Puiuti de Randunici 2008!! (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

infanrix hexa am facut,cuscra..
Fetelor cica e bine sa treaca totusi cateva zile de cand a implinit copilul 2 luni, pt vaccin...noi l-am facut la fix pe fix ca asa s-a nimerit..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Asa cum banuiam, dar din cauza berii nu eram sigura, Vigantoletten sunt tablete!!!! cum sa i le dai?!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

pt cele interesate de cazul lui maryb: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119822&whichpage=11

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Tuchi, nu am poze la semnatura pentru ca am niste pitici pe creier despre poze la liber pe net.
Uite, am pus niste poze noi, la aproape 1 luna: http://family.webshots.com/photo/2480661740101922855ebxiPw

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by amira_roxana

pt cele interesate de cazul lui maryb: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119822&whichpage=11

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Ce mult ma bucur pentru ea!!! Sa o ajute Dumnezeu sa nasca fara probleme.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by tuchita

Asa cum banuiam, dar din cauza berii nu eram sigura, Vigantoletten sunt tablete!!!! cum sa i le dai?!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

se dizolva intr-o linurita cu ceai de colici

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Buna fetele,
In primul rind La Multi Ani puiutilor sarbatoriti astazi, sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii.
Mama ce pline de veselie ati fost azi, eu am avut o zi in care am fost super sictirita, n-am avut chef de nimic asa ca am stat si am pierdut timpul prin casa, nici afara nu am apucat sa ies. Abia acum spre seara mi-am mai revnit pt ca a venit cumnata mea pe la noi si m-am vopsit, tuns si suvitat asa ca mi-am mai schimbat un pic starea de spirit.
In rest miine ma duc sa-mi caut ceva de imbracat pt botez parca vad ca ma intorc plina de spume ca nu o sa gasesc nimic care sa-mi placa.
Roxana durerea s-a mai dus, e mult mai bine acum, dar cind am cite o zi din asta prefer sa stau retrasa decit sa enervez si pe altii.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ma pregateam sa va zic (Delphin, Tuchi si Cristina) ca Iulia i-a batut pe toti la mancat adineauri dar renunt ca vad ca inca urla de foame ...va zic totusi...a mancat 190!!! Cum sa-i mai dau?? Sper sa n-o deochi. Asta dupa o lunga plimbare prin cartierul meu drag cu mami si tati. Pai, nene, daca-i asa numai pe afara o tin! Problema e ca azi iar n-a facut kk ...daca ma duceam in Botanica SIGUR facea big kk! Maine merg in parc, nu pe strazile de langa casa!
Si mie mi s-a zis de Vigantoletten, dar cand am cerut la farmacie mi s-a zis ca nu se mai importa
Luny, bravo lui Mufa, uite chiar ii spun Iuliei ce curajos a fost, nu ca ea!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

I'm back in business

Am fost la plimbrica in parc si ce fain o fost, pana o venit furtuna

Am facut si poze, le descarc mai tarziu sa ne vedeti si pe noi.

Cleme - bine ai facut ca ai schimbat putin look-ul. Lasa ca asa tre'sa fie, si zile din astea mai ploioase, altfel cum vom sti sa ne bucuram de soare? sa treaca supararea.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput