Gravidute & Mamici de IASI (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ella, imi pare rau de papucel..am pierdut si noi unul prin febr in expo parc..insa acum nu ii mai pun nimic in picioare, ca ii da jos, nu suporta a mea nici sosetele..asa ca ori ii pun sosetute(si le urmaresc)ori nimic(daca e mai cald)..
aveti curaj sa plecati cu bb asa mic la mare!

Eu nu as avea curaj, mi se pare un chin si pt. BB si pt. parinti..(sau cel putin pt. mama)Cand am fost la Buc am dormit prost si eu si ea..eu ma tot uitam la ea sa fie ok, ea tresarea la miscari si zgomote(mai sforaie sotul cateodata)..asa ca nu pot dormi cu ea in acceasi camera..iar daca pleci undeva nu poti iesi seara la o plimbare, cina, dans etc ca fata are program si daca o scot din program e naspa(adica baita, papa, somn la maxim 22)..
M-am gandit si daca o fi sa plecam anul asta sau la anul o voi lua si pe mama cu noi..macar pana mai creste fata, incat sa o putem include in programele noastre..
Oare sunt eu exagerata si rea?
Oana, succes la cautari pt. munte!
Eu ador marea!!vreau sa fac plaja, sa ma bag in mare!!anul trecut nu am fost din cauza sarcinii si am patimit..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Kriss noi nu suntem genul care sa mergem la dans,ne distram foarte mult cind mergem la vreo cumatrie sau nunta dar asa nu prea iesim la dans;noi suntem innebuniti dupa fetita si daca am pleca fara ea cred ca am suna din jumatate in jumatate de ora acasa sa vedem ce face;o sa vedem noi cum o sa fie...ea e cumintica de fel si speram sa nu fie probleme.Bianca si-a format si ea programul de somn,de la ora20 pina dimineata la 6-7,se mai trezeste noaptea pe la 2(nu tot timpul) maninca si adoarme pina la 6-7,iar daca se intimpla sa fim in oras pe la ora 20 adoarme in scaunel.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Am pus niste poze noi in albumul "luna a patra",daca vreti sa le vizionati
Am uitat sa va spun ca prietena mea cea mai buna s-a internat azi la spital pentru a naste,a trecut de 40 de saptamini si acum o sa incerce sa-i provoace nasterea,vrea sa nasca natural

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ella, fiecare decide cum e mai bine pt. el/ea..felicitari inca odata si vacanta placuta!!
haideti ca pun de un nou cap, sper sa nu se scoale fata intre timp..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Monica, felicitari pentru succesul obtinut la brigada.

Vonhelen , am citit vestile bune.Toate cele bune in continuare. Si ma bucur ca te-ai decis sa fii mai optimista. Noi ti-am spus ca n-ai motiv sa te stresezi...

Miha, frumoasa si rochita, dar fetita.....e super.

Cristina, Stefy avea 7 luni si un pic anul trecut cand am dus-o la mare si am vazut ca erau si mult mai mici. Nu esti rea, nu ai de ce sa te invinovatesti. Noi nici nu aveam cu cine sa o lasam si nici nu m-ar fi lasat inima s-o las acasa. Am luat carutul cu noi peste tot. Baita ii faceam la pranz dupa ce veneam de la plaja si seara o luam in carut cu noi si dormea.... de mama focului. Dar depinde si de copil. Pe drum a fost ok. Carutul ei se desfacea si se facea ca un cos mai mare. L-am pus pe bancheta din spate si a dormit... s-a mai trezit, dar a fost ok.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput