Gravidute & Mamici de IASI (51)
Raspunsuri - Pagina 8
kriss79 spune:
SALUTARE!!
Am ajuns aseara in Iasi! A fost SUPER concertul! Nu prea stiam melodiile de pe noul album, dar a cantat si hituri de pe alte albume..oricum mie mi-a placut!
Drumul a fost lungut, la dus a fost ok, fata a stat linistita in cosuletul auto, i-am pus melodii pt. copilasi..a dormit, am oprit sa pape..la intoarcere a fost f cald..si era si obosita dupa drumul de ziua de dinainte, acolo era f f cald (peste 32 grade), noaptea la fel, nu prea a dormit bine..a fost mai nasol, dar s.-a intors si soacra mea cu noi si a mai luat-o ea in brate..am purtat-o numai intr-un body cu maneca scurta..si tot transpira la cap..e cam rea de caldura, ca si mine de altfel!
MICHELLE, concediu placut!
DANIELA, multa sanatate nasicii tale si refacere usoara!
MONICA, credeam ca numai eu sunt la 7 luni dupa nastere careia nu i-a venit cm..inseaamna ca se paote si mai tarziu..
Nu stiu cine spunea ca a fost la phoenix si sonorizarea era naspa..asa e!
in rest, toata lumea sanatoasa?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Alina, multumim.
Ella, eu in caruciorul Stefaniei am pus un cearsaf de bumbac, impaturit in mai multe. Era ceva colorat, cu desene si o si distra si nici nu mai transpira.
Daniela, multumim. Cand e vorba de cumparaturi si eu patesc la fel. Ma duc pentru mine si iau pentru Stefy.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Darria spune:
in viteza si citit pe diagonala
Oana: pe viitor, daca o sa fii singura, te voi opri
Nu eram sigura ca esti tu si apoi cum sa te opresc cand erai cu un grupa asa de mare?
Ral: in acelasi Iasi doar ca tolerez mai bine caldura, deocamdata ![]()
Alina: tot nivea fps 30 am folsit anul trecut la mare si a fost ok dar acum as vrea ceva mai bun.
Lacramioara: multa sanatate fetitei.
Daniela: multa sanatate mamei si micutului.
ghinetz spune:
salut
Mi-am adormit copiii. Asa ca vin sa va spusn ca eu ma bucur ca vin caldurile. Ca si Darria, tin la caldura (cel putin mai bine ca la frig)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
anymony spune:
Pai hai daca stiti programul la Purcica si daca s-a deschis suntem amatoare!!!
Ralu, da ce la un telefon nu ne putem auzi de la mare ce crezi? sau pe net...ca iau laptopul cu mine...
Noi am petrecut super weekendul. am fost si la cumatra ca o schimbat prefixul si a dat masa la Recital in Bucium. Ioana a ramas acasa cu tatal meu si cu o matusa. s-au descurcat spre marea mea mirare- au scos-o si afara...ma gindeam ca ii gasesc lesinati prin casa...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anasol spune:
of is asa suparata , nus ce s-ai mai fac micutzului astauia la funduletz, l-am dat cu toate creemele, toate preparatele din farmacii, acu il spal si cu apa de la taratza, l-am lasat si in fundicul gol azi vreo 3 orea, carne vie saracutzul.ieri ii curgea sange de acolo................tampitele naibii, astea din spital nus ce naiba i-au facut, cred ca nu-l schimbau deloc, .......mor de necaz
Darria spune:
quote:
Originally posted by anasol
carne vie saracutzul.ieri ii curgea sange de acolo
daca e "carne vie" + sange sa nu folosesti creme pe baza de oxid de zinc - usuca si mai tare. Ft. bun este unguentul de galbenele(prefer sa folosesc de la dr. Baciu). Foloseste o zi si daca nu vezi o diferenta schimba cu catina sau catina + ulei de masline sau catina + galbenele(aceeasi firma). Funduletul la aer cat mai mult, pielea uscata ft. bine inainte de aplicarea unguentului si o sa scapati.
Ft. bun este si cel de propolis cu galbenele dar nu poti folosi la ac. varsta propolis.
ghinetz spune:
O mare rugaminte: care e varianta cea mai usoara de a face pasaport pentru copii. Ii trec la mine? Le fac separat? Stiu ca s-a mai discutat, dar nu am bagat la cap. (scuze)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Oana diferenta consta numai in taxa (sau daca vrei drumurile pana la CEC si trezorerie
plus bani in plus), oricum ti le da in 3 zile, fie ca ii treci la unul dintre voi, fie ca le faci separat. Poze se fac la ei. Mai repede (2 ore cred) il poti obtine cu taxa de urgenta. Daca ii treci la tine, de ex, sa ai sotul din dotare ca tre sa semneze in fata lor ca e de acord.
Am vazut (pe furis) poza de superbaietel pe "calut" ![]()
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by anasol
of is asa suparata , nus ce s-ai mai fac micutzului astauia la funduletz, l-am dat cu toate creemele, toate preparatele din farmacii, acu il spal si cu apa de la taratza, l-am lasat si in fundicul gol azi vreo 3 orea, carne vie saracutzul.ieri ii curgea sange de acolo................tampitele naibii, astea din spital nus ce naiba i-au facut, cred ca nu-l schimbau deloc, .......mor de necaz
Sanatate multa, vezi poate gasesti in farmacie pudra de talc, eventual mentolata. E foarte buna.