Puiuti de Randunici 2008!! (13)
Raspunsuri - Pagina 10
delphin spune:
S-a deocheat! SI LA TINE TUCHITZA?
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
tuchita spune:
Eu ma bucur ca a papat! Dar numai gandul sa vi-l laud ca n-a mai vomat mi-a fost fatal!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mihatp spune:
confirm, un pic mai tarziu, prezenta in caza a unui sot ardelean fara inspiratie la cadouri, dar minunat ca tata- compenseaza. am "primit" si eu de nastere un ceas-sa-mi pot masura contractiile pe unul nou. ales de mine, purtat randunoiul prin tot orasul dupa cel "prerfect". pana la urma asta a fost "cadoul" lui: rabdarea si efortul de a umbla dupa mine.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
http://community.webshots.com/album/563183266NLYiXr
Simo27 spune:
si al meu e ardelean,si ma surprinde mereu cu cate ceva(si chiar is suparata pe el ca cheltuie prea mult pe -popu-meu)....asa ca,(scuzati cacafonia) cade faza cu "ardeleanu fara inspiratie"chiar daca e numai unul,pana acum
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
Am ajuns si noi acasa de la vaccin! Baiatul meu a fost un viteaz, a plans putin atunci, si atat!!..in schimb mi-a placut tare mult pediatra la care am fost, a stat de vorba cu noi mai bine de jumate de ora, fara graba, calm,ne-a dat nr de mobil sa o sunam oricand e nevoie, un pic socant pt policlinica aia, ca doar e pt 'militari', si de obicei sunt amabili dr daca vad o plasuta cu ceva cadou,dar noi am fost fara nimic... si ne-a laudat ca bebe nu e infofolit si nu are caciulita!!..a spus ca se vede ca suntem o familie echilibrata!..si eu care credeam altceva! De acum incolo, aici voi merge, nu ma mai duc la pol Vitan!! Mufa s-a lungit, are 58 cm, dar nu l-am cantarit pt ca avea cantarul defect, asa ca n-am idee cat de gras e!!
Mi-a recomandat sa schimb Vigantolul cu VIGANTOLETTEN, ce parere aveti?
Si ne-a spus sa incepem o cura de 10 zile cu Vit. C Natural,10 picaturi/zi si Ca gluconic 2 ml/zi..deci uite calciul si la noi!
S-a uitat si la piciorus si a spus ca e aproape normal si nu ar fi nevoie de kineto, sa-i mai fac eu masaj, dar tot vom merge la un ortoped!
PT VARSATURI: cele care mai aveti probleme, mi-a recomandat un leagan care sa fie inclinat la 45 grade, si sa-l tin cat mai mult ziua, si sa doarma numai pe o parte sa nu se innece, ceea ce stiam..
Pentru pielea brobonata si aspra si bubitele rosii: baie cu tarata sau gentiana, apoi pulverizat apa termala Avene, dupa uscare crema hidratanta, si dak nu se amelioreaza, la dermatolog...ea spune ca este posibil sa fie asa din cauza lapticului meu care e gras, ceea ce e minunat, si nici asa mare problema cu pielea ar insemna ca nu este!
am de citit o groaza vad,revin mai tarziu!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Am fost afara, chiar ca-i cald, nu gluma! Noroc ca ne-am bagat la umbra, pe o bancuta si am mancat inghetata si am baut Lipton de piersici.
Dar ati avut limbarita mey, vad ca v-ati distrat pe aici, nu-i asa Cristina?
Amira, nu te supara mamico, bentita aia am primit-o la botez, face parte dintr-un costum cu body, rochita, botosei, strampei si bentita. E frumos foc, dar nu stiu de unde e luat. Insa si eu vreau sa-i mai iau bentite, daca gasesc eu, iti spun, daca gasesti tu, sa faci la fel!
Simonette, bine ca nu s-a intamplat nimic cu micutul! Offf, si mie mi-e frica de cazaturile astea, am mai patit-o si eu cu Razvanel.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mihatp spune:
a...ca de cheltuit stie si el. ne-a sosit motocicleta. o sa-i fac poza lui Luca pe ea si v-o arat. este noul membru al familiei!
inainte, ultima "surpriza" anuntata a fost un seat ibiza nou, apropo de popul din dotare, ca nu ma mai suporta sa plec in delegatii cu apelul vechi de 20 de ani. asa ca retrag...mai bine fara cadouri surpriza, dar cele anuntate sa continue.
si randunoiul din dotare
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
VioletaH spune:
Multumim pentru urari!
Urez si eu La multe Luni si Ani pentru Iulian, Matei si Amira!
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by mihatp
a...ca de cheltuit stie si el. ne-a sosit motocicleta. o sa-i fac poza lui Luca pe ea si v-o arat. este noul membru al familiei!
inainte, ultima "surpriza" anuntata a fost un seat ibiza nou, apropo de popul din dotare, ca nu ma mai suporta sa plec in delegatii cu apelul vechi de 20 de ani. asa ca retrag...mai bine fara cadouri surpriza, dar cele anuntate sa continue.
si randunoiul din dotare
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Sa le stapaniti cu placere si fara nici un incident. De acord cu surprize de genul asta, la mai multe
Ce sa facem Clau daca ne dorm pruncii? Tuchita e si cucoana pe de-asupra, ca n-are gaz asa ca o fost musai sa ne cautam si noi de treaba
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
clauclau spune:
Cristina, pai e foarte bine asa , e buna veseleala, te mai destreseaza ca acus' te iau pruncii de noua la trezire!
Tuchita, cred ca abia s-a obisnuit fara gaze, fara gatit...
Luny, ma bucur ca a fost bine la vaccin si ca ti-a placut pediatra!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!