Gravidute & Mamici de IASI (51)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Danelutza spune:
Cristina drum bun si distractie placuta.
Cuscra am vazut mindretea de fata, nu prea ii place mincare, e mofturoasa tare
![](majoreta.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by alynta27
LA MULTI ANI FERICITI, CU SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI, DANIELA!
Multumesc
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Salut.
Sunteti la plimbare? Noi am iesit dimineata. Am fost pe terasa la Select. A fost placut. Victor a mancat acolo piureul de fructe, iar eu am baut un coctail. Apoi am mers la gradi la Stefan.
Avem aici cateva poze noi
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Celia spune:
Buna,
Michelle cu scuze...ca am ratat sa-i urez lui Domi la implinirea anisorului...acum speram sa primiti totusi urarile noastre :
,sa cresti mare, sanatos ,sa ti se implineasca toate gandurile alaturi de cei dragi.
Parintii sa se bucure si sa fie fericiti de tine.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
La mai multe lunite pentru Amalia , Alessia!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Kriss, drum bun si sa aveti o calatorie placuta , plina de momente frumoase.
Oana, frumoasa iesire de dimineata.Cavalerii tai imi vine sa-i pap.
VonHelen, sarcina usoara , sa fie bine la eco si TT .Eu am refacut la Synevo, dupa cel din maternitate care avea niste valori ...si inafara de ce a zis Miha nu am avut nevoie de altceva.
Nusha, sarcina usoara.
Miha, cum mai e Amira cu diversificarea?
Pe cand intalneala de degustare? Ca eu tot...
Diana, Cristina, Daniela?
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Celor care sunt in cautare de un www.gradinaolimp.ro/index.html" target="_blank">loc de petreceri , recomand un spatiu nou amenajat .
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra am vazut mindretea de fata, nu prea ii place mincare, e mofturoasa tare
Ma plangeam de Robert ca nu mananca...Ea cred ca vrea sa-mi demonstreze ca se poate si mai rau.
![](icon_smile_big.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Avem aici cateva poze noi
Sa va fie de bine iesirea la terasa. Bravo!
Ultima poza cu ciorapeii este bestiala.
![](radtare.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Celia
Miha, cum mai e Amira cu diversificarea?
La fel.Adica nu vrea.
![](icon_smile_big.gif)
quote:
Pe cand intalneala de degustare? Ca eu tot...
Azi am vrut sa fac o placinta cu branza...Dar umplutura mi-a iesit prea moale si n-am putut sa rulez aluatul.Asa ca am facut niste colacei iar cu branza am facut o prajitura.Portie dubla,ca am avut branza muuuulta...Daca nu vreti sa mananc o saptamana din ea,va astept la mine.
![](icon_smile_big.gif)