy- iulia multumesc pt informatia despre cresa nr 19 Noi tocmai trecem printr-o "aventura" f neplacuta care se datoreaza cel putin in parte cresei.Daca ai/aveti rabdare gasiti aici povestea noastra
multa sanatate tuturor
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
dastefa spune:
S-ar parea ca nu prea m-am descurcat
o sa mai incerc
dastefa mami de DARIA -16 nov 2006
herra spune:
despre ce este vorba?
eu nu sunt in tema - de ce la noi nu se gaseste D3 injectabil? iar la vest de noi, in orice tara, e nevoie de reteta; sunt valabile retetele din RO?
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)