Gravidute & Mamici de IASI (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Buna dimineata! Oana, buna cafeaua. Bine ca te-ai trezit inainte.

Darria, multumim.

Anasol, cata suferinta pe bietul copil, si tu pe langa el. LA noi a mers cu apa de tarata si cu funduletul gol si dupa ce se usca am aplicat Nidoflor la un moment dat. Am incercat si unguent cu galbenele, de la tonetele astea cu produse naturiste. Dar nici crema recomandata de Miha n-a mers? Sau Cutaden? De pudra nu stiu daca e bine, dar noi am folosit Baneocin(contine si antibiotic), insa nu era asa grav ca la micutul tau. Mai mult nu stiu. Sanatate multa si sa dea DD sa-i treaca repede micutului.

Ralu, eu am stat cativa ani la Ploiesti si mergeam in fiecare week-end pe valea Prahovei. Era super. N-am mai ajuns de mult si sufar. Acolo a ramas o parte din copilaria mea. A fost asa frumos. Astept sa pui poze. M-a luat asa o melancolie....
Noi la mare am mers cu harta in brate anul trecut. Cip conducea si eu eram cu Stefy in spate si cu harta, iti dai seama ce ma lasa sa ma uit pe harta. Era calare pe mine, mi-a facut harta ferfenita si era noua..... Dar am nimerit drumul pina la urma....
M-am distrat de numa cu problema omului cu "barbatia"... Unii chiar nu au ce face.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Oana,multumesc de cafea.

Nu am apa,asa ca stau si ma cafelesc pe forum.

Raluca,interesant cum isi gasesc unii probleme... Spunea cineva ca femeile gandesc cam mult?

Ana Maria,daca nu a mers nici un fel de remediu,incearca la farmacie,poate gasesti Actovegin,e un foarte foarte bun cicatrizant.Eu l-am folosit la ragadele ce le-am facut la Robert.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Anasol, pe forum am mai gasit mustela stelactiv rougeurs du siegesau deflamol. Eu nu le-am incercat, dar asta mai recomanda fetele in astfel de cazuri. Dar pediatrul ce zice?

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

Noi la mare am mers cu harta in brate anul trecut.

'neata!
ca tot veni vorba, daca nu gasesc sau nu mai apuc sa-mi iau, care ma help si pe mine cu o harta rutiera a Romaniei, imprumut?

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Raluca,interesant cum isi gasesc unii probleme... Spunea cineva ca femeile gandesc cam mult?

Miha, la ei o fi din cauza ca nu gandesc deloc?

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Imi cer scuze ca nu am ajuns la Purcica sa va d-au vestile asteptate!
Anasol imi pare rau de bietul micut! AL meu de la febra 40 era rana vie la fundulet. I-am luat bepanten unguent si la a 3a aplicare era deja ok. I-am dat in strat foarte gros, ca dupa 5 aplicari era deja pe jumatate tubul, dar a fost de leac. Dupa fiecare scaun il spalam cu apa.
Ralu frumoasa promisiunea de a merge anul asta acolo!
Iulia fain de tine ca ai copilarit pe Valea Prahovei o vreme!

Al meu copil se trezeste noaptea de vreo 3-4 ori si plange, e agitat! Inca nu stiu de la ce e! Credeam ca de la canini, dar inca nu s-a umflat gingia, in schimb ii curge din gura si ne "capseaza" la greu cu incisivii!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna fetelor!
Eu is suparata, Amalia a facut febra toata noaptea, 39.4 iar spre dim 38.9. Am fost la doctor dim si a zis ca are amigdalele f. umflate si grena. Mi-a dat amixicilina si panadol. De la farmacie mi-au zis ca e bine sa-i dau si niste prafurele cu vitamine daca ia antibiotic si mi-au recomandat Biotics Baby. Vineri tre sa mergem sa o vada iar dr. Ea mititica e vesela nici nu zici ca e bolnavioara.
Voi ce ziceti sa mai ies cu ea afara daca e racita? si asa vad ca bate vantul

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Danielle multa sanatate Amaliei! Uite la fel a patit si David acum o saptamana si ceva! Daca e vant ar fi bine sa eviti iesirea, dar cand nu e o poti scoate! Eu la febra ii faceam impachetari cu apa la temperatura camerei si frectie cu spirt si otet. Asa mi-a zis pediatra si a dat rezultate!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alynta27
Iulia fain de tine ca ai copilarit pe Valea Prahovei o vreme!
Al meu copil se trezeste noaptea de vreo 3-4 ori si plange, e agitat! Inca nu stiu de la ce e! Credeam ca de la canini, dar inca nu s-a umflat gingia, in schimb ii curge din gura si ne "capseaza" la greu cu incisivii!

Alina, chiar daca inca nu s-a umflat gingia, eu zic ca tot de la canini e. La Stefy asa a inceput si pe urma s-au si umflat si s-o vezi cum ara acum prin pat... e jale. Imi vine sa mor cand o vad cum se chinuie. Medicul spune ca ei incep sa sape in gingie din profunzime si la inceput nu se vad, dar tot dintii sunt cauza. Multa sanatate si sa scape usor de eruptia dintilor.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danyelle005

Buna fetelor!
Eu is suparata, Amalia a facut febra toata noaptea, 39.4 iar spre dim 38.9. Am fost la doctor dim si a zis ca are amigdalele f. umflate si grena. Mi-a dat amixicilina si panadol. De la farmacie mi-au zis ca e bine sa-i dau si niste prafurele cu vitamine daca ia antibiotic si mi-au recomandat Biotics Baby. Vineri tre sa mergem sa o vada iar dr. Ea mititica e vesela nici nu zici ca e bolnavioara.
Voi ce ziceti sa mai ies cu ea afara daca e racita? si asa vad ca bate vantul

Biotics se da de obicei atunci cand ii dai antibiotic din mai multe motive. Nu face diaree(biotics protejeaza flora si nu permite sa faca diaree), nu se irita la fundulet (antibioticul schimba pH-ul din zona, e mai acid si de aici iritatiile la fundulet dupa antibiotice), tot de la schimbarea de pH se poate face si candida.... etc.
In ceea ce priveste iesitul la aer e benefic in cazul racelii, dar sa nu bata vantul daca bate vantul mai rau ii faci, dar daca afara e bine e chiar indicat s-o scoti. Si se mai linisteste.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput