Gravidute & Mamici de IASI (51)
Raspunsuri - Pagina 4
Nonna76 spune:
Si o intrebare(ca l-am vazut pe Victor in tricou): voi dati copii cu crema de protectie?
Daca da, de care si cu ce factor de protectie?
Eu nu i-am dat lui Andrei mineca scurta pine acum de frica soarelui- e alb ca brinza.
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Nonna ma bucur ca ai revenit si esti sanatoasa! Trec toate "relele", important e sa fiti bine! Eu i-am dat tricoul lui David fara sa-l dau cu creme! Vara trecuta s-a bronzat de la soare fara probleme! Felicitari pentru 10 luni si ca ai iesit bine la inspectie! Sa stii ca si al meu se alinta la san, cu toate ca nu tine decat de sete e nedespartit de san! La primul copil cand ai terminat alptarea? L-ai intarcat? Cum te-ai simtit? Iar cu CM e nasol prima data dupa un timp de... Mie mi-a venit pe la 3-4 luni dupa nastere!
Mihamora concediu placut! Unde plecati?
Oana poate ne facem si noi o "vacanta" la Purcica si asa nu am fost niciodata, cu toate ca e langa mine!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Darria spune:
cu intarziere
La multi anisori, Dominic! sa cresti sanatos
La multe lunite pt. toti strumfisorii.
Felicitari pt. baitel Nushulica. Sarcina usoara in continuare.
Pofta mare Amira.
Ral: cred ca iti datorez dr. de autor - m-am molipsit si eu( ajung mai rar pe forum).
Nonna: nu am folosit inca o crema de protectie dar ma gandeam la seba med sau altceva mai bun(nu stiu ce anume inca) cu un fps < 30 pt. IS.
un sfarsit de saptamana placut tuturor
alynta27 spune:
Darria eu am vazut la farmacie emulsie de la farmec si lotiune de la elmiplant cu FP. Dar cel mai mult era 30 FP. Cea de la F era 27 lei iar de la E era 10si ceva. Nu stiu ce alte firme bune ar fi. Tu ai vazut undeva crema cu FP mai mare? Ma gandesc pentru mare sa cumpar. Oare 30 e ok?
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Nonna76 spune:
Creme de protectie pentru copii sunt pe la toate firmele-Nivea, garnier,si toate celelalte.Mie Fp 30 mi se pare suficient.este si 50.
nici eu vara trecuta nu l-am dat cu crema dar nici in soare nu l-am tinut caci era in carucior.Acum nu mai pot sa-l tin ferit de soare.
Eu cu treaba prin casa n-o mai scot la capat.Prea s-au adunat multe.N-am terminat curatenia dar l-am lasat pe Cristi, eu beau o cana cu lapte si maninc napolitane glazurate si vad ce mai faceti.
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Ral: cred ca iti datorez dr. de autor - m-am molipsit si eu( ajung mai rar pe forum).
Da, am observat, stai fara grija
Noi am fost aseara la Phoenix. Fain de tot, dar o sonorizare de tot kk-ul, dupa mine.
Nici nu se putea compara cu ce a fost la Bregovic.
Pentru cine este interesat, Analia Selis are azi lansare in Mall, et 1 - parca, de la ora 18. Lansare + concert live.
In rest... niste probleme bantuie si pe la mine. Dar incerc sa le fac fata intr-un fel sau altul. Nu de alta, da' mai am 3 saptamani si 4 zile si plec in concediul ala atat de asteptat.
Monica, felicitari si bafta pentru luni!
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Creme de protectie pentru copii sunt pe la toate firmele-Nivea, garnier,si toate celelalte.
se pot folosi si pentru adulti?
--------------------------------------------------------------------------------
Nonna76 spune:
probabil ca da. cele pentru copii au inscriptionat pe ele acest lucru dar daca le folosesti nu cred ca risti nimic.Poate risti sa nu te bronzezi daca FP este prea mare.
ralnied1 spune:
Multumesc, Monica!
iulia-stefy spune:
Monica, multumim de cafea. Nimeni n-o face ca tine. Ai baiat mare, sa-ti traiasca.
La multe lunite, Andrei!
Felicitari pentru inspectia trecuta cu brio.
In legatura cu crema de protectie, anul trecut cand am fost la mare pt Stefy am folosit o Lotiune spray de la Elmiplant, cu factor de protectie 30. Cat am umblat prin oras nu am dat-o cu nimic. Era ca un mic tiganus pe fata, manute si piciorute. Acum depinde si de ten. Ea e mai brunetica, ca mine. La sotul meu insa, fara crema de protectie e jale.
Michelle, concediu placut!
Alina, la Garnier (nu stiu daca am scris corect) era cu FP 50 si era 55 RON vara trecuta. Pe cea de la Elmiplant parca am dat 17 RON.
Ralu, sa-ti treaca timpul cat mai repede si sa ajungi la concediul mult asteptat.
Crema de protectie, are doar un an garantie, asa ca anul asta nu o mai puteam folosi si am folosit si noi tot de la Stefy. N-am avut nici o problema. Invers nu se poate.
Week-end placut tuturor si mult soare pentru plimbari si iesiri la terasa.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)