Harta interactiva a Bucurestiului!

Harta interactiva a Bucurestiului! | Autor: Steluta

Link direct la acest mesaj

Buna,

As dori sa gasesc undeva pe net o harta interactiva a Bucurestiului, unde sa pot introduce strada si numarul, si sa-mi arate locatia pe harta. Pana acum am folosit-o pe cea de la adresa http://www6.pmb.ro/webgis/index.htm
dar in ultimul timp tot da eroare.

Asa am mai gasit harti interactive, dar nu poti introduce decat strada, nu si numarul.

Multumesc mult.

Steluta (20w+) si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Uite www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-7874.75&-7955.75&index,index/CULTURA_TEATRU" target="_blank">AICI. Sper sa-ti fie de folos.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Uite www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-7874.75&-7955.75&index,index/CULTURA_TEATRU" target="_blank">AICI. Sper sa-ti fie de folos.

Multumesc pt adresa. O stiam, dar nu pot gasi decat strada, nu si numarul. Sau cel putin eu nu am vazut cum.

Steluta (20w+) si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Mergi pe www.pmb.ro la Harti - Harta interactiva - v. 2008, si poti cauta inclusiv numarul strazii.

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by andreea1002

Mergi pe www.pmb.ro la Harti - Harta interactiva - v. 2008, si poti cauta inclusiv numarul strazii.

Multumesc foarte mult. Merge...

Steluta (21w+) si cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput